Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi, esu naujokas šiame forume, bet su skriptinimu išmanau, tad noriu pristatyti išvestą į lietuvių kalbą gm.

Jame yra tik pradmenys, galėsite ko norėsite prisidėti, jeigu norėsite, galėsiu daryti edit'us.

Na o dabar kas jame yra?

Saugojimo sistema: Išsaugo pinigus, lytį ir admin lygį.

Yra amžiaus sistema, bet manau ji nereikalinga, galėsiu išimti.

Info paprastai viską, be jokių gui, galėsiu padaryti per edit. Statiskikose rodo: pinigus, amžių, lyti ir admin lygį.

LINK:

ČIA!

Redaguota , nario ec0.
(redaguota)

lol čia tik registracijos sistema ir tai labai lengva ... kurios sukurimuj net 10 minučių manau neprireiktu ir labai užneša į paplatintą, ir čia su tuo amžium labai lengva, kam kelti darbus jai nieko nepadaryta, aš jau spėju čia tokia era prasidės "Aš esu naujokas ir norėčiau, kad įvertintumet darbą" ir tu spėju nori, kad rašytu "o koks maladiec tu, čia taip sunku buvo"... Kam kelt gamemode kuriame nieko nepadaryta ?

Redaguota , nario Arn1s

Tikrai apsimoka daryti edit. :)

Ačiū, reiškia reikia tęsti.

lol čia tik registracijos sistema ir tai labai lengva ... kurios sukurimuj net 10 minučių manau neprireiktu ir labai užneša į paplatintą, ir čia su tuo amžium labai lengva, kam kelti darbus jai nieko nepadaryta, aš jau spėju čia tokia era prasidės "Aš esu naujokas ir norėčiau, kad įvertintumet darbą" ir tu spėju nori, kad rašytu "o koks maladiec tu, čia taip sunku buvo"... Kam kelt gamemode kuriame nieko nepadaryta ?

Aš nieko nesakau, tiesiog įkėliau.. Ir jeigu ką, tai yra newGM, tad nenorėk visko iš karto..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...