Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Rimtas tekstas :|


Rockis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

"Manęs dažnai klausia: vat tu simpatiškas, apsiskaitęs, su tavimi malonu bendrauti, tau 26... Kodėl tu vis dar be merginos?

O todėl, kad 70% mano bendraamžių - tai kas? Tai tūsų liūtės, kurios net kiaušinienės iškept nemoka, o jeigu ir keptų - sudegintų; tai avelės, kurios mažai ką tesugeba; tai svajoklės, kurios laukia savo oligarcho baltam lexus'e iki pat pat senatvės, tai žvaigždės, manančios, kad apart jos apskritai neturi nieko būti šiam pasauly.

Gyventi iš kredito - tai ne prabanga, atėjo krizė ir viskas: "kam aš susidėjau su tokiu nevykėliu?" O ką tu padarei, kad bent kaip nors palaikytum žmogų?... Nichera tu nepadarei, toliau savo prancūziško manikiūro nieko nematai. Romantika... Romantika - tai, *Myliu SuperGames.lt*, ne pasisėdėjimai kokiam nors klube, gurkšnojant degtinę su energetiku ir nuostaba ryte: "Kodėl aš taip blogai matau/girdžiu/"motoras kala"".

Jeigu vaikinas nerūko ir nieko nevartoja - tai reiškia, kad jis lochas arba mažas sūnelis botanikas, nes jis mano, kad jo vaikai bus normalūs ir sveiki. Dar geriau - susigalvoja, kad jis užsikodavęs ex narkomanas ar dar kas nors. Sako: "Vau, kaip fainai, kad tu negeri" ir žiūrėk jau po savaitės nei tavo vardą prisimena, nei ką...

Ir mano šukuosena paprasta, normali, nes bent kažkaip stengiuosi likti vyru, išsiskirti iš tų homosektantų bandos, kur iš galo net nesuprasi: vyras prieky tavęs eina ar merga... Ir jeigu aš skambinėju pastoviai, kai nekeli ragelio, nes tavo draugei tėtis nupirko automobilį arba stovėjai kamštyje - tai ne todėl, kad pavydžiu arba lendu, o todėl, kad elementariai nerimauju - ar viskas gerai mano mylimai moteriai, ar ji nepakliuvo, kaip įprasta, kokion nors ŠIKNON!?

"Aš negaminsiu valgyti ir neplausiu indų, nes pas mane NAGAI!!!!" AAAAAAA, o vaikus tu kuo maitinsi??? Nagais!? Ar Redbull'iu??? Maži vaikai nevalgo "Liūtuko koldūnų" ir maksiminių kotletų.

Visi tie TV šou - tai ŠOU, o ne gyvenimas! Ir jeigu kažkuriam šou Tomas paliko Elžbietą vien todėl, kad ji sulindo į rožinius, o ne į juodus stringus, aš taip nesielgiu, nes net tokių minčių nekyla. Ir jeigu aš sakau, kad myliu, reiškia taip ir yra ir aš nebandau iš tavęs eilinio sekso "porcijos/kartelio" iškaulyt, nes man tai pavyko pirmojo pasimatymo metu.

Štai taip man norėtųsi atsakyti į klausimą: kodėl vis dar be merginos, bet tai labai ilgas ir liūdnas atsakymas.

O likusios 30%..?

O TU PABANDYK sutikti jas šiam megapolyje, kur kiekvienas bando atrodyti glamūriškas ir tikriems jausmams nėra laiko." - Labai teisingi vieno žmogaus žodžiai!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Teisingai, teisingai :) Ypac ka jos galvoja apie nerukancius ir negerencius. Mano draugeli viena tokia buva pavadinusi nesubrendusiu nes jis nesikeikia taip isvien. O dar geriausia buna kai pacios geria, ruko, ir nori negerencio, nerukancio princo...

Mates tokiu prikolu. Kad pana sako Noriu sexualaus nerukančio negerančio. Po 5 min nuėjo už kampo pati parukyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...