Deimantukas

Suėjo į šoną beveik visas IPB

Recommended Posts

Sveiki visi. Taigi kaip iš temos matote suėjo beveiki visas IPB forumas į šoną. Pasidarė taip kaip pasidariau logo per vidurį.

 

Nuotrauka

 

FmHPmmb.jpg

 

Kas padės tam 5 +R3P

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Štai kodas:

<a href="http://stone.i7.lt" title="Eiti į forumo pagrindinį puslapį" rel="home" accesskey="1">
<center><img src="http://stone.i7.lt/public/style_images/logo.png" alt="Logotipas"></a></center>
<div>
<div>

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Štai kodas:

<a href="http://stone.i7.lt" title="Eiti į forumo pagrindinį puslapį" rel="home" accesskey="1">

<center><img src="http://stone.i7.lt/public/style_images/logo.png" alt="Logotipas"></a></center>

<div>

<div>

O kai šitą išemi viskas gerai?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

<center>

<a href="http://stone.i7.lt" title="Eiti į forumo pagrindinį puslapį" rel="home" accesskey="1">

<center><img src="http://stone.i7.lt/p...images/logo.png" alt="Logotipas"></a></center>

<div>

<div>

</center>

Nebandei??

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

<center>

<a href="http://stone.i7.lt" title="Eiti į forumo pagrindinį puslapį" rel="home" accesskey="1">

<center><img src="http://stone.i7.lt/p...images/logo.png" alt="Logotipas"></a></center>

<div>

<div>

</center>

Nebandei??

 

 

Tai veikia ar ne? :D

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Tai veikia ar ne? :D

Ir negalėtų veikt, nes tu parašei visišką nesąmonę. :D

O temos autoriau, geresnis ir paprastesnis būdas, būtų tiesiog naudojant CSS formatuoti šitą dalį, sukurti naują ID arba CLASS, ir jį pritaikyti naujam div'ui, į kurį įdėtum savo logotipo kodą.

Redaguota , nario Mantvi5

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Ir negalėtų veikt, nes tu parašei visišką nesąmonę. :D

O temos autoriau, geresnis ir paprastesnis būdas, būtų tiesiog naudojant CSS formatuoti šitą dalį, sukurti naują ID arba CLASS, ir jį pritaikyti naujam div'ui, į kurį įdėtum savo logotipo kodą.

Žinok su css nemoku naudotis.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele