Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Rgl.lt užsuk ir tu!!!


clock

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

108276b16fe68b54a9f4e9aedbbf89c6470.pngRGL projektas savo gyvavimą pradėjo 2013 viduryje. Tuomet pagrindiniai kūrėjai buvo Indexx ir Deividas . Laikui einant į komandą prisijungė narys - Kristijonas. Svetainė, reklamavimas, laukiančių žaidėjų mintys buvo puikios, tačiau atsitiko katastrofa . Buvo nesilaikyta pažado ir papildomas skripteris dingo su visa modifikacija... Todėl administratoriai nutarė RGL.LT projektą uždaryti ir bandė ieškoti laimės kitur. Tačiau visai nesenai, RGL.LT projektas grįžo ! Ir grįžo į senas, geras rankas, pas senąjį kūrėją - Deividą, kuris tuoj pat pranešė informaciją man Kristijonui ( Electric_New ) bei senajam savininkui Tomui ( Index_Fuzion ) ir pasiūlė prisidėti prie projekto . Šiuo metu labai stipriai dirbama prie modifikacijos, galime pasakyti tik tiek, veiksmas vyks išskirtiniame miestelyje - Angel Pine, o modifikacija tikrai patrauks ne vieno dėmėsį (gerąja prasme).

 
 
Bendruomenė ir dabartiniai pasiekimai
 
Serveris kaip ir buvo paminėta viršuje atsigavo visai nesenai (maždaug prieš porą savaičių) . Tačiau per tą laiką, grįžo dauguma ištikimų narių, kurie vis dar tiki mumis . Tad per šį tikrai nedidelį laikotarpį, mes manome, jog pasiekėme tikrai nemažai . Pasiekėme 103 lankytoją apsilankiusį per dieną . Pasiekėme totalų 215 registruotų narių viršijantį skaičių ir sugebėjome forume parašyti net 2.366 pranešimų !
 
 
Serveris...
 
 
Serverio modifikacija siekia šiek tiek daugiau nei pusę padaryto darbo, tačiau pažadame jums vieną - mes stengiamės ir dirbame kuo tik išeina greičiau ir kokybiškiau . Serverio veiksmas vyks Angel Pine miestelyje bei aplinkinėse vietovėse (miškai, kalnai, paplūdimiai ir t.t.) .
 
 
Sistemos
 
 
Dabar pakalbėkime apie dabartines "ryškesnes" sistemas. Apie smulkias GRP stiliaus sistemas neišsiplėtosime . Keletu mūsų ryškesnių sistemų galime pavadinti fūristų darbo, kalėjimo veiklos, bei žvėjybos įpatumus. 
 
 
Fūristų sistema 
 
 
Prie pakrovimo pasikrovus furą būtų 50% galimybė, kad jums išmes lentelė su pasiulymų vežti viršsvorį. Teisėsaugai pagavus ir patirkinus ji su /patikrinti išmetu užraša ar vairuotojas veža ar neveža viršsvorio. Pagavus vairuotoją su viršsvorių jam užsidetu 1 auto star, bei viršsvoris butų konfiskuotas. Vairuotoją galėtu tikrint tik aras (galima koreguoti), tai būtų motyvacija eiti į arą policijoms pareigunams. Viršsvorio pakrovimo kaina būtų 2k, o iskrovus gautum 3k, susumavus gautum 2k pliusą.PliusaiSu atvežtu viršsvoriu didėtu ir šio darbo koeficientas.Daugiau darbo.
 
 
Kalėjimo veiklos sistema
 
 
Taip pat serveryje bus įdomi sistema jaile nuo šiol jaile taip pat bus veiksmo.
 
Komandos: /boksuotis Vardas_Pavardė ir chatas pvz.: /] tekstas (tesiog racija), kažkokia raidė ar ženklas.
 
Tikslas: Savaime aišku nukauti priešininką.
Atlyginimas: Surinkęs daugiausiai taškų, laimi XP arba Pinigų.
Aprašymas: Jaile gali būti taip pat smagu kaip ir laisvėje, gali tapti boksininku ir užsikalti patirties taškų (arba pingų). Tai ne gauja ir ne darbas, o papildomas boksininkų klubas.
Lyderis: Boksinikų vadas būtų rašomas /direktoriai, jis tvarkytų forume esančia skiltį, prižiūrėtų klubą. Algų dienomis vienam geriausiam mokėtų atligį.
Vieta: Serveryje yra daug ringų, bet manau geriausiai būtų jaile padaryti tik geriau siek tiek.
Yra ,dar vienas sumanymas ,kad ringą galetu paruošti ir sporto klubo biznį turnintys žmones ,bet apie tai dar negalvokime ;/.
Kas nutiks kaip mirsi, ir vel turėsi laukti ,kol atsidarys vartai? – Kiekvieną kartą kaip laimesi ar pralaimesi būtent boksuojantis atsirasi prie ringo ,kad nereiktų laukti vartų.
Bugina! Specialiai pasiduoda!! – Per dieną su tuo pačiu žmogum gali kovoti kelis kartus, kad nebūtų buginimų (Visi norės laimėti su visais nesusitarsi) Pvz.: išoka iš ringo ir iškart miršta ,užskaitomas pralaimėjimas.
Kuom tai padėtų serveriui: Būtų įdomiau žaisti.
 
 
Žvėjybos sistema
 
 
Kiekviename serveryje ima atsirasti žvėjybos galimybė, tačiau pripažinkime ji labai primityvi... Meti - nepagauni, įmeti - pagauni . Pas mus ši idėja, būtų visiškai kitokia . Kaip žinome realybėje gerais žvejais tampama ne iš karto . Tad būtų žvejybos lygiai ~1-10 lygių. Žinoma pirmas lygis, būtų nieko vertas, gaudytų tik mailiukus ir už juos gautų centus (iki 7 lt) . Tačiau už pagautų žuvų skaičių, būtų galimybė keltis lygį. Pasikėlus lygi tūrėtumėte šansą įsigyti geresnę meškerę ir tam tikras priemones, kurios leistų pagauti didesnes žuvis . Paskutiniąjame lygyje (jį pasiekti bus sunku), tūrėsite galimybę gauti ne tik su meškėre, bet ir tinklais, ar net žvejybiniu laivu !
 
 
Damage Sistema
 
Susižalojus ar kitaip jūs sužeidus kito žaidėjo pradės mirksėti jūsų vaizdo ekranas raudona spalva, bet po kiek sekundžių vėl pranyks. Taip pat kaip jūs žalosite kitą žmogų rodys kiek gyvybių jam atimate.
51fac4b93469172ad3ebf3f9899a3955370.png
 
Taxi Vip Kortelė
 
 TAXI VIP kortelę, ją isigyjęs galėsite važinėti nemokamai.
 
 
Kiti RGL.LT projektai
 
 
Svetainė : http://www.rgl.lt
Projekto radijas : http://79.98.31.25:3697/listen.pls ( Radijo galite klausytis ir mūsų forume )
Serverio IP : samp.rgl.lt
TeamSpeak serveris  : ts.rgl.lt
Redaguota , nario Dotal
Tema sukurta ne vietoje
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...