Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Heroes Of The Pacific


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1941 m. gruodžio 7-ąją: japonų karinė jūrų streiko jėga, apimdama šešis lėktuvnešius, pasiverčia vėju už 235 mylių į šiaurę nuo Oahu, Havajai. Beveik 200 kovotojų, bombarduotojų, ir torpedos lėktuvų yra pradėti į orą. Jų tikslas: Perl Harboras.

Ramiojo vandenyno didvyriai pradeda nuo atakos ant Perl Harboro ir leidžia žaidėja dalyvauti kai kuriuose iš labiausiai atmintinų Taikios kampanijos mūšių, apimdami Wake Island, Midway ir Coral Sea.

Pirmą kartą žaidėjai patirs epinę mūšių apimtį, dėdami šimtus lėktuvų ant ekrano vienoje konfrontacijoje.

Platformos:PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox® video game system, PC.

Žaidimo Būdai: Šeši žaidimo būdai: Kampanija, Greitas Veiksmas, Viena Misija, Istorinė, Mokomoji, Multižaidėjas,

Lėktuvai: daugiau kaip 35 Antrojo Pasaulinio Karo lėktuvai, apimdamas visus pagrindinius JAV ir japonų modelių Bonuso lėktuvus nuo U.K., Vokietija, ir TSRS. Lėktuvo tipai apima: Kovotojai, Nėrimo Bombarduotojai, Torpedos Bombarduotojai, Bombarduotojai, ir Bandomieji Upgradeable lėktuvai į tikrus modelius iš viso daugiau kaip 90 lėktuvų.

Žaidimo Ypatybių Privertimas ir draminė istorija per karinę Arkadą ir profesionalą kontroliuoja būdus Keturi sunkumo lygmenys: Naujokas, Pilotas, Veteranas, Puikus Cechas, kad pritaikytų jūsų lėktuvo ginklą loadout ir lėktuvo sąranką Valdomas žaidėju wingmen, per greitą ir intuityvią meniu sistemą Kino žaidimai iš naujo jūsų missio.

Grafika:daugiau kaip 150 lėktuvų, kovojančių ant ekrano, kiekvienas su pilnu AI ir fizika, Realistinės aplinkos, apimdamos dinamišką vandenį ir tiksliai atgaivintas salas Neįtikėtinai detalizavo lėktuvo ir laivo modelius (15 000 + daugiakampiai), su sudėtingu apšvietimu ir aplinka paveikia Dalelės įkurtus 3-uosius debesis Atgaivinti kontrolės paviršiai ir lėktuvo važiuoklė.

Misijos: Dešimt kampanijų, su 26 misijomis, paimtomis nuo tikrų įvykių Taikios kampanijos, Penkios istorinės misijos, atgaivina tikrus aktus didvyriškumo Taikiose Penkiose mokomosiose misijose, įvairū misijos tipai: Pagrindo ataka, pagrindo palaikymas, palyda, gynyba, patrulis, torpeda ir nėrimo bombardavimas.

Šaltinis: http://www.heroesofthepacific.com/gameinfo.php

Sisteminiai reikalavimai:

Windows 2000/XP, Pentium IV 1.4 GHz, 256 MB operatyvinės atminties, 2GB laisvos vietos standžiajame diske, Video korta su 64 MB, 2x DVD-ROM greičio, DirectX 9.0c , klaviatūra,pelė. Valdymą patys turėsit išsiaiškinti,nes aš neprisimenu valdymo,senai kada žaidžiau :D

Screens:

59597094.jpg

77984546.jpg

95217392.jpg

25275585.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na čia kiekvieno nuomonė ir dėl to peštis neverta ;)

O aš visai norėčiau išbandyti šitą žaidimą su lėktuvais tik va kol prisiruošiu jei prisiruošiu :P

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...