Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • "Counter-Strike 2" - nemokamas CS:GO pakaitalas

    "Counter-Strike 2" žaidimas yra oficialus, o kai kuriems jis pasirodys jau dabar. "Valve" "Twitter" žinutėje rašo, kad ribotas CS2 testavimas prasideda jau dabar, o tai apibūdinama kaip "kiekvienos sistemos, kiekvieno turinio ir kiekvienos C-S patirties dalies pertvarkymas". Žaidimui skirtoje svetainėje jis apibūdinamas kaip "didžiausias techninis šuolis "Counter-Strike" istorijoje" ir žadami metų metus trunkantys atnaujinimai bei naujos funkcijos.

    Visas žaidimas turėtų pasirodyti 2023 m. vasarą, rašoma žaidimo DUK. Jį bus galima žaisti nemokamai.

    CS2 pagrįstas "Valve" varikliu "Source 2" ir apima kai kurių pagrindinių žaidimo mechanikų atnaujinimus, įskaitant patobulintas dūmines granatas ir "sub-tick" atnaujinimus, kurie, pasak "Valve", leis "serveriams sužinoti tikslią judėjimo pradžios, šūvio ar "granatos" metimo akimirką". (Vaizdo įraše taip pat matyti, kaip kažkas pašalina granatos dūmus kita granata.) Žaidime taip pat bus atnaujintų žemėlapių, geresnių vaizdų, patobulinta vartotojo sąsaja, perdarytas garsas ir kt.

    Vaizdo įraše " Leveling Up The World" ("Pasaulio lygio kėlimas") "Valve" sako, kad CS2 versijoje žemėlapiai atrodys naujai, tačiau patyrusių žaidėjų įgūdžiai turėtų būti pritaikomi ir toliau. Žaidimų bendrovė taip pat kalba apie tris žemėlapių "lygius". Yra " touchstone" lygiai, pavyzdžiui, Dust II, kuriuose atlikti nedideli vizualiniai patobulinimai, bet kurie iš esmės nepakeisti ir kurie turėtų leisti žaidėjams pažįstamoje aplinkoje pajusti naująjį žaidimo procesą. Taip pat yra žemėlapių, kurie buvo patobulinti arba iš esmės pertvarkyti, į kuriuos buvo įtrauktos "Source 2" funkcijos arba kurie buvo visiškai perkurti.

    Pasak bendrovės, trečiadienį pradedamas "ribotas bandymas", prie kurio žmonės bus atrenkami pagal tokius veiksnius kaip "neseniai praleistas laikas oficialiuose "Valve" serveriuose, pasitikėjimo faktorius ir "Steam" paskyros būklė". Jei būsite atrinkti, CS:GO pagrindiniame meniu gausite pranešimą, kuris leis jums užsiregistruoti. Žmonėms leidžiama transliuoti savo patirtį ir skelbti vaizdo įrašus, todėl net ir tie, kurie negali žaisti žaidimo, turėtų gerai pamatyti patobulintus dūmų ir apšvietimo efektus.

    Kol kas ribotą testą galėsite žaisti tik garsiajame "Counter-Strike" žemėlapyje "Dust II" "Deathmatch" ir "unranked competitive matchmaking" režimais, nors "Valve" teigia, kad kiti režimai ir žemėlapiai pasirodys būsimuose testų leidiniuose. Be to, ribotas testas kol kas prieinamas tik "Windows", bet ne "MacOS" ar "Linux", o DUK nepaminėtas "Valve" rankose laikomas žaidimų kompiuteris "Steam Deck".

     

    • Teigiamai 8

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Nepaisant to kad cia foirumieciai draskosi kas brain deadas kas ne, as manau tai per daug ilgai lauktas sedevras. 20 metu source 1 engine atitarnavo. Manau isziurejau visus imanomus leaksus su source 2, tai galiu pasakyt kad GG Valorantui. Naujas CS2 turi visko po truputi, COD efektu, Valoranto hud detaliu ir aisku viskas subtiliai sukrauta kad isliktu cs vibe. Nepaisant kylanciu skin kainu manau vasara turesime puiku CSGO reborn. Faktas kad negalime priimti kaip uz gryna tai ka dabar matome, nes tai tik beta (limited test kaip valve vadina), bet manau atidirbs tie 10% zaideju ir devai istobulins iki tobulumo ir dziaugsimes dar 10-20 metu iki source 3 :D

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...