Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF-RG | Mes atgijome, tik dėl Jūsų!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5_Untitled-3.png

NAUJA PRADŽIA..

Sveiki, fanai, forumo lankytojai, bei tie žmonės kurie domisi mūsų projektu, norėčiau papasakoti apie visą projekti situaciją savo atžvilgiu, kad nebūtų jokių klaustukų ar šauktukų, bei jūsų ir kitų nuomonių apie projektą, bei tiesos ir melo skleidimą jūsų atžvilgiu.

Noriu pasidžiaugti tuo, kad ir kokių nesąmonių pridarė senieji serverio programuotojai, visas klaidas ištaisėme, buvo nupirktas ir aktyvuotas VPS serveris modifikacijos laikymui, kurios tiekėjai VPSNET.lt, vienas iš geriausių Lietuvoje serverinių, planas mums mėnesiui kainuoja netoli šimto litų, užsakiau tokį brangų todėl, kad norisi jog serveryje nebūtų jokių klaidų (lag, warning, objektų nekrovimo) klaidų.

Kalbant apie serverį ir paslaugas, tai serveris surištas su MySQL duomenų baze, kad Jūsų mielieji visi duomenys būtų saugiai laikomi, bei saugojami .sql faile, šis sustiprintas saugojimo būdas Jūsų atžvilgiu yra žymiai pranašesnis nei saugojimas į paprastą aplanką, iš kurio gali viskas dingti, akivaizdžiai..

Pradėta kurti Vartotojų valdymo panelė (WP), dėl jos kartu su Pauliumi dar mąstome, todėl, kad norime padaryti papraščiau, tiesiog įvesti sistemėle, kad galėtumėte AUTOMATIŠKU būdų užsisakyti reikiamą kiekį kreditų, kad kažką galėtumėte nusipirkti, bei viską perdaryti dar ir macro būdų, kas tai yra? tai yra paslaugų, šiuo atvėju (kreditų) pirkimas banko pirkimu, štai šiuo būtų mes gautume visą sumą kurią mokėjote pinigus, kadangi mokejimai.lt atskaito daugiau kaip pusę nuo Jūsų išsiųstos sumos pinigų, bet gerai, užtenka.. Apie pinigus nekalbėkime, taigi manau norite išgirsti kažką apie startą, tiesa?

STARTAS - Visiems ilgai lauktas momentas, kuris iš tiesų jau neužkalnų, baiginėjami paskutiniai darbeliai, serveris buvo ilgai testuojamas, todėl paprasto "beta" starto nereikės, kadangi kaip paleisime serverį, jis ir stovės tam, kad jūs Mieli žaidėjai žaistūmėte, o jei norite plačiau apie startą, tai jis gali būti netgi šį penktadienį, o gal net ir ankščiau, tikrai viską pranešiu, nenoriu, kad startas būtų nuvalkiotas, bei pilnas klaidų, todėl manau pora dienelių tikrai palauksite, padiskutuosite mūsų forume, bei padėsite surinkti kuo daugiau žmonių, kad forumas būtų vis gyvesnis, ir daugiau žinomas, tam yra temą, reklamuotojai susidomėję perskaitykite "svarbi informacija" skiltyje "ieškomi reklameriai" temoje visą informaciją, ten dadėtas mano papildomas pranešimas dėl atlygio realiais pinigais.

Norėjau paminėti, kad nuo šiandien bus įdomus, visiems prieinamas konkursas, už kurį tikrai gausite nemažai prizų, o gal netgi ir tikrų pinigų!? Viską pamatysime šiandien, sekite naujienas, diskutuokite forume, ir prašome jūsų, reklamuokite mūsų svetainę, AČIŪ.

Geros kloties Jums linki Adolf_Hitler - SWAT Direktorius.

Redaguota , nario Exclusivv
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...