Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ka pirkti ? Stacionaru ar Nešiojama kompiuteri ?

Alex :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi noriu paklausti kaip manote, ka geriau pirkti stacionaru ar geriau nešiojama kompiuteri ?
Su kompiuteriu dažniausiai tai dirbčiau ir mokinčiausi kažka ten kurti ir t.t Tai pat norėčiau koki nors žaidima pažaist jei būtų laiko ir tiek.
Kaina būtų 1500-1700LT

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu jei GTA V žaisi tai Stacionarų, o šiaip iš patirties sakau kokį mezon'ą belaidį užsisakai į mokyklą nusitempi nešiojamą ir dirbi

Atims mokykloje xD

Ne elektrą skaičiuok :D Į Procesorių ir ramus bei vaizdūškę žiūrėk

Tai kad esu labai taupus :D

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Nuoroda į komentarą

Mano nuomone imk laptopą. Jei tau daugiau reikia darbui ar šiaip mokintis kažką,tai aš už jį. Galėsi nešiotis su savim jį po visus namus ir ne tik. O jei norėsis kažkokių žaidimų pažaist (aišku ne pačius geriausius) tai irgi manau pavyks puikiai tą padaryt. Tad siūlau laptopą. :)

Nuoroda į komentarą

Kaip geimeris patariu imt Stacionara. Ateini namo, prisedi ir visos salygos..

Plius dar esu laptopu heiteris. Ir ne todel kad man taip norisi, o todel kad praktika parode.

Visu pirma nera jie patogus, taip pasistatai ant stalo ir viskas kaip ir patogu (kaip ir stacionaras) bet nesiotis su juo..

Kaip lagaminas blemba koksai, nesi ir galvoji kad tik sienos kokios neuzkliudyt, kad tik vieta surast kur galima patogiai atsisest, padet tinkamai laptopa ir kad rozete salia butu, nes jie ir 3val. nrm neatlaikytu.. kaikurie isvis ten be to pakrovejo laido uzdvesta akimirksniu.

Pradedi zaist ka nors tokio normalesnio (nu bet jei papigiai laptopas tai nera skirtumo ka) kaista kaip velnias, tada galvoji o kur ji cia pasistacius kad oras po apacia kazkaip geriau cirkuliuotu.. o gal ta "CoolerPad" nusipirkt.. bet tada ir su tuo reik nesiotis.. ir dar tase laptopo kazkur netoli det.. (as cia ne apie naudojimasi namuose, o kur nors kad ir mokykloj..)

Paskui taip pagalvoji, kad su TouchPad'u toli nenueisi, reik pele pirkt, tada ir ja visur su savim tampytis..

Ir viskas taip prisikaupia,prisikaupia.. ir ziuri kad jau ir nifiga cia nepatogu, geriau jau koki plansetini sau paimt jei jau tampytis nori ji.

As jau apie ju remonta nekalbu.. pinigu ir nervu surys kaip velnias.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nuoroda į komentarą

O tai kas pačiam trukdo apsispręst, juk sakyčiau kaip ir aišku: jei nori galios ir kokybiškumo - stacionarus, jei nori tik kompaktiškumo - nešiojamas... Tai pat, kaip tu sakai, jog sode dažnai būni, nu nežinau kaip ten pas tave, bet asmeniškai aš, tai su kokiu autobusu tai į sodą nevažinėju, tad niekas netrukdo ir tą stacionarų ten nusivežti... 

Filthy-Frank.jpg

Nuoroda į komentarą

Patariu imt laptopa ar kur nusivežt reikia ar kas.+Kaip ir minėjai mokslam reikia tai tik laptopa imk ar koki darba reiks atlikt ar kas bet kur nusineši ir viskas na ir žaidimus galėsi žaist dabar laptopai gan galingi.O jei esi užkietmėjas gameris tada stoca.+kaip minėjai dėl alektros tai laptopai centus valgo maniškis 6gb ram 2gb vaizdine i5proc 3.1ghz kapeikas valgo su mano senoliu stocu kuris 2 kart silpnesnis.nėra net ką lygint .O kas liečia dalis tai žymei pigesnės nei stoc.

Redaguota , nario Dariuspro

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...