Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

xGaming.lt - Fūristo gyvenimas..


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

74e98f4c5727c6760e1465f467c36ecf311.jpg

Dauguma dabar atėję tiesiog gal nesusidomės , bet tie kurie susidomės lauks mūsų ir tikės. Mums nereikia tokių žmonių kurie lauks mūsų , bus su mumis , bet paskui paliks mus.. Mums reikia ištikimų būsimų žaidėjų.

Taigi tai bus - Realaus , įprasto gyvenimo mišinys. Serveris bus - Fūristų gyvenimas atkartojimas , bet tai nereiškia , kad turėsite vien važinėti su fūrą ar pan.. Kiekvienas fūristas ar koks kitoks darbuotojas turės teisę - įkūrti verslą , o paskui - FIRMĄ. Tad bus dėl ko pasistengti.

cf0c2fc8ae81ce05fd2c7d44817bf2b4533.png

Verslų sistema ( nepradėta ) - taigi per visą - SA:MP žemėlapį ( SF , LS , LV ir kaimeliuose ) bus ištrintos vietos kai kurios. Ir bus padarytas - SPEC. Pick'up'as ant kurio žaidėjas pradžioje galės nusipirkti - Verslą ar žemę. Paskui jis galės jį valdyti pvz. - Atsidaro valdymo langą ir ten yra - Pastatų statymas - Degalinę , parduotuvę ar kažkas tokio. Taigi pvz. žaidėjas pasirenka - Parduotuvę - iš pradžių parduotuvę būna labai - maža , bet po to atsidarius valdymo langą bus rašomą - Parduotuvę ( 1 lygio ) , žaidėjas turės kišti pinigus į savo verslą , kad galėtu uždirbti šiek tiek daugiau. Tai pat į verslus galės dirbti maksimaliai - 1-3~ žaidėjai. Žaidėjų darbas versle bus kiekviename skirtingas pvz. parduotuvėję - dėžių , prekių nešiojimas. Degalinėse - šiukšlių ar kažko pan. nešiojimas.

Firmų sistema ( nepradėta ) - Iš esmės viskas tas pats kas ir - Verslų sistemoje , tik jūs jau būsite viršesnis / Direktorius. Jūsų firmoje jau galės dirbti daugiau nei - 5~ darbuotojai. Firmos galės būti tokios - Gatvių valytojai , taxi , limuzinų , prekių užsakovai ( šie žmonės važiuos per parduotuves , degalines ir siųs užsakymus dirbantiems fūristams ) ir dar keletas firmų.

Paso , vizos sistema ( Su pasais baigta , liko viza. ) - Iš pradžių serveryje atsirasite prie - Migracijos departamento - jame turėsite pasidaryti - Pasą - pasos suteiks jums daugiau teisės būti mūsų miesto piliečiu , o viza - leis jums keliauti už miesto ribų , be jos bus sunku išsiversti. Kadangi išvažiavus nelegaliai į užmiestį jums kils - ieškomumo lygis , bei bus pranešta policijai apie jūsų tokį poelgį.

Tai tiek apie pagrindines sistemas.

Serverio modifikacijos rašytojas - Sp1LT

Mapp'eris - Funkis.

Programuotojas- Soccer

DAR ŠIEKTIEK INFORMACIJOS

Visas veiksmas vyks San Fierro mieste, nes tai manau yra patogiausias ir geriausiai žinomas miestas.

Serverio ekonomika bus labai gerai subalansuota, čia pinigai turės savo verte, o ne kaip kitur 1000 litu čia "vanduo" , ne čia taip nebus. Kiekvienas litas čia bus svarbus. Visiems idomu kokie bus darbai, darbai dar kolkas kaikurie yra galvojami, norime padaryti tokių darbų , kad tikrai viskas išsiskirtu. Pagalvojus jau daugumai yra atsibode "dyleriai,mechanikai, ir kt." , tad mes norime paivairinti žaidima su nauju stiliu.

Taipogi , serveryje renkami administratoriai,moderatoriai. Iškarto noriu pasakyti čia taip lengva nebus, betko tikrai nepriimsim i komandą.

Administratoriai turės eiti per kelias atrankas, 1) Užpildyti anketa ir atsiusti mums paštu. 2) Praeiti mūsų užduotus klausymus. 3) Taipogi patikrinsim jūsų kantrybe, ir paruošime pilnam darbui serveryje.

Projekte yra jau surinka tikrai gera pagrindinių administrtatoriu grupe kurie tikrai noriai dirba su mumis ir padeda plėstis.

Šiek tiek pristatysiu apie juos Funkis visiems gerai žinomas Mapperis, Sp1LT labai šaunus vyrukas, stengiasi padeda kaip tik begalėdamas, ir dar rašo modifikacija.

Kita informacija

Redaguota , nario Soccer
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...