Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

McGame.lt - Kekvienas žaidėjas svarbus [RPG/PVP] [24/7]


Mr.Rokazz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

​BAN SISTEMA VEIKIA!!!

c5cea635c6b54fa17961d52c03c68102106.png

Sveiki, mieli lankytojai, o gal ir žaidėjai.

Taigi šiandien noriu pristatyti RPG/PVP stiliaus serverį.

  • Kuo mes traukiame žaidėjus? Kekvieną dieną serveryje daromi atnaujinimai, jūsų pasiūlymai yra vertinami žaidėjų, o mūsų paskutinis balsas yra lemiamas. Už kekvieną gera pasiūlyma gaunate prizų ir niekada neliekate nuskriausti. Serveryje nėra lag'o, serveris yra dažnai prižiūrymas ir atnaujinamas. Šiuo metu serveryje žaidžia virš 10~20 žaidėjų.
  • Kiek pas mus yra rankup? Serveryje šiuo metu išviso yra 12 rank'ų.
  • Kuo mes siekeme? Ir ka sako kiti projekto adminai? Taigi kitų serverių administratoriai savo, užeikite mes nesiekeme pelno ir panašiai, bet taip tikrai nėra, kekvienas serverio savininkas tam ir sukurė serverį, kad būtų pelnas. O mes serverį sukurėme, kad būtų daug žaidėjų ir bent jau truputį pelno.
  • Serverio paskutinis atnaujinimas? http://mcgame.lt/index.php?/forum/4-serverio-atnaujinimai/
  • Koks mūsų serverio IP adresas: mc.mcgame.lt
  • Koks mūsų tinklalapis: http://mcgame.lt

745f0b72bc5aaceb9b9052e422ad14ed41.png

Projekto savininkai ir aprašymas:

Mandarinas - Esu paprastas žmogus kurio vardas Karolis, šiuo metu užsijamu programavimo mokslu tiksliau kompiuteriais ir panašiai. Esu pats pagrindinis serverio savininkas.

745f0b72bc5aaceb9b9052e422ad14ed41.png

VPS tiekėjai ir informacija:

logo.png

RAM: 16384 MB

Vieta: 100 GB

Srautas: neribojamas

Pralaidumas: 150 Mbps

CPU: 23 GHz nuo Intel i7

OS: Debian 8 (64 bit)

745f0b72bc5aaceb9b9052e422ad14ed41.png

Projekto Pagalbos/Paslaugų/Informacijos skype:

skype-icon.png

SKYPE: karoliszzz50

Redaguota , nario McGame.lt
  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Blogiau nei eilinis serveris, sakyčiau vienadienis, bet, jei jau toks VPS galingumas, tai gyvuos ilgiau, bet ar tas gyvavimas bus efektyvus, tai tikrai nemanau... Serveryje net nėra to kas būna kiekviename geresniame, nors eiliniame serveryje, o tai po gi, nieko ir išskirtinio, tik tai, jog bjaurus žemėlapis... Mačiau daug tavo reklamos, maniau jog serveris bus kažkas geresnio, jei jau diek krušais vien dėl reklamos, bet pasirodo, jog tu, vien tik dėl reklamos ir tesikrušai... Reklama geresnė nei serveris... O dėl pinigų, tai su tokiu nusistatymu ir žaidėjų kiekių, bei pačiu gameplay'iumi, tai ilgainiui tie pinigai baigsis... KOL KAS VISIŠKAS ŠŪDO GABALAS (su šūdu galima patręšti augalus, su jūsų serveriu - to nepadarysi...).

"

  • Įdėtas timber modas, nukirtus apačia su iron/dmd kirviu sugrius visas medis.

"

Sveikinu, greitai serveryje ir medžių neliks, o ir jų kirtimo įdomumo nebėra, suknista dar viena Mojang idėja... Beje, įskiepis, nėra žaidimo modifikacija. :)

Tai pat giriesi jog koduoji/pagerini įskiepius... Moki Java? Mokėtum tokio šūdo nemaltum, taigi, nenusišnekėk... Įskiepių konfiguravimas nėra jų gerinimas ar kodavimas...

Redaguota , nario ProGreen
  • Teigiamai 6
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

"

  • Instaliuota ir sukoduota bans sistema.

"

Giriesi čia jog viską moki, o kai paaiškėja kad nieko nemoki, tai apsimeti, jog ir nesigyrei? Nevykėlis... Pasigooglink ką reiškia sąvoka "spamm" ir nevartok tų sąvokų, kurių reikšmės nixuja nesupranti... Žemėlapis, tai vienintelis unikalus dalykas, kuris lieka visiškai eiliniam serveriui, bet jei ir to jūs nesugebat normaliai pasistatyt, tai jau ir eiliniu serveriu vadintis negalit, taigi, tinkamiausias tokio serverio apibūdinimas - šūdservis, nors sutinku, jog jis nėra itin teisingas, gi iš mėšlo ir naudos galima išgauti, ko apie serverį nepasakyčiau...

P.S.

Nežinau kaip ten pas tave ir iš kur tu ten rašai, bet pas mane tuoletas nėra itin modernus, aš jame nenolifinu, nevisiem tinka tai, kas tinka tau...

Redaguota , nario ProGreen
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Spawnas buvo lievokas. Db pakeiteitei naują, ir matau vieną nesamonę : 7e9091722f2ce5851dc21e397bac2666699.png Čia kas per šudas sienas kabini su nekeptą mėsą? :D Nemanai kad užsieniečiai bandytu įeit ir pamatytu tokią prikolą? :D Iš vis Savininkas truputi matos vaikas. Nesekmės. Ir pritariu progreen dėl nemokančio statymo :)

Tj čia prižvengiau :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kas tau sakė jog aš taip pastačiau, čia kažkoks žaidėjas pridėjo mėsos viskas jau sutvarkytą. O Progreen ar buvo parašyta, kad aš sukodavau ne. Mums padarė ta sistema ir viskas. Aš niekur nesakiau, kad va aš sukodavau tą sistema. Prie atnaujinimų ya parašyta, kaip tu parašiai. Bet nėra parašyta, kad aš ją padariau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3817 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...