Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Logitech G930“ ausinių apžvalga


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f90575970aa697e588e89d2328549396345.jpg Turbūt daugelis iš jūsų mėgsta klausytis muzikos. Vieni klauso per PC, kiti per MP3 grotuvą, bet kartais norint pasiklausti muzikos garsiai, tėvai jums liepia pritildyti. Ką tada daryt, jei neina pasiklausyti muzikos garsiai? Problemą išspręsti gali kompanija „Logitech“. Tai bene geriausius kompiuterio aksesuarus gaminanti kompanija. Neperseniausias rašiau apžvalgą apie „Logitech G700“ graužiką, kuris yra iš tos pačios šeimos. Naujausios „G“ serijos ausinės yra „G930“, kurias šiandien ir apžvegsiu.

Pakuotė:

Ausinės atkeliauja išties nemažoje pakuotėje, bet pačios ausinės nemažos, todėl reikia nemažos pakuotės. Priekinėje pakuotės dalyje pažymėta beveik pagrindinė ausinių ypatybė - 7.1 garso palaikymo funkcija. Be to, priekinėje dalyje yra langas, pro kurį galima pamatyti pačias ausines.

ce3644c7d67ad78cb961b1affdbb2be4488.jpg

Galinėje pakuotės dalyje surašyta keletas ausinių funkcijų, įvairiomis kalbomis. Kad būtų aiškiau, ką tos funkcijos daro, yra paveiksliukai su paaiškinimu. Šoninėje pakuotės dalyje sužymėtos specifikacijos, apie kurias pakalbėsiu vėliau.

15cb77780aad26b8b94d33c7c531bcf2479.jpg

Atidarius pakuotę randame: pačias ausines, USB siųstuvą, USB hub'ą, įvairius informacinius lapelius, bei programinę įrangą.

Ypatybės:

2,4GHz bevielė jungtis leidžia laisvai nuodotis ausinėmis iki 12 metrų atstumu nuo USB siųstuvo. Tai suteikia laisvumo jausmą, nereikia visalaik sedėti prie PC, norint pasiklausyti muzikos per ausines. Su šiomis ausinėmis galima klausytis muzikos viename kambaryje, nors PC stovi kitame kambaryje. 7.1 garso palaikymo sistema leidžia pajusti tikrus garso efektus. Ausinių, kurios palaiko 7.1 garso palaikymo sistemą, yra mažai, todėl šioms ausinėms tai yra didelis pliusas. „G“ serijos produktai turi programuojamus „G“ mygtukus. Šioms ausinėms tai neišimtis. Ant ausinių yra trys „G“ mygtukai, kuriuos galima užrogramuoti atilikti įvairias funkcijas. Ausinių forma pagaminta, kad kuo tiksliau atitiktų galvos formą ir suteiktų komfortą jas naudojant. Ausinės naudoja garso izoliacijos funkcijas, jas užsidėjus pašalinamas triukšmas ir tai suteikia klausant tikrai gerą jausmą. Ausinės turi mikrofoną , todėl galima žaidžiant, kalbeti su kitais žaidėjais. Mikrofonas turi garso slopinimo funkciją, ir dėl to klausytojas negirdi pašalinių garsų. Mikrofonas yra lankstus, todėl jį galima tiksliai nulenkti, kur reikia. Taip pat mikrofoną užlenkiant viršun, jis išsijungia. Tai tikrai nebloga funkcija, be to, galima naudoti mygtuką, kuris išjungia mikrofoną. Mygtukas yra ant ausinių, kur patogiausia. Ausinės yra belaidės, todėl joms reikia baterijų. Baterijos jau yra ausinėse ir jų nereikia keisti, nes jas galiam pakrauti per USB jungtį. Baterijos, ištisai klausant muziką, veikia maždaug 8 valandas. Ausinės kraunamos naudojant specialų USB hub'a, kuris turi mini USB jungtį. Taip pat hub'as turi paprastą USB jungtį, kurią galima panaudoti velniai žino kam.

Dizainas:

c8adc8147d8fceae24bc5989c56e4e79467.jpg

Ausinės yra juodos ir tai suteikia solidumo bei gerą dizainą. Pačios ausinės yra gan nemažos, todėl tai gan neįprasta, nes dažniausiai ausinės nebūna didelės. Ausinių forma yra neapvali, o šiek tiek stačiakampio formos. Manau tai dėl to, kad būtų patogu jas užsidėjus.

020f06a941cbed20a944b178d80adc1e762.jpg

Kairėje pusėje yra „G“ mygtukai bei garso stiprumo reguliatorius ir mikrofono nutildymo mygtukas. Gan neįprasta, kad mikrofonas yra lygus, kampuotas ir guminis. Nėra ne jokio burbulo ant mikrofono galo, ne taip kaip ant kitų ausinių. Ausnių paminkštinimai yra odiniai ir švelnūs ir tikrai nespaudžia ir nenuvargina ausų. Ausinių dydį galima didinti 16 kartų, taip pat jos lankstosi ir sukinėjasi. Vidinėje ausinių dalyje yra patys garsiakalbiai, paslėpti po medžiaga. Man patiko, kad vidinėje ausinių dalyje šonai yra raudoni. Tai suteikia išskirtinį dizainą šioms ausinėms. Ant ausinių, kiap visada, rasime „Logitech“ logotipą bei ausinių modelio užrašą. Garsiaklabių laikikliai yra blizgūs, kas man labai patiko. Kaip manote jūs? Be to, ausinės nerenka pirštų anspaudų, kas yra didelis pliusas.

Garsas:

Na, turbūt pati svarbiausia ir įdomiausia apžvalgos vieta. Ausinės iš tikrųjų groja garsiai ir kokybiškai. Bet yra ir šiokių tokių minusų. Pirmiausia ausinės jungiamos per USB jungtį, ne per Audio, todėl perduodami nevisi garso efektai. Apie garsą daug nekalbėsiu, viską pamatysite ir išgirsite mano susuktam video.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Išvados:

Ausinės pasižymi pukiu savo dizainu ir funkcijomis. Pagrindinė ausinių ypatybė - 7.1 garso palaikymas. Deja, tam išbandyti reikia turėti atitinkamą sistemą, kurios aš neturiu ir dėl to negalėjau išbandyti. Ausinės puikiai tinka žaidėjams, kurie mėgsta pasinerti į garsų pasaulį. Kaip minėjau, ausinės yra belaidės, todėl naudoja baterijas, kurios įmontuotos ausinėse, todėl padidina ausinių svorį. Galėtų ausinės būti ir lengvesnės, tai šioks toks minusas. Didžiausias ausinių minusas - jų kaina. Lietuvoje jos kainuoja 600-650Lt, kas yra milžiniški pinigai šiais laikais.

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...