Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

65 REP už išsamų paaiškinimą

Laurynas,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu šiame forume vos kelias dienas, teko sutikti tikrai neblogų žmonių, bet 90% forumo sudaro keistuoliai. Taigi einu prie esmės, ko nesu dar nei vienam forume matęs ir prašau jūsų pagalbos.

1. Perskaitykite šios temos pavadinimą garsiai

2. Atsakykite, kodel šiame forume esantys mažvaikiai, neturintys visiškai jokios Reputacijos nei steamtrades.com, nei reddit'e. Galbūt kelis atsiliepimus turintys ir kelis varganus Rep savo steamprofilyje (kuriuos susikurė iš savo kitų Steam Acc arba gavo per maldavimus) neina pirmi, o įrodžius kad pvž ir man kad turiu 260 Rep ir virs 400 Rep SteamTrades.com, mane isvadina Scameriu kad neinu pirmas ir dar užblokuoja, pvž kaip vienas noob'as vradion, visi§kai jokios Rep neturintis, išskyrus varganus Rep profilyje. Nors mano profilio inventorius yra public su 70 įvairiu Gift, o pas juos Gift'ai Skype įdeti nes žmones net nesigeba pridėti į Steam.

Paaiškinkit jūs man tokį mažvaikių kvailą ir nesubrendusį mąstymą.

Ačiū! Ir geros dienos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Esu šiame forume vos kelias dienas, teko sutikti tikrai neblogų žmonių, bet 90% forumo sudaro keistuoliai. Taigi einu prie esmės, ko nesu dar nei vienam forume matęs ir prašau jūsų pagalbos.

1. Perskaitykite šios temos pavadinimą garsiai

2. Atsakykite, kodel šiame forume esantys mažvaikiai, neturintys visiškai jokios Reputacijos nei steamtrades.com, nei reddit'e. Galbūt kelis atsiliepimus turintys ir kelis varganus Rep savo steamprofilyje (kuriuos susikurė iš savo kitų Steam Acc arba gavo per maldavimus) neina pirmi, o įrodžius kad pvž ir man kad turiu 260 Rep ir virs 400 Rep SteamTrades.com, mane isvadina Scameriu kad neinu pirmas ir dar užblokuoja, pvž kaip vienas noob'as vradion, visi§kai jokios Rep neturintis, išskyrus varganus Rep profilyje. Nors mano profilio inventorius yra public su 70 įvairiu Gift, o pas juos Gift'ai Skype įdeti nes žmones net nesigeba pridėti į Steam.

Paaiškinkit jūs man tokį mažvaikių kvailą ir nesubrendusį mąstymą.

Ačiū! Ir geros dienos.

Tiesiog jie nori tave apgaut, ar kitaip išvilioti daigtus/pinigus. Arba juos mažus daktarai mėtė į žeme ir nežino ką daro reputacija . Beto kekvienas žmogus turintis gerą reputaciją, gali ja greit sugadint dėl keliu centu.

Nuoroda į komentarą

O tu nori tvarkos, ten kur administracija beveik dėmesio nekreipia? Moderatoriai elgiasi bilenkaip, o pranešus administracijai, jie apsimeta. jog viskas tvarkoje.. Po to pradedant apie šito forumo publika, tai šiame forume vyrauja kažkokią durna karta, kuri tikisi meluodami, apsimetinėdami bent litą nugvelbti.. Tokiems rodyk reputacijas, rodyk rekomendacijas, jie dėmesio nekreips, tik zvygią, jog duok jiems litą pirmas, duoda visokiausius "vyro" garbės žodžius, būdami vos 12 metų.. Čia labiau tėvų durna ugdymo spraga, kurios niekas nebepakeis tame durname užaugintame žmoguje ir tiek.. Bet dar yra tie 15prc normalių, su kuriais eina pabendrauti, apsikeisti daiktais, dėl šių 15 procentų, dar šis forumas tegyvuoja..

Redaguota , nario sheat0n
Nuoroda į komentarą

Mano nuomone kiekvienas atsargus žmogus nenori eiti pirmas niekada. Aš asmeniškai mažiausiai kreipiu dėmesį į žmonių reputacijas vien todėl kad tai dar visko nepasako apie tą žmogų,juolab vieną syki gali būti vienaip, kita syki gali būti kitaip su juo. Duodu kaip pavyzdį: iš manęs užsisako klientas kad atlikčiau kokį užsakymą pagal jį, jis man parodo savo reputacijas ir pan. tai aš todėl turiu iškarto eiti jam daryti darbą? Tikrai ne, pirmiausia susitariu dėl avanso,jeigu jį tenkina tai, jis man perveda avanso pinigus ir tada einu atlikinėti darbo.

Kiekvienas žmogus turi savo nusistatymus ir elgiasi pagal juos, todėl ne visi žmonės manau sutiks eiti pirmi, tai pat kaip ir tu turi savo nusistatymą pardavinėjant kažką pirma gauti pinigus o tada paduoti prekę.

Bet savaime aišku kad dauguma kurie nenori mokėti pinigų pirmi,reiškias su jais kažkas blogai. Variantas toks kad arba jis apgauti nori arba trūksta pasitikėjimo tavimi. :)

Nuoroda į komentarą

Supranti, kiekvienas asmuo čia esantis siekia sau naudos, o ne kitiems. Tokie žmonės bando kenkti, scaminti vien dėl pramogos sau, arba išvis kad yra "bomžai", tingi patys užsidirbti ir t.t. Tokie net nebijo gauti ban'o čia. Man buvo tekę su tokiu susitikti, bendravimas buvo puikus ir t.t., kitaip sakant manipuliuoja ir laukia, kol įgausi pasitikėjimą, na o vėliau bam ir viską pavogia. Jeigu manau kokia policija, labiau kištūsi ir mažesnių sumų pavogimus, tai manau scaminimai nustotų žaibiškai, kadangi žaidėjai ir t.t. bijotų.

d905de792c2505c9f1ec99109a9fa497558.png

Nuoroda į komentarą

Sveikas, na visu pirma tą reputacija nieko nebereiškia šiais laikais kadangi ją galima gaut dykai už menką paspaudimą, loteriją, ar dar kokią šudakcija. Tokie kaip baXoj yra iš vis nesąmoningi žmonės kurių aš nė velnio nesuprantu. Kiekvienas atsargus žmogus yra atsargus ir stengiasi nebūti apgautas, visgi kad ir kiek reputacijos būna turi žmonės jie vis tiek būna apgavikai, arba prisirinkę 100-200 rep pradeda apgaudinėti, nes atseit yra tikrai patikimi. Juk ta reputacija nieko nereiškia, ją galima lengvai gauti. NEPASITIKĖK jokiom nesąmonėm ir jei tau aiškina, kad tu privalai eiti pirmas, o jei neeisi reiškias esi scameris žinok - tas žmogus yra apgavikas. Toks tas paaiškinimas. Jų mąstymo niekas nesupranta. 

Nuoroda į komentarą

Sveikas, na visu pirma tą reputacija nieko nebereiškia šiais laikais kadangi ją galima gaut dykai už menką paspaudimą, loteriją, ar dar kokią šudakcija. Tokie kaip baXoj yra iš vis nesąmoningi žmonės kurių aš nė velnio nesuprantu. Kiekvienas atsargus žmogus yra atsargus ir stengiasi nebūti apgautas, visgi kad ir kiek reputacijos būna turi žmonės jie vis tiek būna apgavikai, arba prisirinkę 100-200 rep pradeda apgaudinėti, nes atseit yra tikrai patikimi. Juk ta reputacija nieko nereiškia, ją galima lengvai gauti. NEPASITIKĖK jokiom nesąmonėm ir jei tau aiškina, kad tu privalai eiti pirmas, o jei neeisi reiškias esi scameris žinok - tas žmogus yra apgavikas. Toks tas paaiškinimas. Jų mąstymo niekas nesupranta. 

Ką tu čia šūdą mali, nė ne į temą.. :D

Nuoroda į komentarą

mane isvadina Scameriu kad neinu pirmas ir dar užblokuoja, pvž kaip vienas noob'as vradion, visi§kai jokios Rep neturintis, išskyrus varganus Rep profilyje. Nors mano profilio inventorius yra public su 70 įvairiu Gift, o pas juos Gift'ai Skype įdeti nes žmones net nesigeba pridėti į Steam.

ATSAKAI?

Pas tave nei vieno gift nera, pagirune..

Redaguota , nario Fex'as

Čia gali būti tavo reklama. (5Lt/visam) :D

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...