Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

HP pristato atvirukų darymo programėlę, bei dar šį tą...


Guest Rizz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4872 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

23235.jpg?t=1292947796

HP kviečia artimuosius pasveikinti savo sukurtu kūriniu. Paprasta naudoti, bet išradinga dizaino programėlė „HP Photo Creations software“ leis kiekvienam susikurti atviruką ar ateinančių metų kalendorių. Programa leidžia nesudėtingai dirbti su savo fotografijomis, paverčiant jas profesionalios kokybės kūriniais, integruojant į kalendorių, atviruką ar panaudojant kitokia formą. Visa tai atsispausdinti galima tiesiog namuose. Šią programėlę galima atsisiųsti iš HP svetainės(http://www.hp.com/global/us/en/consumer ... tions.html), be to, ji pridedama perkant firmos spausdintuvus.

23233.jpg

23234.jpg

Atvirukų pavyzdžiai

Technologijos pramogų entuziastams tinkamos dovanos – tai naujausi HP spausdintuvai, palaikantys intuityvų valdymą lietimu.

HP Photosmart Premium e-All-in-One – tai “viskas viename” įrenginys su internetinio spausdinimo technologija HP ePrint, leidžiančia spausdinti iš bet kurios pasaulio vietos tik mobiliojo įrenginio pagalba. Padidintas 10,9 cm skersmens liečiamasis ekranas suteikia galimybę reikalingą turinį spausdinti tiesiai iš interneto. Visa tai galima atlikti be kompiuterio pagalbos, naudojantis spausdintuve instaliuotomis specialiomis naujienų, kalendorių, fotografijų, žemėlapių ar kitomis programėlėmis. Šiuo įrenginiu taip pat galima skenuoti, kopijuoti, redaguoti ir spausdinti fotografijas naudojantis liečiamojo ekrano technologija.

HP Photosmart Premium e-All-in-One kaina – apie 655 litus.

23232.jpg

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One spausdina profesionalios kokybės spalvotus dokumentus ir reklaminę medžiagą, naudodamas iki 50 procentų mažiau energijos bei už perpus mažesnę kainą nei panašūs lazeriniai spausdintuvai. Šio produkto pakavimas ir priedai palieka iki 80 proc. mažiau atliekų. Spausdintuvo verslo programėlių rinkinys ir internetinė spausdinimo funkcija HP ePrint kiekvienam namų biurui suteikia reikalingo greičio ir kokybės.

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One kainuoja apie 960 litų.

23231.jpg

HP Deskjet 3050 All-in-One įrenginys yra pagamintas iš 35 proc. perdirbto plastiko ir naudoja originalias HP rašalines, kurių perdirbtas turinys siekia iki 70 proc. Energijos vartojimo efektyvumo ženklą “Energy Star” gavęs spausdintuvas gali būti greitai įjungiamas ir išjungiamas. Įrenginys pristatomas daugkartinio naudojimo rankinėje, siekiant ir toliau taupyti energiją, laiką ir resursus.

HP Deskjet 3050 All-in-One kainuoja apie 280 litų.

23230.jpg

Games.lt ; SuperGames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4872 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...