Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kokią klaviatūrą verta pasirinkti?


strlordlt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Virs 100lt klaviaturai skirciau tik tam atvejui, jei mygtukai butu su apsvietimu.

Jei nera apsvietimo, tai isvis nematau prasmes tokios klavos imt, kai galima maximoj papigiai paimt..

Is tu parodytu Roccat ar kaip ten isvis nei vienos neimciau, atrodo kaip gariunu pianinas.. blemba kazkurioj gi temoj rasiau kokia galima paimt.. db jau tingiu vel ieskot.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ce38bbea539eb88bb2163c7d7fdce799325.jpg Kuom bloga?

Už tokia klaviatūra aš net 40lt nepirkčiau iš tavęs :D max 5lt čj pats mokėjai tiktai 20lt.. Nes tokia klaviatūra aš maximoj prieš 4metus pirkau mokėjau 20lt...

 

https://www.varle.lt/klaviaturos/zaidimu-klaviatura-ibox-inferno-usb-apsvietimas.html Tokia nusipirk net nereikia tiek daug mokėti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Visų pirma, kokios tu nori tos klaviaturos, ar mechaninės ar paprastos, aš pvz nesu didelis mechaninių klaviaturų megėjas, nes nesu gameris. Jai tiesiog norėtum paprastos klaviaturos, koks A4Tech siūlo gan dideli pasirinkima, aš pvz džiaugiuosi jau metus A4Tech KV-300H ir neturiu nusiskųndimu, jos mygtukai nenusibraižo nuo ilgo naudojimo (nors dėl to taip ir nežinau, nes netenka taip dažnai WASD minkioti :) ), o kas liečia mechanines klaviaturas, tai nebent nori papildomu mygtuku, nereikalingo apšvietimo, ir visokio kitokio šlamšto, iš pigesnių į pagalbą ateina kad ir razer, pvz BlackWidow serijos, bet dėja, apie piguma pasakiau iš kokybės pusės, kadangi už ją paklosi bent 240 Lt be papildomu mygtuku, tiesiog žaidybinė klaviatura, o jai norėsi kažko geresnio, dėja mechaninių klaviaturų kainos kandžiojasi, prasideda nuo 300 Lt :) Nebent nori susidurti su problemom, tokiom kaip smarkiai besidaužantys mygtukai ar vėl kokios nors kitokios, kad ir mygtuku iškritimai :) Sekmės renkantys, nes čia tik tu pats gali ir nuspręst ko nori, kadangi mūsų visų skoniai skirtingi, vieni nori tylios, mažos ir funkcionalios klaviaturos, na o kiti lenda į visokius puikavimusis: "mano klaviatura šviečia paspaudus šį mygtuka, aš dabar axujienas kaip betmenas". :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...