Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GC08: Sony konferencija - "Heavy Rain", nauja "PSP" versija,


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vos prieš kelias minutes pasibaigė "Sony" spaudos konferencija, kurioje naujienų tikrai netrūko. Galime netgi sakyti, jog visas 45 minutes "Sony" atstovas tiesiog žarstėsi naujienomis, kurių dauguma galėtų visada pretenduoti į pirmąjį puslapį. Bet apie viską nuo pradžių.

Prastai pradėjome, tačiau reikalai pagerėjo, išgyvenome sunkų momentą ir dabar mes jau pavarysime. Tokiais žodžiais būtų galima apibūdinti konferenciją pradėjusius "Sony Europe" vadovo David Reeves žodžius. Įvairia forma jie buvo vartoti ir vėliau, bet esmė išlieka ta pati - "Sony" atsigavo. Ir tarsi norėdama tą įrodyti, atsivežė šūsnį naujienų.

Pirmiausia buvo paskelbta apie naują "PSP" versiją, kuri vadinsis "PSP.3000". Didžiausia jos naujovė - gerokai ryškesnis ekranas, kuris leis net esant tiesioginiam saulės spindulių kontaktui, gerai matyti kas vyksta ekrane. Juk kaip žinoma, dabartinio "PSP" tai yra labai silpna vieta. Užtenka šviesesnės dienos ir problemų jau yra nemažai. Kita būsimosios versijos naujovė - integruotas mikrofonas ir galimybė įsirašyti "Skype". Būtent, turint "Skype" ir esant bevielio interneto zonoje, be jokių problemų galima skambinti ir priimti skambučius. Jis turėtų pasirodyti jau spalio mėnesį.

Kita naujiena - 160 GB "PS3" versija. Taip, "Sony" pristatė naują savo konsolės versiją. Tiesa, techninėmis charakteristikomis ji visiškai nesiskirs nuo dabartinės 80 GB versijos, kuri prekyboje pasirodys šį penktadienį.

Naujos konsolės kaina - 449 eurai, tačiau kiekvienas perkantis gaus 70 eurų kuponą atsisiunčiamam turiniui, kurį galės išleisti "PlayStation Store". Kita "PS3" naujiena - bevielė klaviatūrą, kuri bus itin kompaktiška ir kurią bus galima jungtį prie valdymo pultelio. Dar daugiau, prie jos bus galima prijungti ir pelę, kas anot Reeves, bus reikalinga ateities žaidimuose.

IŠkart po konsolių reikalų, buvo pereita prie žaidimų. Buvo skelbta, jog kadangi jau esam Vokietijoje, tai žaidimų pristatymą pradėsime "SingStar" žaidimais. Buvo anonsuotos kelios naujos versijos: SingStar Disney, kurioje bus sudėtos visos "Disney" studijos žymiųjų animacinių filmukų dainos, taip pat šiek tiek plačiau pristatytas "SingStar Queen" atsisiunčiamas turinys. Pranešta ir apie naują galimybę, kuri leis visiems "PS3" savininkams žaisti ir senus "PS2" išleistus "SingStar" žaidimus. Nauja galimybė atsiras jau greitai.

Dar buvo demonstruotas "Heavy Rain", apie kurį plačiau papasakota tik po ilgesnio laiko. Apie plačiau pasakysime vėliau, o dabar galime pasakyti, jog kol kas jis atrodo labai įspūdingai ir šis naujasis "Fahrenheit" kūrėjų darbas žada, kad naujasis jų produktas net negalės būti vadinamas žaidimus. Tai neabejotinai kažkas daugiau.

Galiausiai buvo anonsuota "LittleBigPlanet" pasirodymo data - spalio 21 diena ir naujas "EyeToy" kūrėjų darbas - "EyePet", kuris leis pasinaudojant "PS3" kamera savo kambaryje apgyvendinti naują virtualų gyvūnėlį. Čia tiems, kam tėveliai neleidžia namuose auginti jų norimo gyvūnėlio.

Šaltinis: Games.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...