Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

2015.01.23 Žaidimų naujienos trumpai


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Alien: Isolation pardavimai prastesni, nei fiasko patyrusio Aliens: Colonial Marines. The Creative Assembly pasigyrė, kad per tris mėnesius buvo parduota 1 mln. kopijų Alien: Isolation. Tačiau kūrėjai pamiršo vieną įdomų faktą: pardavimai mažesni, nei savo laiku pademonstravo Aliens: Colonial Marines (1,3 mln. kopijų per pirmus tris mėnesius) – šį žaidimą kritikavo visi, kas netingėjo, o Metracritic įvertinimas sudarė vos 3,4 balo.

 

Publikuotas naujas Evolve vaizdo klipas su žaidybiniais momentais. Turtle Rock Studios publikavo naują kooperatyvinės šaudyklės klipą, kuriame pasakojama apie keturių medžiotojų kovą prieš įvairius monstrus. Žaidimo debiutas prekyboje įvyks vasario 10 d.

 


 

The Elder Scrolls Online nereikalaus mokamos prenumeratos. Bethesda Softworks pagaliau suvokė, kad nepavyks pakartoti World of Warcraft pasiekimo, todėl nusprendė atšaukti kas mėnesį mokamos prenumeratos ir padaryti vienkartinį mokestį, norintiems žaisti The Elder Scrolls Online.

 

Parkūro žvaigždė David Belle dalyvavo Dying Light kūrime. Prancūzų aktorius David Belle laikomas vienu iš parkūro judėjimo iniciatorių. Jis žaidė visus žaidimus, kuriuose naudojami parkūro elementai, tačiau tikina, kad Dying Light visa tai realizuoti tikroviškiausiai. Apie tai jis ir pasakoja naujausiame kūrėjų dienoraštyje:

 


 

Fable Legends pasirodys ir PC. Microsoft paskelbė, kad Lionhead kuriamas naujausias rolių žaidimas Fable Legends debiutuos ir PC platformoje. Jį galės žaisti vienu metu ir PC, ir Xbox One savininkai. Jei bus atitinkama vaizdo plokštė, garantuojamas DirectX 12 palaikymas. Deja, tikslios pasirodymo datos dar nėra.

 


 

Paaiškėjo, kas bus Europa Universalis IV skirtame papildyme El Dorado. Globaliai strategijai skirtas DLC turės instrumentinį pataisymų rinkinį Nation Designer, kuris leis atlikti visus ekonominius šalies nustatymus, bus leista pasirinkti sostinę ir gretimas šalis, pasirinkti tautos kultūrą. Atsiras naujų kalbų ir religijų, laivyno išplėtimo galimybė ir kitų naujovių.

 


 

Lionbite anonsavo RPG žaidimą Rain of Reflections. Nepriklausomos studijos pirmajame žaidime pagrindiniais herojais taps dvi merginos ir vaikinas. Kūrėjai žada įdomią istoriją, moralės bei karinę sistemą su įvairiomis taktinėmis schemomis, apsupimo elementais, o pokalbiais bus galima išvengti susidūrimų. Kiekvienas pasirinkimas turės savų pasekmių. Unity varikliuko pagrindu kuriamas žaidimas šiuo metu skirtas tik PC.

 


 

Publikuotas naujas Resident Evil: Revelations 2 vaizdo klipas. Naujausio Capcom kūrinio Resident Evil: Revelations 2 vaizdo klipe matyti siužetinis režimas, taip pat „Raid mode“. Projektas pasirodys vasario 24 d., jis bus skirtas PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3.

 


 

23 minučių kinematografinis The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vaizdo klipas. Kompanija Bethesda publikavo vaizdo klipą, kuriame matyti TES Online: Tamriel Unlimited kinematografiniai kadrai. Pats leidimas, kuris apims visus atnaujinimus ir DLC nuo pat TES Online pasirodymo, PC pasirodys kovo 17 d., PS4 ir Xbox One – birželio 9 d.

 


 

Šaltinis: FaceIT.LT

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3372 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...