Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

agirdit Asmenybe MiZ ir FormaT Patis vanelikit *Myliu SuperGames.lt* is temos nesat laukiami cia is vis nekalbino jusu tai tylekit siknas surauke *Myliu SuperGames.lt* man idomu kaip patys uz erkano atrodot? ar ne vaikai? atsakymas: aisku kad vaikai dar matai cia *Myliu SuperGames.lt* bando kaska primest.

Apie tema - Geras dalykas :) tik pwn galetum imest atskirai :D

agirdit Asmenybe MiZ ir FormaT Patis vanelikit *Myliu SuperGames.lt* is temos nesat laukiami cia is vis nekalbino jusu tai tylekit siknas surauke *Myliu SuperGames.lt* man idomu kaip patys uz erkano atrodot? ar ne vaikai? atsakymas: aisku kad vaikai dar matai cia *Myliu SuperGames.lt* bando kaska primest.

Apie tema - Geras dalykas :) tik pwn galetum imest atskirai :D

Leisk spėti - Tavo draugužis "Carlo. ar KAT" paprašė tavęs kad čia parašytum, nes nesugebėjo patsai atsakyt? Kur mano pranešimuose matai kad sakau "VALINKIT **" ? Ką tu čia tokį vaizduoti, kad tau niekas nieko nesakė, atėjai ir pradėjai "achujelinti"? Nusileisk ant žemes, kur tu matai ereliavimą? :D Kad pasakiau tiesą, kad patsai sėdi prie kompo ir kitiems sako eik į lauką?

P.S Kam tau tas .pwn, jei vistiek nesuprasi? Ar kreditus pasikeist?

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Kas tu *Myliu SuperGames.lt* per vienas esi formatas? eik susiformatink galvą, vapšie aš to biffguyz nesu matęs net forume, nei bendravęs su juo, taip kad DŪSK ir eik paprašyk kad galvą performatuotų tau

Čia žinai, tarsi RAP BATTLE, bandai suvartyti iš to, ką apie mane žinai, o tik žinai - Nick'ą.

Gaila tavęs, tvardyk emocijas ^^

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Šeip man asmeniškai atrodo nelabai naudinga sistema, nes nemanau kad kažkas jungsis į serverį pakeisti serverio pavadinimo, kai gali visą tai padaryti pawn lape parašydami vieną eilutę :D Bet aišku yra išimčių. Šaunuolis :)

Viskas įdomu, tik nemanau, kad šito FileScript reikia. Bet vistiek +R3P

Na, serverio pavadinimą, slaptažodį , rcon slaptažodį bei map name, yra keičiami per server.cfg, o čia daug paprastai, prisijungei prie serverio prisijungei prie rcon ir viskas, parašei /controller ir viska pasikeitei, ir nereikia net serverio perkrovinėt :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...