Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

NFS Undercover: Pirmasis žvilgsnis


pukysxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1YJ57258.jpgnro58446.jpgKpC59417.jpgzzV63625.jpg

Most Wanted 2?

Kai pirma kartą pamačiau Undercover trailer'į, pagalvojau, kad tai yra Most Wanted 2. HUD yra labai panašūs į Most Wanted'o. Bounty Meter, Cost To State arba Reckless Driving, Pursuit Braker kuris esa prie Mini Map. Viskas tiesiog sugrįže.

Ankstesnėse dalyse jums reikėdavo ieškoti lenktynių miesto gatvėse, o dabar vietoj lenktynių rasite misijas. Intridukcios naudos žaidimo grafiką. Pvz: Vienas iš darbų bus pavogti Porsche iš mašinų salono. Po starto jūs pamatot kaip mašina išlėkė iš salono pro stiklą ir kamera atsiranda mašinos gale ir bėgimas prasideda. Aišku, salono signalizacija įsijunge ir jūs išneriat prie pat mentų. Taigi, įsijungem SpeedBreaker ir praneriam pro mentus. Po kelių minučių jūs pabėgat nuo mentų ir jūs nuvažiuojat į garažą. Po pabėgimo jūsų Prosche negalėjo išbūti nesubraižyta. Damage mod'as nebus kaip per Pro Street. Undercover naudos "Visual Damage" kaip per Most Wanted arba Carbon.

Vienas iš didesnių pasikeitimų yra mentai ir trafikas. Trafikas bandys pasitraukti jums iš kelio ir t.t ,kad nesusidurtų su jumis. Gaudynės bus labai realistiškos. Kaip pvz: Per Most Wanted per paskutine misija, jums reikėjo išbūti 20 min. bėgiojant nuo corvet'čių, o nuo jų dėl kažkokio šūdo buvo neįmanoma pabėgti. Undercover'į tokių nesamonių nebebus. Gaudynės užtruks panašiai apie 6min. Policija bandys sustabdyti jus kaip tik gali. Policija vairuos senus gerus Civic, tai pat Ford Mustang ir Nissan Skyline GTR R35 . Daugiau apie Policija nežinome.

Highway Battle ir Kiti Rėžimai:

Highway Battle yra naujas rėžimas žaidime Undercover. Rėžimas bus maišytas su outrun rėžimu ir drag rėžimu. Highway battle labai panašus į Canyon Duel, jūs turėsite varžytis prieš visokius bosus. Lenktynės vyks šonas į šoną ir kuris pirmas nuvažiuos iki duoto taško arba priekį išbus tam duotam laikui bus nugalėtojas. Vienam šone reikės bandyti išvengti mašinų atvažiuojančių prieš tave o kitam šone turėsite bandyti lenkti mašinas kurios galės nublokuoti jus ir pan. Taigi, pirma karta jūsų priešininkas gali pralenkti jus, kad net jūs negalėsite jo pasivyti dėl to, kad jis randa gera vietą pralenkti trafiką, o kita karta jis gali atsitrenkti į pirma pasitaikiusį sunkvežimį.

Nebebus mūsų mėgiamų Drag ir Drift lenktynių... Tai dar vienas dalykas kuris užneša į Most Wanted. Sakoma, kad drift ir drag netinka Undercover'ui. Nebus Replay mod'o. Jo jau nebėra nuo Underground 2 dalies. Apie tuning'ą daug negalim pasakyti, nes apie tai nebuvo daug pasakyta. Bus bodykit'ų, priekinių, šoninių ir galinių bumperių ir aftermarket'ų. Daugiau info apie tuning'ą reikia palaukti.

Multiplayer'is yra dabar kuriamas ir apie jį niekam negalima prasitarti. Viskas dar tiktai yra planuojama.

Žemėlapis:

Undercover pasaulis esa prie vandenyno ir yra suskaldytas į keletą regionų. Per Pro Street, mes lenktynevome tikrose pasaulio vietose, o per Undercover, Tri-City yra išgalvotas miestas. Mūsų lauks labai daug greitkelių, kalnuotų kelių ir Canyon'ų. Vietovės yra paimtos iš Underground, Most Wanted ir Carbon. Pasižiūrėjus į žemėlapį, matosi kur galėsim skraidyti, o ir apvažiuoti aplink visa žemėlapį užtruks mažiausiai 8 min.

Veiksmas vyks apie 6-7 p.m . Saulė jau panašiai leisis. Laikas nesikeis.

Daugiau info reikia palaukti.

mapasun.jpg

Pagaliau pradėjo veikti Need for Speed: Undercover oficialus puslapis. Jame galime rasti naujų trailer'ių, nuotraukų ir kt. http://www.needforspeed.com/undercover/home.action

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...