Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Į ateitį grįšim dar prieš Šv. Kalėdas


iNhn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

n330152010-12-161292534546.jpg

Birželio pradžioje Telltale Games žaidimų kūrėjų studija paskelbė apie savo bendradarbiavimą su NBC Universal leidėjais, kuriant du naujus žaidimus, paremtus kino filmais, Jurassic Park (liet. Juros periodo parkas) ir Back to the Future (liet. Atgal į ateitį). Spalio pabaigoje studija pranešė, kad pirmasis žaidimas bus Back to the Future ir žaidėjus jis pasieks „kažkada gruodį“. Dabar kultinio filmo (sukurto 1985 metais) fanai gali pasidėti varnelę savo kalendoriuose, nes pagrindinio veikėjo, Marty McFly, nuotykių pradžiai jau nustatyta tiksli data.

Pirmasis Back to the Future žaidimo epizodas vadinsis About Time ir PC žaidėjus pasieks jau gruodžio 22 dieną. Žadamos iš viso penkios žaidimo dalys, kurias jau iš anksto galite įsigyti oficialioje Telltale interneto parduotuvėje už 24,95 JAV dolerių. Tai padarę, žaidėjai garantuos sau priėjimą prie nemokamos Telltale kūrėjų galvosūkių žaidimo, Puzzle Agent, kopijos.

Be to, iš anksto užsisakę žaidimus, papildomai gaus ir nemokamą „kolekcionierių DVD“ kopiją, kuris bus išleistas po to, kai pasirodys paskutinis Back to the Future žaidimo epizodas. Už kiekvieną iš anksto užsakytą žaidimą, Telltale studija pažadėjo paaukoti po 1 JAV dolerį Michael J. Fox fondui, kuris finansuoja Parkinsono ligos tyrinėjimą.

Likę keturi epizodai dienos šviesą turėtų išvysti nuo kitų metų vasario, iki gegužės mėnesio. Back to the Future: About Time bus fantastinis nuotykių žaidimas, kuriame galėsite laisvai tyrinėti animacinius filmukus primenančią aplinką, bendrauti su žaidimo veikėjais, tarp kurių rasite ir Enšteiną, spręsti galvosūkius ir, žinoma, keliaujant laiku, atlikti įvairias misijas. Kūrėjai pažada ir gerą sveiko humoro dozę.

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=6z9sjDBnDhA&feature=fvst[/youtubecom]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4874 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...