Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GC08: "Need for Speed: Undercover" įspūdžiai iš parodos


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

13434.jpg?t=1219411892

Esame beveik įsitikinę, jog didesni "NFS" serijos fanai jau spėjo pamatyti ne tik naująjį pristatomąjį būsimojo "Undercover" filmuką, bet ir demonstracinį "gameplėjaus". Verta paminėti, kad abu jie debiutavo būtent Leipcige, per "EA" spaudos konferenciją. Jos metu taip pat scenoje pasirodė ir vienas iš žaidimo kūrėjų, bei šiek tiek papasakojo ką gi mes matysime naujame žaidime.

Tiesa, jis kiek daugiau dėmesio skyrė būtent istorijos režimui, kuris šįkart naujame žaidime žadamas išties įdomus ir įtraukiantis. Jo teigimu, istorija tikrai turėtų sužavėti daugelį. Kaip turbūt daugelis jau suprato iš pavadinimo, "Undercover" mums teks žaisti už veikėją, kuris buvo slaptai infiltruotas į vieną gaują ir dirba visiškai slaptai.

Mūsų užduotis bus savo vairavimu užsitarnauti kitų gaujos narių pagarba, o ypatingai dviejų didžiausių bosų, kadangi tik tuomet galėsime sau leisti sužinoti daugiau. Įdomu tai, jog mums teks dirbti visiškoje priedangoje, nes netgi kiti policininkai nežinos apie mus. Buvo netgi sakyta, kad bus ir tam tikrų susidūrimų su jais. Tiesa, neskelbiama kokių būtent.

O vienintelis mūsų ryšis su išoriniu pasauliu (na, čia kalbant vaizdžiai) bus graži mergina, kurios paskirtis bus su mumis susisiekti. Tiesa, pažvelgus į ją galime spėti, jog pagrindinis veikėjas norės susitikti su ja ne tik dėl to, kad reikėtų perduoti kokią nors informaciją.

Kol kas pasakyti daugiau apie patį gameplėjų neturiu galimybės, nes pačiam dar neteko jo bandyti. Tačiau Artojas jau žaidė jį ir turėtų netolimoje ateityje pasidalinti su visais savo įspūdžiais. Tiesa, bet jau kol kas žinau, kad pirmasis įspūdis nebuvo labai geras. Jo nuomone, mašinos neturėjo "svorio", o ir pačios lenktynės neblizgėjo. Bet tai tik keli įspūdžiai.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Games.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...