Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, paskutiniu metu tapo labai populiaru apsimetinėti patikimais/žinomais nariais arba šio forumo moderatoriais. Noriu pranešti jog mano skype yra vienas ir nekintantis: cagsolution

SG9mUpY.png

Mano dabartinį skype galite rasti Supergames.lt profilyje arba paraše. Jau šiandien sulaukiau keletos žinučių iš narių, kad bandoma pasinaudoti mano reputacija ir taip "nemokamai" įsigyti STEAM žaidimų ar kitų prekių neinant pirmam, bei pasisavinant prekę. Šio apsimetėlio skype yra: cagsolution., norėčiau perspėti visus kad prieš darant kažkokius tai pirkimų/pardavimų sandorius susitikrintumėte SkypeID, o tik tuomet pradėtumėte vykdyti sandorį.

7q8c.png

* Geriausias variantas būtų, jog paprašytumėte būtent to nario parašyti jums asmeninę žinutę į jūsų Supergames.lt profilį

Redaguota , nario CAGsolution

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Galima atskirti originalą nuo kopijos avatarų paveikslėlių kokybėmis. Originale visada ji bus geresnė. :)

Galvoji jog visi nariai žino kokį avatarą naudoją tikrasis asmuo? Nekalbant jau apie avataro kokybę, bent jau aš nežiūriu į ją, lengviau tiesiog susitikrinti žmonių SkypeID, sutampa jie ar ne. 

8gHUMz7.png

Jie juk taip kurdami apgaudineja,visi pasiti Cagsolutio, todel ir eina pirmi, o tas apgavikas, bieko jiems neduoda, as suprantu kaip cagsolution nemalono, kad jo vardu naudojamasi

Nu nėra nei malonu, nei nemalonu. Tiesiog noriu perspėti visus forumo narius, kad nepasitikėtų bet kuo, ir nepriiminėtų netikrų narių, tuo labiau neturėtų jokių bendrų reikalų su jais. :)

8gHUMz7.png

(redaguota)

Dėkui, kad pranešei apie tai, 21-pirmojo amžiaus riteriai ir „didvyriai“ tik tai ir sugeba, kad naudojasi gerą reputaciją turinčiais asmenimis, nors aš pats nesu ten 90-tų metų gimimo, bet drąsiai galiu teigti, kad pasaulis ritasi žemyn, nors ir nemačiau koks jis buvo prieš dvidešimt metų...

Redaguota , nario cCheerSs
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...