Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau puikaus SA:MP projekto


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien kreipiuosi į visus SA:MP projektų savininkus. Ieškau originalaus, puikaus SA:MP projekto, kuriame galėčiau užimti įvairaus tipo pareigas. Pareigose išties esu patyręs. Nesenai pasitraukiau iš vieno projekto, kur užėmiau direktorių prižiūrėtojaus pareigas. Pasitraukiau dėl savininko, kuris per savaitę nesugebėjo prisijungti į serverį, net į skype.   Pats gyvenime esu aktyvus, mano vardas Gytis, esu darbštus, išradingas, žodžių kišenėje neieškantis žmogus. Mano gyvenimo EGO yra - Nenugalimų nėra, yra tik nenugalėti. Ką aš galiu daryti SA:MP projektuose? Galiu užimti daugelį postų. Savininko/prižiūrėtojo/moderatoriaus. Iš viso sudėjus, įvairiuose serveriuose esu užėmęs visus postus. Tai yra prižiūrėtojas, savininkas, moderatorius ir daugelį kitų postų. Labiausiai norėčiau užimti savininko padejėjo postą, rengti eventus, padėti žaidėjams, prižiūrėti piržiūrėtojus, jų veiklą, aktyvumą ir daugelį kitų dalykų. Turiu daugelį įdėjų naujiems projektams, ir jei tai jus sudomino prašyčiau pakviesti mane į skaipą : gytis_raz Nesvarbu, projektas startavęs/nestartavęs. Padėti galiu visaip, tiek forumu, tiek žaidimu. Moku kūrti forumus, šiek tiek GFX'inti bei kitų įvairių dalykų.


IEŠKAU NE AŠ, DRAUGUI SUTEIKIAU PAGALBOS IR PATALPINAU JO PRANŠYMU


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, Gyti.

 

Galiu tau pasiūlyti http://sflife.lt/projektą. Projekto įkūrėjai yra: Domantas ir Dovydas. Na šis projektas pasižymi savo mapp darbais, naujomis nematytomis sistemomis, tai kogi ekonomika irgi yra labai sunki ir reikalaus labai daug laiko turėti bent 50.000 eurų, nes mašinų, namų, verslų kainos labai mažos, tarkime mašina pati pigiausia bus už 800 eurų, namų tai kogi didžiausia namo kaina yra 200.000 eurų, verlų tai pat. Tad sakau užsukti, beje vyksta atranka į darbų direktorius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...