Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

darrel.

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11546
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    34
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    1,703 +Pervesti

darrel. paskutinį kartą laimėjo Kovo 19 2023

darrel. turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie darrel.

  • Gimtadienis 05/27/2003

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Vilnius
  • Pomėgiai: Gaming, sportas
  • Steam ID
    http://steamcommunity.com/id/righn/

Paskutiniai lankytojai

20997 profilio peržiūros

darrel. pasiekimai

Dievas

Dievas (11/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Tas, kurio nuomonės klausoma Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

2.4k

Reputacijos taškai

  1. darrel.

    Laptop'as 700-1000€

    Jo, kas nors panašaus į tokį. Na jeigu taip jau, tai tada imti kur MSI su 4060 rekomendavo. Daugiau, mažiau surinkimo kokybė, aušinimas ir baterija visų laptopų tokiame biudžete labai pakankamai panašus.
  2. darrel.

    Laptop'as 700-1000€

    Jeigu labiau kompiuteris įprastam naudojimui skirtas, ar yra prasmė imti žaidiminio tipo tuomet? Kokį Thinkpad pasiimčiau galbūt tokiam atvejui ir pilnai jo ir tam pačiam SA:MP užtektų, baterija padoresnė, ne tiek daug svers ir jeigu nors truputi užkais, nekauks per visą kambarį.
  3. Bet yra viena problema, kad iš nuotraukos nuorodos nenukopijuosi. Smulkmena, bet iš UX pusės annoying af.
  4. Niekada. Toks aušinimas yra uždara sistema ir nėra pagaminta su mintimi, kad bus atidaroma ir pilstomas kitas skystis. Jeigu kils su juo problemų, geriausia tiesiog pirktis nauja.
  5. darrel.

    Elektros saskaita isaugo gerokai

    Sąskaitose tarifus ir suvartojimą lygink. Vien persiuntimo paslauga pabrango šiais metais apie 24%. Daug kam pakankamai po naujų metų su išmaniaisiais skaitikliais išaugo suvartojimas, bet didžiajai daliai jie buvo keisti gruodžio mėnesi ir dėl neteisingo deklaravimo pirminė sąskaita didėlė buvo.
  6. O koks tikslas Win7 šiais laikais naudoti?
  7. darrel.

    Sims 4 FPS drop

    Jeigu turi Battle.net, pabandyk jį išjungti. Dar vienas keistas sprendimas, užblokuoti žaidimą per Firewall, kai kuriems tai stipriai padėjo. Visgi, kokios būtų kompiuterio specifikacijos?
  8. darrel.

    Gtx 1660ti ar rtx 2060 ?

    Nu CPU dažnai kaista realiai stipriai, tai čia nieko keisto. Reikėtų arba undervoltint arba kokį Honeywell PTM7950 naudot.
  9. darrel.

    Gtx 1660ti ar rtx 2060 ?

    Tai gal RTX 2060 variantui tiesiog pravalymo, termopastos keitimo reikėtų ir tiek? Bet šiaip, jeigu GPU tikrai ant tiek kaista ir po valymo, tai daug ką pasako apie kompiuterio aušinimo galimybės.
  10. darrel.

    Ką rinktis iš telefonu ?

    Prieš iPhone 14 turėjau Samsung S21+. Realiai, visai patiko, vienintelis minusas - Exynos. Galbūt dar iki šiol naudočiau, jeigu ne šis vienintelis minusas.
  11. darrel.

    Ką rinktis iš telefonu ?

    Pats turiu iPhone 14 apie puse metų jau ir nerekomenduočiau. Daug metų naudojausi Android, tai prie iPhone klaviatūros vis dar nesugebėjau priprasti. Niekaip nesuprantu, kodėl nėra top bar su skaičiais. Notifications ir Control Center. iOS sistemoje yra tragedija, mano nuomonė, ypač full screen režime. Žiauriai nepatogu, kad vienas dalykas vienoje pusėje pasiekiamas, kitas kitoje. Ypatingai tas nervuoja full screen režime, nes notifications center yra pasiekiamas praktiškai palei visa viršu, o control center tik dešiniame kamputyje. Pats notification center nėra patogus. Nežinau kodėl, bet mano atveju jis juos būna paskirsto į kelias kategorijas, tai turiu kelis kartus spausti, kad pašalintų pranešimus. Tačiau, pačiu naujausių pranešimų vis vieną negali pašalinti vieno mygtuko paspaudimu, turi šalinti kiekviena individualiai. Third-party programos. Kai kurios atrodo kiek prasčiau pritaikytos iOS negu Android. Pvz.: Facebook visada, mano atveju, vos tik išeini iš jo ir įeini atgal, visas feed yra nuresetinamas. Messenger - negali siųsti failu ar gautus atsidaryti atitinkamose programose. Bitwarden - kaip ir turėtų pakeisti iCloud Keychain, nors ir nustatymuose, lyg ir, viską esu susitvarkęs, vis vieną jis ne taip patogiai veikia, kaip ant Android. Nevisada gaunu pop-ups, kad išsaugoti slaptažodį ir panašiai. Jeigu adblock, tai jo pritaikymas, taip pat, nėra toks patogus. Pvz.: Ant Android tiesiog naudodavau AdGuard DNS ir retai susidurdavau su problemomis, iOS atžvilgiu arba mokėk, nes nemokamų, kurie veiktų system-wide praktiškai nėra, arba naudok profilius, kuriuose neaišku, kas yra ir juos išjungti nėra sakyčiau taip patogu, kaip ant Android tiesiog atjungtis DNS. Na ir apskritai, už tiek kiek sumoki, lyginant su Android įrenginiais, gauni per mažai features atžvilgiu. Baterijos atžvilgiu, tai tikrai esu patenkintas, be problemų visą dieną atlaiko. Trumpai tariant, iOS nesirinkčiau, nes lyginant su Android, tai toks jausmas, kad naudoju telefoną, kuris tik ir skirtas socialinių medijų skaitymui ir panašiai bei jokios laisvės savo pasirinkimose, kokia programą kam naudoti, kaip dirbti su failais ir t.t., neturi. Ar dėl third-party programų kaltas Apple ar pats įrenginys? Who knows, neesu susidūręs su programų kūrimu ant iOS, tai nežinau, gal yra kokie nors OS ribojimai ar ko Apple neleidžia daryti developeriams. Bet, manau, kiekvienas naudotojas turėtų tą turėti omenyje, nes sakyčiau nėra nei vieno žmogaus, kuris nenaudoja vieno ar kito third-party appso. TL:DR: Rinkčiausi tarp Samsung ir Google. Samsung svarbiausia pasirinkti su Snapdragon SoC, nes su Exynos, tai ten baisus trash. Google, manau, gausi geriausia experience, bet kiek teko skaitytis naudotojų atsiliepimų, tai pasitaiko atveju, kad įrenginys absoliučiai neveikia taip, kaip norėtusi. Tačiau panašu, kad laikui bėgant visos problemos turėtų būti išspręstos, nes turekimė omenyje, kad Google naudoja savo SoC.
  12. Temu Data Harvesting Allegations Explained - Dataconomy Temu accused of monitoring users’ offsite activity with secret spyware in new class action - Cyber Daily We believe PDD is a Dying Fraudulent Company and its Shopping App TEMU is Cleverly Hidden Spyware that Poses an Urgent Security Threat to U.S. National Interests – Grizzly Research LLC (grizzlyreports.com) Do I need to add more? Ir šiaip buvo postų iš įvairių žmonių, kad po naudojimosi TEMU, kortelės duomenys buvo panaudoti kitur, sutapymas ar ne, who knows, bet nerekomenduočiau tikrai naudotis šia programa.
  13. darrel.

    reikia pagalbos su c++ uždaviniu

    Fair enough then
  14. darrel.

    reikia pagalbos su c++ uždaviniu

    Persidariau greitai tavo kodą ir viskas labai gražiai atsispausdina. Taip pat, pastebėjau daug klaidų kode. void spausdinti(Darbuotojas D[], int n, double val, double alga); Kam tiek parametrų funkcijos deklaracijoje, jeigu pusė vis vieną nenaudoji? Taipogi, tavo ciklai. Nepamiršk, kad skaičiavimas programavime vykdomas nuo 0, ne nuo 1. Tai pavyzdžiui, pas tave iš viso 6 darbuotojai: 1 2 3 4 5 6 Tačiau, programa mato tai, kaip: 0 1 2 3 4 5 Ką aš tuo turiu omeny - savo ciklų sąlygose tu nurodai, kad i, ciklo skaitiklis, turi būti mažesnis arba lygus n, kas šiuo atveju yra 6. Tai kas gaunasi, kad tavo skaičiavimas, nuskaitymas ir t.t. vykdomas taip: 0 1 2 3 4 5 6 Dėl ko, vėl gi, gali atsirasti problemų, nes programa to elemento, jau septintojo, tiesiog neturi, tai priskirti gali bet ką. Na ir paskutinis dalykas, kodėl tu spausdinimą, ir dar pora ciklų, pradėdi nuo 1, jeigu masyvai prasideda nuo nulio? Nesakau, kad čia 100% tikslus paaiškinimai, kadangi ten dar labiau gilintis reikia į tai, kaip kompiuterio atmintis veikia ir t.t., bet sprendžiant pagal užduotį, tikrai turėjo bent pagrindą papasakoti 11 kl. net. Sėkmės programavime!
×
×
  • Sukurti naują...