Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Futbolo-Fanai.LT - Grįžta kitu pavidalu bei atsinaujinę!


TwiiCer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki pamenate futbolo.puslapis.in? Jo nebėra tačiau grįžtame kitu pavidalu Futbolo-Fanai.LT , nuo šiol tik vienas administratorius TwiiCer (aš) , bei daugybė pasikeitimų. Ieškosiu patyrusio futbole bei aktyvaus žmogaus kuris moka naudotis gerai IPB ir gali būti mano pagalbininku. Mūsų tikslas bus surinkti kuo daugiau narių bei būti populiariems ... bet tai padaryti nebus lengva! Trumpai apie forumo darbus darbai jau įpusėjo ir greitai galėsite naudotis diskusijų forumu. Jau atlikti darbai t.y. GFX darbai baigti tiek logo,rangai bei anketų aplikacijos. Domeno reikalai domenas jau užsakytas ir nupirktas. Forumo statymo darbai jau įpusėja , tačiau jungtis jums dar neis! Po keletos dienų nuo forumo starto galvojame prijungti unikalią spėjimų sistemą. Kaip ji veikia? Administratorius įdeda rungtynes (bet kokias) parenka iki kada galima spėti pvž.: 2013-06-27 22:00. Adminas įdeda prizą už spėjimą ir pasibaigus laikui tas kuris spėjo ir atspėjo tikslų varžybų rezultatą bei nugalėtoją , gauna automatiškai administratoriaus parinktą prizą .....

Apie komandą...

Kaip ir jau minėjau bus tik vienas administratorius TwiiCer (aš). Bus ieškomas pagalbininkas kuris turės normalų amžių ne 11-12 metų mokės elgtis su IPB ir gerai išmano futbolą. Dėl šio reikalo susisiekti skype: hariukas1222 arba tiesiog PM! Kitos žinios... Pirmasias savaites , o gal net ir pirmąjį mėnesį nerinksiu moderatorių , kam to reikia? Sieksiu daug narių tad nenoriu jog moderatoriai būsimi darytų klaidas ar kažko nemokėtų noriu startuoti pilnai bei pasiruošęs viskam. Iš geriausių moderatorių po kažkiek tais laiko bus išrinktas vyr. moderatorius.

Kas bus forume??

Kadangi forumas bus diskusijų , o ne šiaip naujienų puslapis tad bus sistemėlių bendravimui tokių kaip : Reputacija , jei nepatiks kažkieno forume pranešimas galėsi neigiamai įvertinti , o jei atvirščiai galėsi uždėti gerąjį žalią taškelį. Toliau galvojama kurti medalių sistemą už tam tikrus pranešimų kiekius,pareigas ar net reputaciją. Bus įdiegta šaukykla .. Ji bus skirta tam jai kažkas nuobodžiaus tiksliau nebus tuo metu nei spėjimų nei varžybų nieko tuomet galės laisvai šaukykloje bendrauti..

Tiek naujienų kolkas laukite plačiau visko šioje temoje.. Strtas galvojamas trečiadienį arba ketvirtadienį maždaug šiuo laiku: 14:00 - 16:00.

Visus pasiūlymus,idėjas ir kita priimu , tad drąsiai rašykite temoje ar PM arba tiesiog į skype: hariukas1222.

f79821c14e07e332aed7954e96c6fd3f111.gif

Redaguota , nario TwiiCer
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Galėjai sutrumpinti aprašymą, vis dėl to tai nėra koks nors žaidimas, o apie tokia svetainę jau pasako patsai pavadinimas.

Nieko naujo nepasakei. : ) + Su IPB man tokie supportai kažkaip nepatinka( kaip kitiem, nežinau, bet išreiškiu savo asmeninę nuomonę ).

Sėkmės.

Priimu nuomonę , gal ir netinka IPB tačiau tai diskusijų forumas , o ne koks tinklapis ( aišku ateitį galvosiu viską keisti bet...) SMF ar PHPbb tai manau jau pasenęs ir nėra daug visokių hook.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...