Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

VGP-LIFE.LT || Premijos kasdien 19:00


#Andrius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3071 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

01991a780334491577153c312640a8aa28.png

 

Sveiki supergames.lt lankytojai, šiandieną norėčiau jums pristatyti nuostabujį vgp-life.lt serverį. Serveris jau gyvuotu ilgai, jai ne žlugimai kuriuos patirdavome praeityje, bet šį kartą viskas keičiasi ir dabar mes liksime ilgam laikui. Serveris bus visuomet su mumis, dirbs be jokių pertraukų, mes stengiamės dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, mums užtenka ir minimalaus 20 pastovaus online, nesiekiame būti didžiausiais projektais visame sa-mp (LT), mums patinka būti tais su kuriais elgiamasi padoriai, o ne apkalbinėjama už nugarų.

 

Sistemos:

 

Verslo sistema - Mūsų serveryje verslai yra 2 rušių tai verslas už kreditus kuriuose duoda 2x didesnį pelną nei už pinigus ir verslas už pinigus kuriame duoda 2x mažiau pinigų nei už kreditus. Žinoma jai norite pasikelti pelno kiekį per minutę kuris eina į banką galite per /verslas panaudoti paslaugą ir pasididinti verslo nešamą pelną +5eur už 1 kreditą (0.29eur). Verslus galite pardavinėti kitiems serverio žaidėjams, arba tiesiog prakalti savivaldybėje.

 

Algų sistema - Algos kyla žaidėjams į uždarbį kurį galite atsiimti savivaldybėje (kolkas banke), dirbdami su darbinėmis mašinomis, jūs galite gauti algą pagal jūsų xp kiekį, o jai norite gauti 2x daugiau galite isigyti vip kuris jums ir suteiks galimybe gauti 2x didesnį atlygi. Taip pat jūs galite pasipildyti algos gavimą +50eur/min už 5 kreditus (1mėn), kelti galite kiek tik norite kartų.

 

Administracijos sistema - Serveryje yra administratoriaus vienas lygis, jo neskaitome kaip lygio, nes jis yra tik administratorius, jis turi begalės komandų kurias gali naudoti su saiku, parašęs komandą turės palaukti tam tikrą laiką jog galėtų vėl rašyti, taip apsisaugome nuo tokių kuriems atsibosta žaisti ir ima baninti visus arba kickinti. Taip pat jai administratorius yra su /mute, jis negali naudoti pagrindinių administracijos komandų, tai taip pat apsauga jog jis supykes nedalintu jail mute kick ban ir t.t. Serveryje administratorių daug nebus, gaus tik tie kurie užsitarnaus arba bus išrinktas išskirtinėmis progomis.

 

Furistų sistema - Furistai serveryje užema nemažą dalį žaidimo, kadangi jie ne vien veš krovinius iš taško A į tašką B, bet ir dirbs už mechanikus, tai yra tampys mašinas į kmą, reguos į iškvietimus, tvarkys mašinas ir kitą veiklą kurią atlieka mechanikai (mechanikų serveryje nebus). Furistai turės teisę vešti nelegalius krovinius, už juos gaus neblogą atlygi, bet jai sučiups pareigūnai, gaus nemažą nuostolį.

 

NEW Uogavimo sistema - Serveryje galima uogauti uogas keliuose serverio miško taškuose, už rastas uogas galite parduoti pas prekeivį, 1 uoga - 35eur. Uogavimas sudaro 4 lygius, pradedant nuo 0 kelsite pagal surinktas uogas, surinke vis aukštesnį lygi, gausite vis dažniau uogas ir kartais net pinigines.

 

Grobimų sistema - Grobimai gaujoms yra ištieso paprastas darbelis, bet mūsų serveryje viskas rimčiau. Nuėją į banką gaujos nariai turės galimybę padėti bombą (tik drk arba pav), ir turi laukti kol ji sproks, žinoma tuo metu pareigūnai ir specialiosios pajėgos privalės atgrobinėti, jaigu plėšikai apiplėšia ir sėkmingai pasiekia bazę, tai dar ne viskas, nes policijos pareigūnai gali susprogdinti gaujų vartus ir patekti į bazę, todėl gaujoms ir policijoms bus labai daug išskirtinės veiklos.

 

Kelios nuotraukos iš serverio:

 

 

 Afk zona - Šioje vietoje jūs galėsite palikti savo herojų afk vietoje, kurioje gausite šiektiek eurų ir xp patirties, žinoma jaigu nebūsite afk, bet stovėsite šioje zonoje jūs nieko negausite.

 

03cc5957d599e4aa5839242ef2969e72520.jpg

 

Vairavimo mokykla - Čia jūs galite laikyti vairavimo teisęs, A B C kategorijas, tik nesudaužykite automobilio, nes teises matysite kaip savo akis. (Įlipus į automobilį patenkate į 1 pasaulį, todėl jums niekas netrugdys laikyti vairavimo teisių).

 

Kolkas tiek, aprašymas pilnės :).

 

Serverio savininkai: Tom_Carter ir Danny_Winston

Serverio saitas: www.vgp-life.lt

Serverio IP: s1.justhost.lt:3333

Serverio starto data nustatyta: Startavome, gaila rekordas tik 15.

 

Gamemodą darome nuo vlrg iškarto perspėju.

Redaguota , nario Andrius_Juska
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 9 mėnesių...

Visus kviečiu prisijungti ir kartu laukti serverio starto! Šiuo metu forume vyksta konkursai, direktorių atrankos, bei kitos įvairios diskusijos!

 

Šiuo metu renkami ,, Medikų '' , ,, Policijos departamento '' Direktoriai.

 

<< http://vgp-life.lt/index.php?/forum/72-direktori%C5%B3-rinkimai/

Redaguota , nario Eimantas //
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3071 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...