Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi noriu pirkt gift kodų iš Baxoj, bet jis pirmas neina, nors aš tikrai žinau, kad jo reputacija neigiama šiame forume. Noriu, kad jis parašytumet čia ar jis patikimas ar ne o.o

jo skype - swirtq-

Na jeigu pats žinai kad šio žmogaus reputacija yra neigiama, tai kam dar klausi mūsų ar patikimas ar ne? Dauguma forumo narių pasakytų, kad nepatikimas o jeigu ir gausi tuos minecraft gift code, tai jais per ilgiausiai nepasidžiaugsi, nes jie gauti nešvariais būdais. 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nepatikimas. Kaip CAG sake jei ir gausi kazka ilgai nesidziaugsi arba kazkas per savo email atsiims ACC ar kanors nes viska ka jis turi yra vogta. Tai vat pries perkant gerai pagalvok ar geriau pridet pora litu ir nusipirkt visiskai nauja zaidima ar pirkt is kazko ten nelegalius zaidimus kuriais tikriausei ilgai nesidziaugsi. 
Mano patarimas lauk Steam akciju as pats per jas prisipirkau neviena desimti zaidimu kai kainos nukremta daugiau negu 70 % :)

Bijau but apgautas Valdo :cry:

(redaguota)

Nepatikimas. Kaip CAG sake jei ir gausi kazka ilgai nesidziaugsi arba kazkas per savo email atsiims ACC ar kanors nes viska ka jis turi yra vogta. Tai vat pries perkant gerai pagalvok ar geriau pridet pora litu ir nusipirkt visiskai nauja zaidima ar pirkt is kazko ten nelegalius zaidimus kuriais tikriausei ilgai nesidziaugsi. 

Mano patarimas lauk Steam akciju as pats per jas prisipirkau neviena desimti zaidimu kai kainos nukremta daugiau negu 70 % :)

Nuo kada minecraft gift kodais prekiaujama steam'e? :D

Redaguota , nario 'Tomas.

Nuo kada minecraft gift kodais prekiaujama steam'e? :D

Na čia aš paminėjau tą Minecraft, nes paskutiniu metu jis tuo užsiimė, bet ir STEAM žaidimus pardavinėdavo. Niekas temoje šiaip neminėjo, perka čia minecraft gift code, ar kokio nors žaidimo gift code iš Humble Bundle.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...