Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Medal of Honor:Airborne


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Naujausioje Medal of Honor žaidimų serijos dalyje įsikūnysite į Boydą Traversą, JAV 82-osios parašiutininkų divizijos eilinį. Dalyvausite mūšiuose Italijoje, Prancūzijoje, Olandijoje ir Vokietijoje. Deja vieno žaidėjo kampanija yra ganėtinai trumpa ir 6 žemėlapius galima įveikti per kelias valandas.

Nuo kitų šaudyklių MOHA skiriasi tuo, kad užuot pradėję kiekvieną lygį pagal iš anksto numatytą scenarijų, čia galite pats pasirinkti, kur nusileisti parašiutu: į saugią vietą, kur galėsite pasipildyti amuniciją ar į patį priešų židinį. Jei "mirsite", toliau tęsite lygį vėl iššokdami iš lėktuvo parašiutu, tačiau užduotys, kurias jau įveikėte, bus įskaitytos. Užduotis galima vykdyti kokia tik nori tvarka. Dėl to žaidimo kūrėjams reikėjo sukurti visiškai naują dirbtinį intelektą, galintį prisitaikyti prie žaidėjo veiksmų. Deja, priešų ordos nuolatos atsinaujina, kol nepasiekiamas tam tikras žemėlapyje. Kartais patenkama į tokias kurioziškas situacijas, kai priešai atsiranda žaidėjui už nugaros. Kiekviename iš žemėlapių jums padės būrio draugai, kurių pastiprinimai taip pat neišsemiami. Dirbtinio intelekto vadovaujami kariai stengiasi išnaudoti aplinką, slepiasi nuo priešo ugnies, tačiau neretai pasitaiko, kai būrio draugai atsiranda žaidėjo ugnies linijoje.

Žaidimo aplinka nėra pernelyg interaktyvi - įvairių objektų nesunaikina net tokie sunkieji ginklai kaip Panzerschreck. Kaip ir neįmanoma už medinės tvoros esančio priešo nušauti paprastais šaunamaisiais ginklais, kuriuos žaidėjas gali rinktis tiek amerikietiškus, tiek vokiškus. Žaidimo metu jums gali būti suteikti įvairūs ginklų priedai: optiniai taikikliai, slopintuvai, sumažinantys atatranką, papildomos ir talpesnės apkabos.

Žaidimo grafika pasinaudoja naujausiomis technologijomis, todėl yra išties aukšto lygio, nors kartais nuo specialiųjų efektų gausos net susigaudyti kas vyksta. Garsas šiek tiek nuvilia, ginklai skamba per tyliai ir neturi jėgos, kokios būtų galima tikėtis.

Po ilgos pertraukos nuo Medal of Honor: Allied Assault sėkmės, EA išleido naują serijos žaidimą, kurį galima lyginti su pirmtaku. Nors jis palyginti trumpas, tačiau nuo pradžios iki pabaigos galima tikėtis nenutrūkstamo veiksmo kovojant su Trečiuoju reichu.

Šaltinis: http://www.antraspasaulinis.net/e107_pl ... ontent.873 :)

Screens: 43130196.jpg

70062349.jpg

56860801.jpg

73261124.jpg

*********************************************

Mano komentaras apie šį žaidimą: labai puikus žaidimas,man jis patiko,žinoma minusas yra tas,kad mažai misijų,vos 6, bet ilgos ir įdomios :) visiems siūlau išbandyti. Šaudant priešus jus gaunate patobulinimą, pavaizduosiu kaip sužinoti kada gausi patobulinimą: apatiniame dešiniajame kampe matote ginklą,šaudant į priešus, ginklas vis kyla kažkokia mėlyna spalva,o tai - patobulinimas,taigi kai tas ginklas užsipildys mėlyna spalva,jums sulėtės ekranas ir trumpam,vos kelias sekundes būsite nemirtingi ir nesibaigs kulkos tik apie ~6 sec. visi ginklai turi po 3 patobulinimus,t.y. - upgrades. Išbandę,viską daugiau sužinosite. Ačiū.Lauksiu komentarų. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...