Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau žmogaus ( Programuotojas/Scripteris )


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, aišku , kaip visada atsiras tokių kurie tik išpeiks, išvadins, apšauks ir panašiai. Na taip visokių yra visokių ir reikia. Jeigu kažkas nepatinka, ar atėjote tik šiaip parinkti pranešimų ar pastumt galite eiti iš čia, nes ieškau protingų ir sumaningų žmonių.


 


Daugiau apie ieškomą žmogų/projektą/darbus ir panašiai


 


Taigi kaip matėte iš pavadinimo ieškau scripterio, žmogus kuris tikrai mokėtų scriptinti su mysql , piešti texdrawus. Scripteris reikalingas į projektą bet projekte jam bus mokama už atliktus rezultatus į dvi savaites ( priklauso kaip susitarsim ). Aišku scripteris yra pagrindinis vaidmuo serveryje be jo nieko nebūtų, todėl kažkiek ir aš pats jam galėčiau padėti , galbūt su įdėjomis , galbūt kokių kordinačių parinkti gal kažką surasti , turiu minimalių žinių scriptinime. Na dirbti niekur neskubėsime, nes kolkas sampe dabar nieko gero nematau, visi visur skuba nori kažką sukurti pasiekti o kai startuoja ( ir tai vienetai su unikaliais serveriais ) būna išties nieko gero, mapp darbai bus padaryti dėl jų jums nereikės jaudintis. Taipat aš projekte dirbsiu su tinklapiu, jau yra mapperis kuris dirbs su mapp darbais.Domenas bus nupirktas kai visi bendrai nuspręsime koks pavadinimas geriausias, tada po truputėlį kibsime į darbus, kai jau gamemode bus į pabaigą skelbsime forumo startą, Na žodžiu jai dar kyla informacijos būtinai kreipkites paderinsime pabendrausime ir galbūt susitarsime !


 


Mano skype : Djjj_Rap


Redaguota , nario John*Elite
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...