Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naujas Grand Theft Auto: San Andreas skandalas


iNhn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jau praėjo nemažai laiko nuo paskutinio Rockstar Games kūrėjų/ leidėjų žaidimo, Grand Theft Auto: San Andreas, skandalo. Žaidimas PC vartotojus pasiekė 2005 metais ir labai greitai tapo vaikų teisių gynėjų aktyvistų taikiniu, ypač po vadinamojo „Hot Coffee“ skandalo, kai įvedę specialų kodą, žaidėjai galėjo prieiti prie slapto mini-žaidimuko su atviromis sekso scenomis. Rockstar studija ir jos motininė kompanija, Take-Two, įsitraukė į ilgus ir varginančius teismo procesus, kad išsikapstytų iš keblios situacijos.

Tačiau ramybė ilgai nesitęsė. Abi kompanijos ir vėl priverstos varstyti teismų duris, tačiau šį kartą ne dėl nepadorių vaizdų ar smurto Grand Theft Auto: San Andreas žaidime. Šį kartą JAV teismas gavo skundą iš populiarios repo grupės Cypress Hill, pritariančiojo vokalisto, Michael "Shagg" Washington. Skunde teigiama, kad Niujorke įsikūrę leidėjai be Washington‘o leidimo panaudojo jo įvaizdį, kuriant pagrindinį Grand Theft Auto: San Andreas veikėją, Carl Johnson ( arba „CJ“ ).

Nukentėjusysis teigia, kad per penkis metus, kai jau yra išleistas žaidimas, jis jo nei karto nematė ir nežaidė. Tik visai neseniai jis išvydo „savo kopiją“ kompiuteriniame žaidime, kai San Andreas žaidė jo sūnėnas. „2003 metais Rockstar Games atstovai man skambino telefonu ir paprašė papasakoti apie savo sunkią jaunystę. Pasakodamas apie gatvės gyvenimą, aš jiems pasakiau, kaip vaikinai iš mano buvusios gaujos mėgdavo važinėtis dviračiais. Tas vyrukas, CJ, labai panašus į mane, kai aš buvau jaunas.“ piktinosi Michael "Shagg" Washington.

Tuo tarpu Rockstar griežtai atkerta, kad veikėjas CJ buvo kuriamas remiantis kito reperio, Christopher Bellard (sceninis slapyvardis Young Maylay) įvaizdžiu. Pastarasis ir įgarsino pagrindinį veikėją. Kompanija taip pat primena, kad Michael Washington pavardė yra įrašyta ir oficialiuose Grand Theft Auto: San Andreas pabaigos titruose (05:01 sekundė nurodytame video).

Nepaisant Rockstar argumentų, reperis tikisi iš leidėjų prisiteisti 25 procentus San Andreas pajamų- tai yra apie 250 milijonų JAV dolerių. Take-Two oficialiai nekomentuoja situacijos

gtasa-artwork-logo-01.jpg

PCgames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...