Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

slyst snukiu i asfalta tavo bruozas grazuoli

Nu gi mynk *Myliu SuperGames.lt*. :D Išvis tau turėtu būti gėda dar čia pas mane temoi rašyti, nes esi riperiu riperiuga. Turėtum man dėkoti apsoliučiai, kad kiti tave vadina "scripteriu", nes sugebėjai pakeitinėt mano kurtų GMu tekstus. :D

Jeigu labai šustras esi parašyk į PM susitiksim realiai. ;) Pažiūrėsim kenos snukis slys per asfalta. :D

Redaguota , nario OxyG3N
(redaguota)

Nu gi mynk *Myliu SuperGames.lt*. :D Išvis tau turėtu būti gėda dar čia pas mane temoi rašyti, nes esi riperiu riperiuga. Turėtum man dėkoti apsoliučiai, kad kiti tave vadina "scripteriu", nes sugebėjai pakeitinėt mano kurtų GMu tekstus. :D

Jeigu labai šustras esi parašyk į PM susitiksim realiai. ;) Pažiūrėsim kenos snukis slys per asfalta. :D

uoj uoj uoj sportsmenas supyko, kaip keistai atrodo ,kad per laida siulo i galva :( cry me a river bitch

http://lolozaur.com/wp-content/themes/slide/themify/img.php?src=http://lolozaur.com/wp-content/uploads/2013/02/After-my-first-day-at-the-gym.jpg&w=500&h=

ane ? :D :D

Redaguota , nario brightas
(redaguota)

o bliaaat, turim lenkaiti forume, supratau kas 2 zodi geriausiu atveju, ujobkas,mielkas,axujejis,vijobuvalsa, cia dar reik ismokt istart.

Tai surink savo samperiu gauja ir atvaziuok dauzyt dantu man.

Pasiimk klaustuka dar, busit kauno velniai.

Tu geriau retkarciais patylek, ir nebandyk atrodyt protingesnis su savo lenkismom savokom, aciu.

o del drasumo, as drasus ir as dont give a fuck is kur tu esi, ir ka tu man padarysi, kas daug sneka mazai daro, ane agnieska ?

eik geriau prisitraukimu padarysi neprakaitaves cia is nervu

p.s jau galvojau siulysi susitikt prie wang cars

(redaguota)

o bliaaat, turim lenkaiti forume, supratau kas 2 zodi geriausiu atveju, ujobkas,mielkas,axujejis,vijobuvalsa, cia dar reik ismokt istart.

Tai surink savo samperiu gauja ir atvaziuok dauzyt dantu man.

Pasiimk klaustuka dar, busit kauno velniai.

Tu geriau retkarciais patylek, ir nebandyk atrodyt protingesnis su savo lenkismom savokom, aciu.

o del drasumo, as drasus ir as dont give a fuck is kur tu esi, ir ka tu man padarysi, kas daug sneka mazai daro, ane agnieska ?

eik geriau prisitraukimu padarysi neprakaitaves cia is nervu

p.s jau galvojau siulysi susitikt prie wang cars

Raganiuk, neraganek. Kavenskas grybas esi mano akimis ir dar bandai kazka irodineti, ten kur irodimu ir taip nereikia. :D Adixalink brightai, Apsisuk 360 laipsniu kampu, isibegek ir pisk galva i siena, kad pradetu dirbti tavo durna galva ir pamatytum realybe. :D

Beto man butu nelogiska, del grybo melko vaziuot is Vilniaus i Kauna, uzpilinet kazkam benza, kad duoti pora pliuxansu per galva. :D

Fsio dawaj daswidanije.

Redaguota , nario OxyG3N
(redaguota)

Raganiuk, neraganek. Kavenskas grybas esi mano akimis ir dar bandai kazka irodineti, ten kur irodimu ir taip nereikia. :D Adixalink brightai, Apsisuk 360 laipsniu kampu, isibegek ir pisk galva i siena, kad pradetu dirbti tavo durna galva ir pamatytum realybe. :D

Beto man butu nelogiska, del grybo melko vaziuot is Vilniaus i Kauna, uzpilinet kazkam benza, kad duoti pora pliuxansu per galva. :D

Fsio dawaj daswidanije.

patirtis kalba su tais laipsniais ?

taip ir sakyk ,kad myznius, daug sneki mazai darai, ok tylek ,jei daugiau neturi ka idomaus pasakyt

Ir *Myliu SuperGames.lt* turiu bijot kazkokio asilo kuris vietoj avataro uzsimetes i love workout( cj stumi 70 kokia :D ), kuris apie programavima daugiau nusimano negu apie gyvenima, ir kuris gasdina per laida, kad sumus mane :D

nu tu durnas ar kas tau :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...