Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

14 DAUGUMA LAUKIAMO ŽAIDIMAI ATVYKSTANT 2011


Guest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7. THE WITCHER 2: ASSASSINS KARALIAI

witcher4901860.jpg

The Witcher 2: Assassins karaliai yra artėjančių nuotykių veiksmo žaidimų tęsinys The Witcher, planuojama išleisti pirmąjį ketvirtį 2011.The pirmas gameplay video buvo parodytas publikai; reportažuose buvo matyti įvairiais būdais buvo naudojamos visiškai to paties lygio. Įvairių lygių ir funkcijų, taip pat buvo atidengta filmuota medžiaga. Taip pat buvo pasklidę gandai, kad žaidimas jau šešiolika skirtingų pabaigų. The Witcher 2 istorija tema prasideda po įvykių, kurie buvo vyko pirmoji dalis; karaliaus duktė buvo tapo auka blogis Prakeikimas magija. Geraltas sutinka tarnauti karaliaus Foltest iš Temeria ištirti jos. Bet The Witcher 2, Geraltas istorija temą skiriasi. Du niekšai būtų įdiegta ir Geraltas turi kovoti su jais su kalavijais. Pirmasis iš jų yra keista vyras vadinamas Kingslayer ir antrasis yra, patekęs Elf slaptas agentas vadinamas Iorveth.

8. "ŽVAIGŽDŽIŲ KARAI": OLD REPUBLIC

starwarstheoldrepublic.jpg

SWTOR yra artėjančių "Žvaigždžių karų visatoje, kurių PC žaidimas specialiai skirta daug žaidėjų žaidimų srityje. Žaidimas šiuo metu yra planuojama pirmą arba antrą ketvirtį 2011 išlaisvinti. SWTOR istorija prasideda netrukus po trapios taikos tarp naujo besiformuojančios Sitų imperijos ir Galaktikos Respublikos sukūrimo, 300 metų po SWTOR žaidimai renginiai ir daugiau nei 3,500 metų prieš įvykius "Žvaigždžių karai" filmai. Jedi yra atsakingi už Sitų sėkmės per niokojančių 28 Metai ilgai Didžiosios Galaktikos karas, dėl kurio į Coruscant sutartį prieš šaltojo karo ir taip pasirinkti persikelti iš Coruscant į Tython, kur džedajų kad buvo iš pradžių įkūrė, ieškoti nuorodų pajėgų. Sitų kontrolės Korriban, kur jie atkūrė Sitų akademija. Žaidimas prasideda, kaip naujiems konfliktams atsirasti. Čia bus atkuriamo rasių diapazonas žaidėjas pasirinkti iš. Iki šiol patvirtinta yra Chiss, Žmogaus, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sitų grynakraujės, Twi'lek ir Zabrak. Nors Žmonės gali pasirinkti bet kurios klasės galima, kitų rasių buvo ribojama ir suteikiama tik kelias klases.

9. DUKE NUKEM FOREVER

dukenukem4800358.jpg

Duke Nukem forever yra būsimo pirmojo asmens šaudyklės vaizdo žaidimas Windows AK, ir tęsinys į žaidimą Duke Nukem 3D, iš pradžių Duke Nukem forever komanda susidūrė su daug problemų, kaip jie turi susiduria, pakartotinius paskelbė ir atidedantis išleidimo datos. Rugsėjo 2010, po ilgo laiko, Duke Nukem forever buvo oficialiai pranešė 2K Games būti kuriama tuo metu Pavarų dėžė Programinė įranga, su numatoma išleidimo data 2011. Pasakojimas apie Reagavimas į nurodymus kunigaikščio vyriausiasis prie Huverio užtvanka EPF Drop Ship išnagrinėti kirmgraužos danguje, kuris yra laikomas vartais iš ateivių planetoje. Dam viršuje yra viršyta su užsieniečių pajėgas, Hercogas išlaipino netoli ir turi vairuoti jo Monster Truck su sumontuoti raketų padaryti savo kelią į su užtvanka. Priešai puola galia yra Attack laivų, Svetimos lašas laivų, Kiauliniai-Mentai, Užpuolimas TROOPERS ir vadai, Recon dviračiai ir daug daugiau.

10. DRAGON AGE II

Dragon Age II yra artėjančių žaidimų tęsinys Dragon Age ir tikimasi, bus išleisti kovas 2011. Pagrindiniai pobūdžio liks tas pats skirtingai nei jos ankstesnės versijos žaidimas, o lytis ir klasė, gali būti pakeista.

dragonage2v.jpg

Pagrindiniai savybių pavadintas Hawke, yra migrantas, kuris pakyla į valdžią. Dragon Age II yra nustatyta toje pačioje vietoje įsikūrusiais ir situacijas, Dragon Age: Ištakos. Dragon Age II centrų visame pagrindinis veikėjas pavadintas Hawke, žinoma, kad nuo nelaimių maitintojo ir Kirkwall čempionas, kurie pakyla į valdžią visoje istorija. Istorija apima dešimtmetį visame žaidime. Kiti simboliai yra Bethany: Hawke's sesuo ir Mage, Drožėjas: Hawke's brolis ir kariai, Kasandra: Chantry Seeker kurie domisi Hawke, Varric: Nykštukas, kuris veikia kaip pasakotoją, Flemeth: Notorious ragana užkampis, kad galima rasti Dragon Age: Ištakos. Ji yra Morrigan motina, Wesley: Sužeisti tamplierių kad Hawke susitikimai, o bėga Lothering, Lazdynas: Wesley žmona. Gigantiškos būtybės atsižvelgdamas masyvi struktūra, didžiulį keturias kojas žinomas kaip Strider. Jie yra kenksmingi kitų gyvų būtybių, nes jų mirtinai nuodingas gebėjimas.

11. TEST DRIVE UNLIMITED 2

Test Drive Unlimited 2 ketina išleisti pirmąjį ketvirtį 2011 kaip už tvarkaraštis. Artimiausi lenktynių žaidimų ir bus tęsinys Test Drive Unlimited. Test Drive Unlimited 2 apima keletą nuostabios savybės kaip dinaminis oro poveikio, dieną ir naktį ciklų, ir transporto priemonių sugadinimo.

tdu24734964.jpg

Vienas žaidėjas pasiima transporto priemonių kontrolės, o kitas žaidėjas skaito žemėlapį per visureigius ir co-op žaidimo režimą. Žaidėjas turi eiti per iki visų 60 lygius ir įgyti taškai, siekiant ją užbaigti. Taškai gali būti vertinamos pagal 4 būdų Konkurencija (Racing, pildymo problemos), Socialinės (susirasti draugų iš žaidimo, lenktynes su kitų žmonių, prisijungti klubai), Atradimas (atrasti visi keliai, fotografuoti specifinėse vietose, Rasti visas sudaužytų automobilių), Kolekcija (pirkti automobilius, namai, baldai, apranga). Taip pat atlikdami triukus, nutolimas, o pasirodo ir dodging žaidėjas gali uždirbti papildomų pinigų. Žaidėjas taip pat gali keisti savo išvaizdos suknelė ir plaukų spalvos ir tt. Žaidimo vieta susideda iš dviejų salų Ibiza ir Oahu, ir abi salos modeliai yra artimas realus struktūra naudojant palydovinius duomenis. Nauji transporto priemonių klasėms priskiriamos, pvz visureigius off-važiavimo. Ne visi automobiliai yra gaunami tačiau; klubai gali gauti išimtinę klubas automobiliams pasiekus aukštą laipsnius. Šie išimtiniai transporto priemonių, pvz McLaren MP4-12C, Gumpert Apollon, "Aston Martin One-77" ir James Bond pačių Aston Martin DBS gali būti varoma bet automobilių klubo narys, o ne žaidėjais iš kitų klubų. Originalo žaidimą puikavosi motociklams, buvo gana sunku kontroliuoti.

12. DIABLO III

diablo34691964.jpg

Diablo III tai siaubo veiksmo žaidimą ketiname išleisti į 2011, įskaitant Hack and slash ir "lochu tarptinklinis ryšys" žanrus, Šiuo metu kuriant kaip trečiosios partijos Blizzard Diablo frančizė. Istorija prasideda, kai šį pasaulį išgelbėjo dvidešimt metų prieš kurį neįvardytų herojai sauja Diablo II. Warriors, kurie išliko iš Burning Hells armijos puolimas buvo išprotėjo nuo jų išbandymų ir jis yra iki naujos kartos herojai susiduria su blogio jėgomis, kelianti grėsmę Sanctuary pasaulio. Diablo pasaulio žemėlapyje sudaro daugiausia iš dviejų pagrindinių žemynuose keletas mažų salų Šiaurės Vakarų regione. Diablo III tema taip pat kaip ir jo naujausia versija Diablo II. Nuosavybės variklis bus įtraukti Havoc fizikos ir funkcija griauna aplinka su in-game žalos poveikį. Priešai bus panaudoti 3D aplinkoje,

taip pat, būdais, pavyzdžiui, nuskaitymo dirbti pagal iš gelmių sienos pusėje į kovos rajone. Kiekvienas padaras modelis turės aplink 35 unikalus mirties animacija. Blizzard battle.net Paslauga gali naudotis Multiplayer žaidimo režimas. Diablo III taip pat apima keletą naujų funkcijų, kurios iš pradžių buvo skirtas StarCraft II.

13. GTA 5

gta54392008.jpg

GTA serija, kuri yra garsi savo veiksmų, nuotykis, vairuotojo, ir kartais vaidmenų, Stealth ir lenktynių elementų planuoja ateiti su savo nauja įmokos serija – Grand Theft Auto 5. GTA 5 Tikimasi, kad bus išleistas pabaigoje 2010 arba pradžioje 2011. Žaidimas turėtų išlikti viršuje diagramos visoje 2011.

14. HITMAN 5

hitman54431839.jpg

Hitman 5 turi būti išleistas pabaiga 2010 arba pradžioje 2011, atsižvelgiant agentas 47 visiškai nauja kryptimi. Taip pat žinia per puslapį 17 iš Edios pranešimą, teigdami, kad naujas Hitman 5 yra plėtra. Hitman 5 yra penktoji įmokos Hitman žaidimų serijos. Ji buvo patvirtinta IO Bendrijos vadovas, kad žaidimas bus ne sekti istorija remiasi filmas.

15. MASS EFFECT 3

Pasak projekto direktorius Casey Hudson Mass Effect 3 yra ankstyvoje vystymosi etapus. Tačiau, ji buvo patvirtinta, kad žaidimas turi būti paskelbta pavėluotai 2011. Casey Hudson naujausią interviu su MTV atskleidė tam tikrus duomenis apie artėjančius Mass Effect 3. Žaidimas turėtų turėti Epas sudarymo, kuris yra milžiniška. Hudson taip pat sakė, MTV, kad yra apie 1000 kintamieji, kurie jau sustatyta kaitą naują skyrių. Po skaičiais kintamųjų story line, Hudson yra perdėti iš anksto spaudai hype, žaidimai. Naudojimas didžiulis skirtumas tarp Baigiamajame skyriuje trilogija būtų puikus dalykas, tai, iš kurių mes galime prasme daugiau pasukti į artėjančius žaidimą.

masseffect34465929.jpg

Iki šiol nustatyta, žaidimo tikimasi turėti Turtingesni RPG funkcijos, daugiau kovoti galimybes ir daugiau sudėtingų priešai. Kūrėjai rimtai reikia dirbti RPG funkcijos ir kovoja, nes jie nebuvo labai patrauklūs ME2. Mes galime tikėtis, kad ME3 būti puikus vaidmenį vaidina patirtis, kažkas, kad buvo gana trūksta Mass Effect 2.

16. MAX PAYNE 3

Roko žvaigždė žaidimai, kurie garsėja Max Payne, Midnight Club ir Grand Theft Auto ketinate spaudai Max Payne 3 į 2011. Žaidimas yra tęsinys į Max Payne Shooter žaidimų, kuris buvo išleistas tais metais 2001. Šlovės šio žaidimo priežastis yra ta kulka laiko režimu, kai kulka metu yra sulėtėjo iki tokio laipsnio, kad jis gali būti vertinamas su plika akimi.

maxpayne34583590.jpg

Max Payne 3 prasideda naujas skyrius "Max Payne, Niujorko policijos pareigūnas, kuris dabar yra 12 metais vyresnis ir jis paliko NYPD, vaikinas rodomas naujas drabužiui, kurioje jis yra plikas ir jis išaugo barzda. Žaidimas bus brėžiamas Brazilijoje, kur Max dirbant privataus draudimo bendrovės.

17. PYKTIS

rage560x2985782911.jpg

Šis žaidimas atrodo siaubo filmas. Jei jums patinka siaubo filmus, tada aš bet tu negali laukti šio žaidimo. Tiesiog, siurblys jūsų adrenalino su kai Unreal Tournament (ir vėliau Lėlių Meistras: Kirviai blogio).

Sakoma, kad patinka: asteroidas Hits planetos (arba, kitaip tariant, Apocalypse jau atsitiko). Dabar žaidi post-apokaliptinio pasaulio. Ir yeah, Jūs esate vienas iš tų svarbių vaikinų, kurie buvo sukurtas siekiant iš naujo sukurti ir taiką visoje planetoje.

18. PORTALAS 2

portalvideogame5857825.jpg

Jūs turite naudoti savo smegenis tai vienas (kuris nėra labai blogas po visų!). Šis žaidimas turėjo išeiti 2010 tačiau Valve nusprendė atidėti jį 2011. Deja, mes vis dar nežinome tikslios paleidimo datos,. Kaip matote iš nuotraukų, jums bus, kad su portalo ginklą, kuris pasistengs padėti išspręsti įvairias paslaptis ir galvosūkius per žaidimą vaikinas. Kaip jums eiti, Jums veido keista įstatymų sunkio pasaulyje (o gal ir išmokti naujų dalykų apie fizika) ir išmokti naudotis savo ginklą į kūrybingų būdų.

19. MORTAL KOMBAT 9

Mortal Kombat yra be abejonės vienas iš geriausių Koviniai žaidimai. Šis žaidimas yra 2.5D (2D žaidimas BET 3D grafika). Kūrėjai pasistengs panašūs į pirmą kartą 3 serijos Mortal Kombat. Kas naujo, Tačiau, yra vietų, ir kai kurie personažai.

mortalkombat560x3136242.jpg

20. VAIRUOTOJAS: SAN FRANCISKAS

Laikas kažką įdomus, kažką, kad bus siurblys savo adrenalino ... Mentai ... taip ... ir automobilių ... tegul tiesiog tikiuosi, tai su DirectX 11 ir žudikas grafikos.

driversanfrancisco.jpg

Žaidimas vyksta kelis mėnesius po Driv3r renginiai. Tai parodė, kad tiek Jonas Tanner ir Charles Džerikas išgyveno Shootout į Stanbulas. Tačiau, į žaidimo priekaba, tai parodė, kad Jericho yra pabėgti San Francisko policijos užgrobti policijos sunkvežimis, sukelia sumaištį Golden Gate Bridge. Po susidūrimo galvomis Džerikas, Tanner yra imtasi ligoninę ir į kairę į komą. Žaidimas vyks Tanner's koma svajonė. Kai kurie kiti keista papildymai nesugebėjimas išeiti iš automobilio ir mažai kadrų skaičius per sekundę.

Pajimta is http://www.gamesreviews2010.com/lt/20-m ... #more-3512

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...