Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[Fort-Carson.LT] Grįžta!!


Pakelis14

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

283e9162c707370b221c59eb30a9bc9e406.png

Mūsų istorija :

Turbūt šio projekto vardą jau esate visi girdėję, galbūt net jame žaidę, bet kaip visiems puikiai žinoma, šis projektas užsidarė. Tada savininkai Simka su Aurimu nusipirko domeną ir pradėjo viską nuo pradžių. Tada buvau pakviestas aš ir kiti komandos nariai. Taip ir gyvenam šia diena. Kodėl pasirinkome Fort Carson? Visų pirma, vien projekto domenas su tuo susietas, be to, šiuo metu Lietuvoje nėra FC serverių.

Apie serverį :

Serveris bus RPG tipo (be xp, su lygiais), taipogi nebus daug darbų, jų bus 5 ar 6, dabar dar tiksliai neapsisprendžiam ar daryti Gaisrinės darbą su pakvietimu ar ne, nes serveryje bus viską niokojanti gaisrų sistema. Taip pat serveryje bus orginalus spawn'as. Viskas vyks maždaug taip : po užsiregistravimo, žaidėjas atsiras lėktuve, apsuptas mafijos narių. Mafijos bosas duoda pinigų pragyvenimui ir išmeta iš lėktuvo davęs parašiutą. Žaidėjas iškrenta nežinomoje vietoje (na ištikrųjų Fort Carson dauguma žino) ir viską atranda pats, vykdo užduotis, dirba ir kt.

Sistemos :

Šiek tiek apie serverio sistemas. Kadangi nesu serverio skripteris, tai sistemų išsamiai neapibūdinsiu, bet surašysiu dabar esančias sistemas. Šiuo metu serveryje yra šios sistemos :

* Darbo sistema - ji yra kiekviename serveryje, žaidėjas galės dirbti kokiame norės darbe su pakvietimu ir be pakvietimo. 5 arba 6 darbai turės direktorius, tad pakliūti į juos bus sunkiau.

* Nuomos sistema - tam tikroje vietoje bus išnuomuojamos įv. transporto priemonės (mašinos, motociklai, dviračiai).

* Gaisrų sistema - ją aprašysiu vėliau.

* Admin lygių sistema - bus 3 administratorių lygiai. 3 lygis bus skirtas serverio komandai, 2 lygis bus priskiriamas prižiūrėtojams, o 1 lygis bus perkamas realia valiuta.

* Lygių sistema - be jos neapseitų nei vienas RPG serveris, čia galima sakyti kaip ir xp. Pasikėlus 100 xp, pakils 1 lygis. Per TAB rodys ne xp, o lygius. 1 lygiui reiks 100 xp, 2 lygiui reiks 200 xp ir t.t.

Kitos sistemos visdar kuriamos, papildysiu serverio kūrimo eigoje.

Projekto forumas :

www.forumas.fort-carson.lt

Šiuo metu vyksta atranka į serverio darbų direktorius.

Atsiradus serveryje naujovėms, viskas bus pranešta čia!

b704e0bc74f2b4425526715df05a5133543.gif

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...