Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai visi SuperGames.lt nariai, ieškau samp projekto, norėčiau prisidėti pagalbininku, mano pareigos būtų prižiūrėti serverį, svetainę, padėčiau išreklamuoti projektą, padėčiau rinkti serverio prižiurėtojūs, administratorius ir t.t , esu patyręs pagalbininkas, esu nusiteikęs padėti kažkuriam projektui, kuris nori pasiekti dideles viršūnęs, geriau būtų kad būtų projektas startavęs ir žaistu į dieną nors 20-30 žaidėjų, jeigu sudominau rašykite duotais kontaktai.

Kontaktai :

Su pagarba - InLukas.

Projektas turi turėti domeną!

Redaguota , nario Justas Š.

Ieškau projekto. 

Skype - lukasskrip. (su tašku)

Keistas kai kurių jūsų mąstymas. Žiūrėk, tarkim kuriu projektą, turiu domeną, modifikaciją, visą komandą, tačiau nėra vyriausiojo prižiūrėtojo. Negi manai, kad aš ateisiu jo ieškoti čia? O jeigu ir ateičiau, negi manai, kad į komandą dar į tokias pareigas imčiau žmogų, kurio nepažįstu, nepasitikiu, nieko nesu girdėjęs? Į tokias pareigas tave paims vienadieniai projektai arba niekas nepaims. Norint užimt tokį postą, tu turi būti senbūvis to projekto, sutarti su 80% projekto narių, turėti administratorių pasitikėjimo, ir tik tada gali bandyt užimti tokią kėdę, o ne rašyti temas tokiuose forumuose. Tai yra mano nuomonė, bet esu užtikrintas, kad ji pasitvirtins ir daugelis mąsto taip pat :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...