Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Assassin’s Creed 3 Tyranny Of King Washington:Tapk Vilku arba Ereliu.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e7b8f6c36f5f39a8fc7bc8be839a9ecc406.jpg

Assassin’s Creed 3 Tyranny Of King Washington

Assassin’s Creed serijos kūrėjai nenustoja stebinti savo fanų ir toliau vieną po kito leidžia ne tik kad puikius žaidimus, tačiau ir žaidimų papildinius. Naujame DLC, kuris pavadintas „Tyranny Of King Washington“ išvysime keleta naujų pagrindinio veikėjo savybių – pasiversti ereliu bei vilku. Iš tiesų toks Ubisoft sprendimas buvo nenuspėjamas, o ar teisingas spręsti belieka Jums.

Naujasis papildinys pasirodys kovo 19 dieną asmeniniams kompiuteriams bei Xbox 360 konsolei, Playstation 3 savininkai jį galės įsigyti viena diena vėliau t.y. kovo 20 dieną. Šio papildymo kaina sieks 9.99 eurus.

„Erelio galia (angl. The Power of the Eagle), suteiks pagrindiniam herojui unikalių gamtos dovanų, kurių dėka sėlinimas žaidime pereina į kitą etapą. Jūsų valdomas herojus galės atlikti labai dinamiškus ir grakščius judesius ir už visą tai reikia dėkoti erelio efektui“ – sako Ubisoft Montreal atstovas Gabe Graziani. „Erelio galia turės du skirtingus būdus. Pirmasis būdas įjungs Ratonhnhaké:ton, tai reiškia, jog galėsite kuriam laikui pasiversti nematomu kitiems ereliu ir perskristi nuo vieno namo stogo iki kito. Jums reikės tik pasukti veikėją ten kur norite nuskristi ir jei šis efektas bus pasiruošęs naudojimui, jūs pamatysite save erelio kūne“ – prideda jis.

„Kai tik paspausite mygtuką ant šio veikėjo gebėjimo, jis transformuosis į erelį ir galėsite kurį laiką būti šiuo paukštuku. Šio dalyko dėka, jūsų valdomas personažas galės įveikinėti ilgesnius atstumus be nukritimo žemyn. Taip pat, pasivertę ereliu galėsite nepastebimai smogti sargybiniams ar kitiems blogiečiams“ – porina Gabe.

http://www.youtube.c...&v=t6dYwqAc314#!

Šaltinis GameDeal.lt

Redaguota , nario .Aleksas.
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveiki, malonu, kad mūsų portalas gamedeal.lt buvo pastebėtas, tačiau kopijuoti mūsų turinio nenurodant šaltinio yra griežtai draudžiama. Norėtumėm, kad kuo greičiau po infomacija, kuri plagijuota iš mūsų tinklapio atsirastų mūsų adresas kaip šaltinis ir nekiltų jokių problemų. Tikiuosi esate supratinga komanda. Norintys išsakyti nepasitenkinimą ar turintys pasiūlymų parašykite [email protected]

Su pagarba, gamedeal.

Redaguota , nario GameDeaL
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...