Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Windows 8“ darbastalis taps paslauga


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f97d753820c803eddbba69a1449d5eba323.jpg Nors apie būsimą „Microsoft“ operacinę sistemą „Windows 8“ žinoma dar labai nedaug, į viešumą jau skverbiasi informacija apie kai kurias jos vartotojo sąsajos ypatybes, praneša „Neowin“.

Pasak leidinio, jau žinoma, kad „Microsoft“ planuoja susieti „Windows 8“ su „debesimi“ (cloud computing), o jos darbastalį paversti „Daas“ (desktop as a service) tipo paslauga. Tai bus siekiama padaryti įdiegus į naująją OS įvairius virtualizacijos sprendimus, tarp jų „Virtual Desktop“ (VDI), „Remote Desktop“, programų virtualizaciją („App-V“, MED-V, nuotolinės programos ir kt.), duomenų ir techninės įrangos virtualizaciją („Hyper-V“) bei įvairias virtualizacijos paslaugas, sakoma pranešime.

Interneto svetainės „Winrumors.com“ žiniomis, „Windows 8“ vartotojo sąsaja vadinsis „Wind“. OS darbastalis bus ir 32, ir 64 bitų. 64 bitų versija siūlys tikrą 3D darbastalį, taip perkeldama „Windows“ į naują išvaizdumo lygį. Teigiama, kad kol kas dar nėra aišku, kaip konkrečiai atrodys toks darbastalis, tačiau esą jis gali būti labai panašus į „Windows 7“, tik erdvinis (3D).

Teigiama, kad „Windows 8“ 3D darbastalį galės „pavežti“ tik galingi „high-end“ klasės nešiojamieji kompiuteriai bei staliniai kompiuteriai su tam skirtais papildomais atminties resursais. „Wind“ sąsaja esą reikalaus mažiausiai 170 MB vaizdo atminties, ir veiks tik 64 bitų kompiuteriuose.

„Winrumors“ taip pat skelbia, kad „Windows 8“ galės prisitaikyti prie vartotojo įpročių, pateikti suasmenintą darbastalio variantą, įvairiems atvejams ir galbūt skirtingiems vartotojams pritaikydama tam tikras piktogramas ir nustatymus, taip paspartindama įprastus kasdieninius darbus. „Windows 8“ taip pat naudos patobulintą „užmigdymo“ (hibernation) režimą, į kurį kompiuteris bus pervestas per 3 – 6 sekundes, per šį laiką įrašius į diską visus naudojamų programų duomenis ir atidarytus failus. Kompiuterių gamintojams tobulinant greitosios įkrovos galimybes, „Windows 8“ esą turėtų būti įkelta vos per kelias sekundes.

Nors gandų ir prielaidų apie „Windows 8“ sklinda vis daugiau, tai, kad būsimoji OS tikrai gali būti „ypatinga“, verčia manyti ir „Microsoft“ vykdomojo direktoriaus Steve'o Ballmerio ištarti žodžiai, jog „Windows 8“ „bus rizikinga“. Iš jų galima spręsti, jog bendrovė iš tiesų stengiasi gerokai patobulinti savo operacinę sistemą ir dėl to yra priversta kai kuriose srityse rizikuoti, tikėdamasi, jog tokia rizika atsipirks, sakoma pranešime.

technologijos.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Skamba tiesiog ispudingai, bet gazdina dideli resursu naudojimai, tai yra 170MB vaizdo atminties kurios uztektu 10kartu cs1.6 paleist... O siaip, kad uzsikraus per 2s tai pasaka, nes tege, kad Win7 uzsikraus per 5s nors reik palaukt minimum 15. :pp

Na jeigu neįskaitom BIOS krovimo, tai man kažkur su išoriniu 80gb HDD katras yra paskutinis -Š užkrauna gana greitai. O jeigu yra naudojami SSD tai labai greitai užkrauna.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...