Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

internetinis žaidimas: eRepublik.com - the new world


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nesenai pradėjau žaisti vieną įdomesnių žaidimų - eRepublik, tad siūlau ir jums(nes Lietuvai kaip tik reikia pagalbos)... :D

 

Registruotis galite per šį linką: http://www.erepublik.com/en/referrer/Adomaz1234, nes tuomet jūs padėtumėte ir man gauti šiek tiek aukso. Taip pat galite mane pakviesti į draugus: nick Adomaz1234, jei iškiltų kokių klausimų. :D Kiekvienas naujas žaidėjas šiuo metu yra labai svarbus, nes mūsų žemėse yra kariaujama su švedais, lenkais ir pietų afrikos respublika. užsiregistravę parašykit man ir pakvieskit į draugus, duosiu daugiau info. ;)

 

Kas yra eRepublik?
Tai žaidimas - valstybės simuliatorius, bet kartu ir socialinis tinklas. Čia vyksta karai, prekyba, renkami seimai ir prezidentai, sudaromos vyriausybės, vyksta intrigos tarp politinių partijų, gimsta ir miršta valstybių aljansai. Kiekviena šalis turi savo organizuotą valdžią su įvairiomis ministerijomis (karo, užsienio reikalų, ekonomikos, vidaus reikalų, naujokų, kultūros ir t.t.), karinius būrius, dėl politinės įtakos konkuruojančias partijas ir t.t. Šių darinių dalimi tiesiog privalai tapti ir tu!

 

Šiame žaidime galite kariauti, arba galite būti tiesiog politiku ar žurnalistu, rašyti straipsnius, taip pat galite būti ir verslininku(t.y pardavinėti maistą, tankus, dežutes ir kitus dalykus rinkoje.) Prisiregistravę gausite kelis gabalėlius aukso(jei neklystu 2) ir 500LT. Auksas yra ypač svarbus, nes už jį tobulinsites gamyklas, treniruočių aikšteles, aukso gauti čia yra nelabai lengva pradžioje, nebent keliant levelį(dauguma keliasi kariaujant, kas pradžioje NĖRA patartina, ant to ir aš suklydau skaudžiai..:/(likau be aukso ir pinigų..)) Pradžioje patartina yra nekariauti ir nesikelti levelio, tiesiog maždaug mėnesį kelkites galią(JOKIŲ BŪDU UŽ AUKSĄ NESIKELKITE, tik už FREE), kaupkite maistą, jį galite pardavinėti ir gausite biški pinigų ateičiai. Žaidime yra daug pasiekimų,medalių už kuriuos gaunate aukso arba pinigų(kiekis priklauso nuo pačio medalio). Patys pirmi jūsų medaliai turėtų būti "Super Soldier", už jį gausite 5 gabalėlius aukso, o gauti jį galite užsikeldami iki 250 strenght, jį gausite tik po mėnesio laiko, tas pats ir su "Hard Worker" medaliu, tik jį gausite už pradirbimą 30 dienų. Dar vienas geras būdas gauti pinigų yra dirbti žaidėjui, per dieną gausite tam tikrą kiekį pinigų(dabar daugiausiai gausite 39,04 LTL/per dieną.) Jums pagalbą maistu, tankais, bet ne pinigais gali suteikti kariuomenės, patariu iškarto joininti kokią kariuomenę, tada galite joininti partiją. Visada yra aktyvus padejėjas naujokams BIMBA, su kuriuo visada galite susisiekti dešiniame kampe apačioje paspaudę Who's Online, o susirašinėti su kariuomene galite per chatroomą.

 

Patarimai:

 

1. neišleisti aukso pradžioje, jį taupykite, kad pasitobulintumėte gamyklas ir kitus dalykus.

2. nesikelti levelio pradžioje.

3. keltis galią(strenght), bet jokiu būdu už auksą nesikelkite, tik už FREE.

4. dirbkite žmogui, per dieną gautumėte tam tikrą kiekį pinigų.

5. Kaupkite pinigus - kuo daugiau, tuo geriau.

6. jokiu būdu pradžioje nekariaukite, neverta, nes išnaudosite daug resursų.

7. vykdykite naujokų misijas, už kurias gausite pinigų. (link: http://www.erepublik.com/en/article/-nm-atnaujintas-quot-misijos-naujokams-quot-projektas-2373419/1/20 )

8. Patariu užpildyti anketą, kad gauti mokytoją, kuris jums apie žaidimą galės paaiškinti daugiau nei aš. ( link: https://docs.google.com/forms/d/1RReAzozqq-7yXA4CqPxgGQA0bs79oLn6KsmUkCAF1m0/viewform?formkey=dFZSUVJWZE1rMkIwZ3FzeUxRcDVjb3c6MQ )

9. jokiu būdu, JOKIU nesikurkite daugiau nei 2 acc, nes galite gauti ban, o jeigu likote nepastebėtas, tai po puse metų gali baigtis dar blogiau..perm banu.

Redaguota , nario Adomaz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...