Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirmosios naujojo "Tomb Raider" detalės


Rezidentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aad50802dd0f94b8a0ce0b0c1ed41af3514.jpg

Viena populiariausių kompiuterinių žaidimų serija pasaulyje sugrįžta. Vakar buvo anonsuotas naujas "Tomb Raider" serijos žaidimas. Štai dabar laukiantieji gavo šiek tiek detalių apie būsimąjį žaidimą.

Visų šių detalių šaltinis "Neogaf" teigia, kad naujoji dalis turėtų iš naujo atgaivinti ne tik serijos istoriją, bet ir visą prekinį ženklą. Šis žaidimas prasededa, kai Lara Kroft yra nepatyrusi nuotykių 21-erių amžiaus mergina.

Ši serijos dalis išsiskirs itin žiauriais momentais. Taip pat itin žiauriai gali nukentėti ir pati Lara. Žaidėjams gali tekti iš naujo įkelti žaidimą, pavyzdžiui po to, kai priešas įsmeigs Larai durklą į krūtinę ir po jos mirties paprasčiausiai jai užmerks akis. Dar vienas mirties pavyzdys - ant galvos nukritęs didžiulis riedulys.

Kūrėjai "Crysta Dynamics" kol kas dar neatskleidė, kokie ginklai bus žaidime, tačiau paveikslėliuose galime pamatyti pistoletus ir lanką.

Naujajame žaidime kūrėjai atsisakė senosios kovos sistemos ir parengė naują. Būtent naujos sistemos dėka, kūrėjų teigimu, žaidimas išsiskirs iš kitų šio žanro žaidimų.

"Manau, pagrindinis skirtumas, kuris skiria ankstesnius žaidimus nuo šio yra laisvė" teigė studijos "Crystal Dynamics" vadovas Darrell Gallagher. "Naujame žaidime jūs galėsite eiti absoliučiai bet kur. Taip susikursite savo kelią link tikslo. Niekas niekur jūsų nenukreips".

"Labai svarbu yra parodyti ne tik emocinę veikėjos pusę, bet ir kaip ji virst iš paprastos merginos į užsigrūdinusią, nieko nebijančią asmenybę." papildė komandos vadovas Noah Hughes. "Įvykių eigoje Lara ras įvairių daiktų ir reikmenų, kurie padės pamažu vystytis jos įgūdžiams."

"Atletiniai veikėjos gebėjimai taip pat vystysis. Kai kurios vietovės iš pradžių bus nepasiekiamos dėl fizinio Laros silpnumo arba pagalbinių elementų nebuvimo. Įgūdžių ir pagalbinės įrangos pagalbą Lara palaipsniui galės pasiekti bet kurią salos vietą".

Saloje bus keletas bazinių stovyklų. Juose bus galima tarpusavyje kombinuoti daiktus, sukurti kažką naujo ir tobulinti veikėjos įgūdžių sąrašą. Taip pat žadama galimybė panaudoti stovyklavietes greitai persikeliant į kitą salos vietą.

Kad išgyventų, Lara Kroft turi nuolatos nepamiršti apie maistą ir švarų vandenį. Saloje be pačios Laros bus ir daugiau žmonių, įskaitant ekipažą laivo, kuriuo plaukė herojė.

Išleidimo data dar neatskleista. Spėjama, jog tai bus 2011-ųjų pabaiga. Tikimasi žaidimo sulaukti PC, X360 ir PS3 platformose.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...