Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

6 DAUGUMA LAUKIAMO ŽAIDIMAI ATVYKSTANT 2011


Guest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4877 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. KRAŠTAS

Būsimi pirmojo asmens šaudyklės žaidimų atidėtas du kartus ir dabar tikimasi išleisti pirmąjį ketvirtį 2011. Jis siūlo grupines Multiplayer misijose autorius pasakojimus, nuolat žaidėjo simbolių ir draugiškas pobūdį. Brink pasakojimo siužetą aprašymas yra dviejų pusių mūšyje Atsparumas ir Saugumo, į utopinę miestą, vadinamą The Ark, plaukiojantis miestas apsuptas užtvindytas Žemės vandenys. Arka buvo sukurta kaip aplinkos prototipas draugiškas miestas, su atsinaujinančių turtas ir nėra užteršti, didokas remti 5,000 gyventojų. Tačiau, dėl daugelio pabėgėlių į miestą iš kitų pasaulio dalių, jos gyventojų skaičius išaugo dešimt kartų didesnis, dėl nepakanka išteklių, dėl miestą yra dėl pilietinio karo slenksčio.

brink25270161.jpg

Individualizuotos simboliai gali būti gaminami su įranga nusipirkau su patirtimi uždirbtus taškus užpildant misiją. Specialusis regėjimo funkcija "Splash Damage" Smart santrumpa Sklandus judėjimą per Atsitiktinis Terrain taip pat yra naudinga žaidėjas spręsti ir tvarkyti sudėtinga ekologinė situacija, analizuojant jų vietą. Keturių tipų simboliai yra pateikiami komanda, siekiant baigti užduotį sėkmingai. Pirmasis iš jų yra karys visada kova dėl fronto liniją. Soldier negali atsargų papildymo ammo ir kelia didelį sprogmenys sunaikinti pagrindiniai tikslai. Antrasis inžinierius, kurioje yra įrengta tvirtinimo dalykų. Inžinieriai gali buff savo komandos "ginklų ir taip pat gali sėti bokštai ne strateginėse vietose. Trečias, Medikas, pirmiausia gydo sudėjo komandos, nors jie taip pat buffu jų sąjungininkų sveikatos. Paskutinis, Rezoliucinė, pasiūlymai dažniausiai priešo užnugaryje, įsilaužimo tikslai ir atlikti sabotažo. Operatorius yra interviu sudėjo oponentų teikti informaciją apie priešo pozicijas arba nuslėpti patys ir veikia kaip viena priešininkas

2. METAL GEAR SOLID: DIDĖJANTIS

Metal Gear Solid: Kilimas yra būsimi veiksmai vaizdo žaidimas Metal Gear serija. Kilimas yra tarpusavyje nustatyti tarp Metal Gear Solid renginiai 2: Sūnūs Laisvė ir Metal Gear Solid 4: Guns of patriotai. Tačiau gamintojas pažymi, kad plėtra yra orientuota ne į stealth ir daugiau kardas gesinimo veiksmų, suteikti žaidėjams galimybę užsiimti priešus tiesiogiai mūšyje, jei jie nori. Žaidėjai vis dar galės laisvės laipsnį žaisti kaip slaptas pavadinimas, nors Stealth elementai bus pabrėžiamas didelis greitis ir budrumas iš Raiden.

metalgearsolidrising526.jpg

Pagrindinis bruožas žaidimas vadinasi zan-Datsun kuris apima pjaustymo per priešų ir "gaudymas" dalys iš išardytų kiborgų ir robotai įstaigos. Dalykų, kurie gali būti priimtas gyvenimo, energijos, dalys, amunicija, Žinutės, ir kartais informacija ". Pjovimo" apima sudėtingas kardas taktiką, kad leidžia žaidėjams dalyvauti trečiajam asmeniui karo kovos, taip pat tiksliai velniop priešų ir objektų "ne" bus kartu geometrines plokštumos naudojant "nemokamai pjaustymas" režimu. Beveik visus žaidimo tikslas gali būti sumažintas, įskaitant transporto priemones, ir priešai, nors aplinkos elementai buvo tyčia tik su tokiomis struktūromis kaip stulpai ir sienos geriau palengvinti žaidimą. Nemokamai pjaustymo būdas yra panašus į kitus, kuria režimai ankstesnes versijas, bet gamina specialias taikymo rankinukas iš skaidraus mėlyna plokštuma, kuri gali būti forma pasukti ir perkelti, paieškos oranžinės linijos visoje objektų paviršiai tiksliai nurodyti, kur jie bus sumažinti.

3. BULLETSTORM

bulletstorm yra pirmojo asmens šaudyklės žaidimų. Žaidimas šiuo metu tikimasi išleisti 2nd Vasaris 2011. Bulletstorm tema sklypas yra futuristinis vieta, kur Aljansas yra prisiglaudę elito juosta privačią armiją vadinama Negyvosios Aidas.

bulletstorm5222818.jpg

When Dead "Echo nariai Grayson Hunt ir Jisziego Sato atrasti, kad jie dirbo apie klaidingą pusę, jie apgauti savo pajėgų vadu ir galų gale buvo išsiųstas į galaktikos kraštais. Žaidėjai iš Grayson Hunt vaidmuo po kelerių metų jis buvo nukrypta, kuris vėliau tapo girtas erdvės piratų. Po įsitraukia į tarpžvaigždinės avarijos iškrovimo, jis yra sujungtas su jo senas bičiulis Sato. dvi iš jų ateina apie žinoti, kad jie yra apsupti minios mutantai ir mėsos ryjantis gaujų apleistas rojus. Daug arsenalas ir ginklų parduotuvė pilnas įvairovė yra ten Žaidėjai sudaro nuostabų kovos persikelia. Bulletstorm taip pat susideda iš unikalių įgūdžių kadrų, kurie sukuria aukštą isteriškas žaidimas veislės. Įgūdžių kulka žaidimo sistema palanki žaidėjas kurti ir maišant mayhem labiausiai kūrybišku būdu galima. Daugiau išskirtinių įgūdžių fotografiją, daugiau taškų žaidėjai gaus padaryti pažangą jų pobūdį.

4. CRYSIS 2

Crysis 2 yra artėjančių pirmojo asmens šaudyklės žaidimų ketina išleisti kovas 2011. Tai tęsinys video žaidimas Crysis ir atitinkamų jos žaidimas, Crysis Warhead.

crysis5027967.jpg

Crysis 2 istorija prasideda po trejų metų nuo jo paskutinės versijos žaidimas Crysis, 2023 prie Niujorko, kuris buvo evakuoti dėl svetimų invazija. Panašus į savo pirmtaką, Crysis 2 teiks laisvė pritaikyti ginklų ir sugebėjimų. Crytek norėjo išvengti priimant kitas žaidimas, džiunglės aplinkoje, kaip buvo Far Cry ir Crysis. New York City buvo pavadintas miesto džiunglės. Miesto atmosfera suteikia daugiau galimybių, kaip pažangos ir suplanuoti išpuoliai. Žaidėjai galės sekti tarp grindų ir pastatų žemėlapyje. Delta Force operatorius būdas Alcatraz taip pat pristatė naują įpėdinis Klajoklis, nuo pirmosios žaidimo. Centrinis personažas pavogs Nanosuit 2 nuo Crynet sistemos. Kaip pasekmė, Crynet sistemų pradėti Manhunt žaidėjas,. Nanosuit 2 suteikia žaidėjams daugiau laisvės jų variantų, kaip spręsti situacijas mūšio. Užsieniečių, taip pat įvyko esminių pertvarkyti, transformuojant plaukiojantieji kariai nuo pirmosios žaidimo į dar mirtina, Šarvuotos bipedal ginkluotę, kad po Niujorko nuniokojimo. Crytek pareiškė apie savo ketinimą įveikti originalaus žaidimo grafiškai ir pažymėjo, kad kovoti su žaidimas bus "baisiai" nuostabus.

5. BETMENAS: ARKHAM MIESTAS

Arkham Miestas, kaip ir jo ankstesnė versija, yra

veiksmo žaidimų ketinate išleisti trečiąjį ketvirtį 2011. Visi taktika ir charakteristikos jeigu per paskutinius žaidimo versija bus pateikta iš Arkham Miestas pradėti, su įvedant patobulinti arba naujas funkcijas,.

batmanarkhamasyluml.jpg

Bent du naujos funkcijos buvo atskleista: dūmų bombų, kurios Betmenas galite naudoti nukniaukti ne suklaidinti, ir transliuoti bandomąsias prietaisas rasti signalus ir stebėti juos į savo šaltinius. Žaidimas taip pat apima kai kuriuos naujus elementus; Batman's "Detektyvų Mode" naudoti, kuriame pabrėžiama, elementų, tokių kaip priešo skeletas ir įkalčiais ekrane, kuris naudojamas atlikti analizę nusikaltimų vietas, pvz aptikti Snaiperis turas kilmės. Žaidėjas taip pat turi prieigą prie duomenų apie teistumą, kuri stebi pagrindinių piktadarius visame mieste, kad yra naudojama per Detektyvų režimas ir teismo dėlionės. Be pagrindinė misija, Žaidimas taip pat turi vidurinį misijas, kurios funkcija pagrindinių ženklų skaičių ir jų istorijas per miestą. Kitais kartais, Betmenas gali būti priversta kovoti per kalinių naudojant patobulintą variantą kovos sistema iš pirmtakas, leidžianti daug vienu metu skaitikliai, reakcijos mesti objektai. Judėjimo apie miestą yra sudėtinga dėl to, kad gaujos formavimo ir teritorijos tarp varžovų piktadarius, pvz Du Veido ir Joker, kuris sukelia kovojant, kad Betmenas poreikius, kad būtų išvengta.

6. DEUS EX: ŽMOGAUS REVOLIUCIJA

Deus Ex: Žmogaus revoliucija bus trečiasis veiksmo RPG žaidimas Deus Ex serijos, skirtas Windows PC ir tikimasi išleisti vasario 2010. Istorija prasideda 25 metus iki Deus Ex per metus 2027. Plėtra nanotechnologijos dar turi būti sukurta ir biomechaninių irimą šiuolaikinėje meno.

deusexrev104962946.jpg

Pajimta is http://www.gamesreviews2010.com/lt/20-m ... #more-3512

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4877 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...