Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dviejų ekranų „YotaPhone 2“ pasirodys gruodžio 3 dieną


Monster_Full

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2jota.jpg

 

„Yota Devices“, kompanija, sukūrusi „YotaPhone 2“, kiek anksčiau šiandien paskelbė, kad gruodžio 3 dieną planuoja surengti renginį. Šis įvyks Londone ir jo metu bus pristatytas „YotaPhone 2“ išmanusis telefonas ir galbūt oficialiai išleistas į rinką. Telefonų gamintojas užsiminė apie telefono išleidimo planus anksčiau šiais metais „MWC 2014“ parodos metu, tačiau tikslesnis laikas, nei ketvirtasis ketvirtis, nebuvo pateiktas.

Atrodo, kad dabar „YotaPhone 2“ yra pasiruošęs debiutui. Jo viduje veiks „Qualcomm Snapdragon 800“ sisteminis lustas su 2,3GHz dažnio keturių branduolių procesoriumi, 2GB RAM ir 32GB vidinės atminties. Už nuotraukas ir vaizdo įrašymą bus atsakinga 8MP pagrindinė kamera, kuriai pagelbės 2MP priekinėkamera. Įrenginio išmatavimai siekia 144 x 69.5 x 8,9 mm, tuo tarpu svoris – 140 gramų. Energiją išmaniajam telefonui tieks 2550mAh talpos akumuliatorius.

„YotaPhone 2“ pirmiausiai turėtų debiutuoti Rusijoje ir „EMEA“ regione (Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje), o tada Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Paskutinėse dviejuose, galima spėti, telefonas pasirodys 2015 metų pradžioje. Šiuo metu kaina dar nėra žinoma. Originalusis „YotaPhone“ mažmeninėje prekyboje kainavo apie 295 dolerius (818 litų), taigi belieka tikėtis, kad naujasis nelabai skirsis savo kaina.

Pagal gsmarena.com inf

 

Šaltinis kuriame aš radau

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Vien iš nuotraukos galima matyti kad atlenkiami telefonai gryžta tik šikart ne atlinekami ir ne su mygtukais.O liečiami bei kiek supratau bus galima valdyti abu ekranus.

Taip bus galima... I vesk i Google YotaPhone. Pamatysi, 1 sio telefono versija taip pat buvo 2 ekranu ir valdėsi lietimo funkcija...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...