Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Jūs laukiate "Xbox 360" Nauju Žaidimu?


Guest

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jūs laukiate "Xbox 360" Nauji Žaidimai?

Ar jūs laukiate "Xbox 360 naujus žaidimus? Jie dabar rinkoje ir taip pat galima rasti internete. Leiskite mums diskutuoti apie žaidimus, kurie yra išleidžiami per pastaruosius 30 dienų. Nemokama demo versijos, turi būti prieinamos internetu, taip, kad vienas gali žaisti šių bandymų ir nuspręsti, ar pirkti žaidimą ar ne. Šie žaidimai priskiriami skirtingoms kategorijoms, pavyzdžiui, veiksmų, sportas, nuotykių, dėlionės, Vaidmenų žaidimai, muzika ir kt Žaidimai suskirstyti pagal story line žaidimai ir taip pat atsižvelgiant į skirtingų žmonių interesus.

Prieš aptariant apie visus šiuos žaidimus, mums pirmiausia turi kai trumpas aprašymas apie "žaidimus" apskritai. Žaidimai yra pagrindinis šaltinis pramogų. Jie vaidina įvairaus amžiaus grupių nuo pat 7 metų amžiaus iki 57 metų. Yra žaidimų, pramogų įvairaus amžiaus žmonių grupėms ir jie priklauso skirtingoms kategorijoms. Noras ar disliking konkretaus žaidimo priklauso nuo kiekvieno individo interesais. Dėl žaidimų kūrimo yra sunkus darbas daugeliui žmonių. Nuo kūrėjas, leidėjas ir gamintojo testeris, sunkaus darbo, daug yra rinkos žaidimo rezultatas. Kai kurie iš pagrindinių kūrėjai EA Sports, Game Loft, Gameshatra tt

Dabar leiskite mums turėti išvaizdą ir greitai aprašymas Xbox 360 naujus žaidimus. Žaidimai, kurie buvo išleisti labai neseniai ir kad priklauso veiklos kategorijai yra Serious Sam: Pirmasis susidūrimas HD, Army of Two, pasienio žemėse, 0 dienos išpuolių žemėje, Bayonetta, Matt pavojų: Kraujo vonia ir vėliau. Tai veiksmo žaidimai išleista visai neseniai. Veiksmo žaidimai paprastai mėgsta berniukai, lyginant su merginomis. Sportiniai žaidimai yra Vankuveris 2010: oficialus video žaidimas žiema 2010 ir Madden pagrindinis komandos. Darksiders yra ir drąsus žaidimas, o poliarinių panikos yra dėlionė. Tiems, kas mėgsta muziką, yra muzikos žaidimas būtent Guitar Hero. Tai yra naujausią versiją "Xbox 360".

Po vyksta išsamus naujausią versiją, jei suinteresuoti įsigyti "Xbox 360", įsigyti internetu, tai labai paprasta ir lengva. "Xbox 360" kaina yra labai prieinamos, ir jūs galite išsiregistruoti oficialios svetainės keletą pasiūlymų galimybėmis. Jei norite daugiau sužinoti apie "Xbox 360" dalys, taip pat apie naujus žaidimus, yra daug albumų, kuri parodoma skirtingų žmonių nuomones iš viso pasaulio. Į šias peržiūras, visos detalės yra aiškiai pateikta dėl "Xbox 360 naujus žaidimus. Kiekvienas žaidimas yra apibūdintas; lengviau žaisti, teigiamas ir neigiamas puses aiškiai paaiškinta, kurie verčia suvokti, yra aiškios žaidimo.

Galiausiai, po, kurie sustoja šioje įdomią diskusiją, atėjo laikas pradėti skaityti peržiūrą, ir viešai apie pirkimo Xbox 360 naujų žaidimų sprendimą. Tikimės, kad Jūs tikrai kaip šiuos žaidimus. Yra daug naujų ir įdomių dalykų tokiuose žaidimuose ir kiekviena žaidimas yra unikali savo pobūdžio.

Nepastebejau tinklapio..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

As nieko neverciau...

Gerai. Padarom kitaip.

Copy - paste nera gerai. Jei ka galim atraportuot modams. Nes ne enurodei saltinio.

Bet po velniu

BAIKIT CIA DET TEKSTUS ISVERSTUS SU AUTOMATINIU VERTEJU. NES MAN TAO YRA TARSI PASISAIPYMAS IS MUSU KALBOS. JEI MATAI TOKI TEKSTA, TAI NEKOPINK, IMK IS KITUR! O JEI NERANDI , TAI N***** DET TOKIAS NAUJIENAS?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...