Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ruošiamasi išleisti net 1TB talpos SSD kietąjį diską


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4704178e00880c99dfdbfedcf1de0e4b619.jpg Dauguma SSD tipo kietųjų diskų yra brangios, gan mažos talpos laikmenos ir tikrai nėra skirti duomenų kaupimui. Tačiau taip buvo iki šiol, kadangi tokių diskų gamintoja RunCore ruošia naujus kietuosius diskus. Jie pasižymės ypač didelia talpa, kuri siekia net 1TB.

Įprastai SSD diskai būna 2,5 colio dydžio, ir komplektacijoje turi specialų įtaisą, kuris mažą diską padaro tinkamu įstatyti į stacionariems kompiuteriams įprastą 3,5 colio dydžio laikiklį. Tačiau šis RunCore įrenginys bus kitoks - jis bus 3,5 colio dydžio, taigi nebus tinkamas nešiojamiesiems kompiuteriams. Na nešiojamiesiems kompiuteriams ir įprastas 1TB talpos diskas yra tikrai įspudingas dalykas, o norintiems įsigyt tokios talpos SSD disko teks palaukt.

Diską sudaro 2 atskiros dalys, kurių talpa yra po 512 GB, sujungtos RAID masyvu. Duomenų skaitymo greitis įrenginyje yra 285MB/s, rašymo sparta siekia 275MB/s. Na o šiame talpiame SSD diske duomenų apdorojimo greitis diske sieks 500MB/s. Prie kompiuterio motininės plokštės diskas jungias naujausia SATA 3 6Gb/s jungtimi. Skamba išties viliojančiai - pagaliau nemaža talpa suderinta su didele sparta.

Kada šis smarkuolis iškeliaus į kompiuterinės technikos parduotuves dar nėra žinoma, tačiau neabejojama, jog to ilgai laukt nereikės. Kadangi RunCore produkcija nėra dažnas svečias Lietuvoje, todėl mūsų šalies parduotvėse išvysti šį diską bus neįmanoma. Be to manau, kad tai būtų perbrangi prekė Lietuvos pirkėjams. Kokia bus šio disko kaina nėra atskleidžiama. Netolimoje ateityje turėtume sulaukti ir kitų gamintojų panašių įrenginių.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...