Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Star Trek Online“ tyrinėsime visatą


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5732 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

startrek_px250.jpg

Neseniai rašėme apie tai, kad „Cryptic Studios“ kuria interneto RPG pagal garsaus fantastinio serialo „Star Trek“ motyvus. Tuomet informacijos apie projektą buvo nedaug, tačiau dabar „Cryptic“ atskleidė kelias įdomias naujojo žaidimo detales, kurių santrauką pateikiame.

Anot „Star Trek Online“ vykdančiojo prodiuserio Craigo Zinkievichiaus, žaidimo veiksmas vyks praėjus 30-čiai metų nuo paskutiniojo „Star Trek“ filmo pavadinimu „Nemesis“, kuris debiutavo dar 2002-aisiais.

Anot kūrėjų, naujajame projekte žaidėjai turės daug galimybių patys kurtis savo kosminį laivą. „Žaisdami ne tik palaipsniui valdysite galingesnius erdvėlaivius, tačiau turėsite ir daugiau galimybių juos apginkluoti, diegti pažangesnes navigacijos sistemas ir kt. Žaidėjams pasiūlysime galybę įvairiausių priedų, kuriuos pasirinkti galės jie patys“, - sakė C. Zinkievichius.

Anot jo, pagrindinis „Star Trek Online“ žaidimo elementas – kosmoso tyrimai. Čia bus galima išsirinkti nežinomą kosmoso lopinėlį bei jį kruopščiai tyrinėti, atrasti naujas rases, išteklius, technologijas, suteiksiančias pranašumo prieš kitus.

„Star Trek Online“ vyraus dviejų tipų kovos. Vykdydami komandines misijas, žaidėjai galės greitai išsiaiškinti santykius, o kariaudami vienas prieš vieną, turės išnaudoti kiekvieną erdvėlaivio privalumą, kruopščiai apgalvoti, kuriuos ginklus bei skydus geriau naudoti ir t. t. Taip pat svarbu bus išanalizuoti silpnąsias oponentų puses.

Žaidime bus daugybė iš „Star Trek“ filmų bei serialų pažįstamų vietovių bei veikėjų, čia taip pat aptiksime ir visas TV ekranuose matytas erdvėlaivių klases ir kitų matytų dalykų.

Tiksli projekto pasirodymo data kol kas nėra nustatyta.

Šaltinis: balsas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5732 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...