Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • „Gigabyte“ problemos: maitinimo blokų sprogimai ir kaltės neprisiėmimas

    Denas.
    • 1338
    • Šaltinis: SuperGames

    Ši savaite nebuvo dėkinga vienam iš didžiausių kompiuterių dalių gamintojui - „Gigabyte“.Paaiškėjo GP-P850GM ir GP-P750GM maitinimo blokų defektai kurie priveda prie maitinimo bloko sprogimo. „Gigabyte“ išgirdus apie jų maitinimo blokų defektus apkaltino pačius vartotojus bei asmenis atsakingus už jų išbandymą, tačiau jų neigimai buvo greitai atmesti, kai vienas didžiausių YouTube kanalų „Gamers Nexus“ užfiksavo rekordiškai greita maitinimo bloko sprogimą vaizdo įraše kuriame maitinimo blokas sprogo per 15 minučių!

    Gigabyte-Exploding-PSU-GP-850GM-GP-750GM-Series-_1.png

    „Gigabyte“ teigimu, kalti yra bandytojai, kurie testuoja maitinimo blokus su „DC Electronic“ apkrovos įranga ilgus laiko tarpus , toks testavimas sumažina maitinimo bloko gyvenimo trukmės laiką. „DC Electronic“ apkrovos įranga iš maitinimo bloko ištraukia taip pat energiją, kaip ir tradicinis kompiuteris, tačiau ši įranga energijos kiekį išgauna viena nustatyta verte, o tuo tarpu kompiuteris energijos reikalauja skirtingais kiekiais, skirtingais laiko tarpais. Šis metodas yra dažnai naudojamas nustatyti maitinimo bloko kokybę, tačiau šiuo atveju „Gigabyte“ nepripažįsta savo kaltės ir verčia kalte ir visa kalte verčia  maitinimo blokų testuotojams.

     

    Kompanija teigė, jog šie bandymai yra atliekami itin ilgais periodais, tačiau aukščiau pateiktame vaizdo įraše, šiam maitinimo blokui prireikė vos 15 minučių, jog šis sprogtų. Pasiekus maksimalią maitinimo bloko ribą OPP (Over Power Protection) apsauga turėjo suveikti ir maitinimo bloką išjungti, tačiau šiuo atveju maitinimo bloke įvyko trumpas sujungimas, dėl kurio maitinimo blokas sprogo. 


    Jeigu jūs šiais metais pirkote vieną iš ankščiau paminėtų „Gigabyte“ maitinimo blokų, patariame juos gražinti, bet tie maitinimo blokai turi turėti tam tikrus serijos numerius, visas gražinimo taisykles galite rasti čia (https://www.gigabyte.com/Press/News/1930).

     

    • Teigiamai 8

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...