Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • EVGA stabdo bendradarbiavimą su Nvidia


    Adomas J.
    • 968
    • Šaltinis: SuperGames

    EVGA nusprendė negaminti vaizdo plokščių su naujos kartos „Nvidia“ GPU, RTX 40 serija, praneša analitikas Jon Peddie. Tačiau naujienos yra dar didesnės: kalbėdamas su „Gamers Nexus“ (vienas didžiausių Amerikos tech youtube kanalų), EVGA generalinis direktorius Andrew Hanas teigė, kad Kalifornijoje įsikūrusi įmonė ne tik praleidžia naujos kartos „Nvidia“ lustus, bet ir „visiškai sustos“, vaizdo plokščių kūrimas į priekį.

    EVGA vaizdo plokštes gamina nuo pat savo įkūrimo 1999 m., iki pat Nvidia RIVA TNT2 lustų, tačiau Hanui „net nekilo mintis bendradarbiauti su Intel ar AMD“, kad toliau gamintu vaizdo plokštes, sako „Gamers Nexus“.

    Anot abiejų šaltinių, EVGA sprendimas bent iš dalies yra dėl „Nvidia“ blogo elgesio rezultato.Tai atsitiko „dėl pagarbos“, – sakė „Gamers Nexus“. Pranešama, kad vaizdo plokštės sudaro 80% dabartinės EVGA veiklos, tačiau tai nereiškia, kad ji planuoja uždaryti kompanija dėl atsiskyrimo nuo „Nvidia“ – „Gamers Nexus“ pasakė, kad jie net neplanuoja atleisti darbuotojų iš darbo. Kai EVGA baigs parduoti savo RTX 30 serijos vaizdo plokščių atsargas, ji sutelks dėmesį į kitus savo produktus, įskaitant pagrindines plokštes, maitinimo šaltinius ir kitus kompiuterio komponentus bei periferinius įrenginius.

    Didžiąją EVGA pajamų dalį šiuo metu sudaro „Nvidia“ vaizdo plokščių pardavimas, tačiau Hanas „Gamers Nexus“ pasakė, kad pelnas yra neįtikėtinai mažas, EVGA gauna 300% daugiau pelno iš maitinimo šaltinių nei iš vaizdo plokščių. Nepaisant to, nėra visiškai aišku, kaip EVGA atsisakys didžiausios savo verslo dalies neatleisdama darbuotojų, įskaitant darbuotojus kurie šiuo metu užsiima vaizdo plokščių projektavimu.

    EVGA sprendimas nėra toks aistringas verslo žingsnis, kurio būtų galima tikėtis: Hanas mano, kad Nvidia su EVGA elgėsi nesąžiningai, ir pasakė „Gamers Nexus“, kad sprendimas nustoti dirbti su Nvidia buvo „lengvas“, nes dirbti su Nvidia buvo labai sunku.

    Pasak Jon Peddie tyrimo, „santykiai tarp EVGA ir Nvidia pasikeitė nuo to, ką EVGA laikė tikra partneryste, į klientų ir pardavėjų susitarimą, pagal kurį su EVGA nebebuvo konsultuojamasi dėl naujų produktų pranešimų ir instruktažų, ji nebuvo rodoma renginiuose ir nebuvo informuojama dėl kainų pokyčių“. Jon Peddie ir „Gamers Nexus“ taip pat teigia, kad EVGA buvo nusivylusi dėl to, kad „Nvidia“ sumažino savo Founders Editions vaizdo plokščių išleidimą.

    EVGA pranešimas spaudai, šia tema atskleidžia kur kas mažiau. Vakar savo forume  EVGA paskelbtame pareiškime bendrovė teigė, kad ji ir toliau palaikys esamas vaizdo plokštes, tačiau „neturės naujos kartos vaizdo plokščių“.

    Ką jūs manote dėl tokio EVGA ėjimo? Pats turėdamas EVGA RTX 3060 vaizdo plokšte gan liūdžiu dėl tokio sprendimo, kadangi EVGA vaizdo plokštės vienos iš geriausios dėl savo dizaino ir aušintuvo.

     

    • Teigiamai 1

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...