Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Konteris.lt counter-strike serverių tinklas!


snt.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c6bae686a0f6ba7713fb42c3baa2cd7f499.png

 

Sveikas atvykęs į Konteris.lt!

 

Jeigu susidomėjai, tai skaityk toliau! Mūsų projektas yra visiškai unikalus, nuo tinklalapio iki serverių! Norime pakviesti tave prisijungti prie mūsų darnios ir puikios bendruomenės ir likti Konteris.LT dalimi!

 

 

Projektas: www.Konteris.lt yra projektas, kuris kurs ne vieną ir ne du serverius, tai projektas kuris apims daugybę serverių rūšių nuo Public iki nematytų modifikacijų serverių. Šio projekto kolektyvą sudaro entuziastingas, kūrybingas jaunimas, kuris nuolat ieško būdų, kaip galėtų patobulėti ir galėtų pagerinti kiekvieną serverį, kad jis būtų, kuo geresnis, bei tinkamesnis Jums.

Tikslas: Mūsų tikslas yra pateikti Jums, kuo geresnės kokybės serverius, kuriuose Jūs galėtumėte pajusti tikrą žaidimo malonumą, ne tik, kad pakilti kuo aukščiau /rank vietoje ar panašiai. Mes stengiamės padėti kiekvienam mūsų serverio žaidėjui, atsakyti į jo klausimus, suteikti kitą reikiamą pagalbą ar šiaip tiesiog išsiklausyti į jūsų pageidavimus, pasiūlymus, idėjas ar į kitus Jūsų gerus pasisakymus, mes reaguosime ne tik į tai, bet ir į Jūsų pastabas, kritiką, o ne tik į pagyras.

Kodėl rinktis mus? Mus verta rinktis dėl to, nes mes nesiekiame susižerti kuo daugiau įmanomą pinigų per trumpą laiką ar, bet kaip kitaip padidinti savo kišenes, bet mes norime įsitvirtinti po truputį šioje žaidimo scenoje, tapti gal viena didesnių serverių tinklų šiame žaidime. Mes stengiamės dėl Jūsų, ne dėl ko kito.

Žaidėjei: Mūsų serveris gal ir neturi kol kas didžiausių fanų, žaidėjų bendruomenės, bet tą bendruomenę stengiamės suburti kuo greičiau, kad ateitų vis naujesnių veidų į serverius bei tikimės, kad jie užsiliks kuo ilgesniam laikui bei galėsime pasigirti viena didžiausių žaidėjų bendruomenių Lietuvos CS 1.6 serverių rinkoje!

#ATNAUJINIMAI. Pas mus daromi serverių atnaujinimai vos ne kasdien! Jie leis užtikrinti serverių unikalumą, bei jų tobulėjimą, kad galėtų įtikti ar patikti Jums.

Projekto tinklalapis: www.Konteris.lt

#SERVERIAI. Mūsų serverių yra kol kas ne per daugiausiai, jų yra trys. Pagrindiniai mūsų serveriai žinoma yra Public tipo serveris, bei Deathrun tipo serveris. Kol kas projektas teturi du dviejų tipų serverius, bet ateityje žadame serverių skaičių praplėsti!

 

 

Public:

 

Serverio pavadinimas: Konteris.lt # Public

Serverio adresas/ip: cs.konteris.lt:27015

Serverio svetainė: www.Konteris.lt 

 

DeathRun:

 

Serverio pavadinimas: Konteris.lt # DeathRun + AutoBhop

Serverio adresas/ip: cs.konteris.lt:27016

Serverio svetainė: www.Konteris.lt 

 

Surf:

 

Serverio pavadinimas: Konteris.lt # Surf + Respawn

Serverio adresas/ip: cs.konteris.lt:27017

Serverio svetainė: www.Konteris.lt 

 

CSDM:

 

Serverio pavadinimas: Konteris.lt # CSDM + Multijump

Serverio adresas/ip: cs.konteris.lt:27018

Serverio svetainė: www.Konteris.lt 

 

Redaguota , nario snt.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3792 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...