Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Monster_Full

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3361
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    4
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Monster_Full paskutinį kartą laimėjo Vasario 10 2015

Monster_Full turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Monster_Full

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

Paskutiniai lankytojai

2000 profilio peržiūros

Monster_Full pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • 2000 pranešimų Retas
  • 3000 pranešimų Retas
  • Turintis ką pasakyti Retas

Neseniai gauti ženkliukai

749

Reputacijos taškai

  1. Monster_Full

    Reikia Coverio

    Glazu ir kokibiska
  2. Monster_Full

    Padėkit palyginti PC

    Tu bent žinai kiek jis kainuoja?
  3. Monster_Full

    Pasitairauti

    PhotoScape, GifApp, GiftedMotion, SSuite Gif Animator.
  4. Monster_Full

    Padėkit palyginti PC

    http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Acer/ACER_Aspire_E5-571G_/_15,6_HD/NXMLCEL030/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=588824- Šitas turi 2-3% galingesne vaizdo plokšte bet http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Fujitsu_Siemens/Fujitsu_Lifebook_A555_GFX_/_15/VFYA5550M55A5PL_8GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=611119- šitas turi daugiau ram'ų bet lyg ir prastus korpusus turi nors ir same su Acer.
  5. Monster_Full

    Padėkit palyginti PC

    http://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i5_4210u-444-vs-intel_core_i5_5200u-470na čia labai plačiai pamatysi skirtumą dar tu procesorių.
  6. Monster_Full

    Padėkit palyginti PC

    Ir 2% galingiau
  7. Sveiki, taigi pagaliau prisistatau ir aš. Mano vardas Tomas o pavardė Filipavičius, aišku dauguma tai jau žino. Kiek man metų? 12. Visa didžiaja dalį informacijos rasite apačioje Bet palauk, tu man sakiai kad tau 15, 16 metų ir panašiai - Taip, daugumai aš melavau bet tam yra priežastis. Manau dauguma mano amžiaus asmenų supranta kad dabar dauguma apie žmogų sprendžia ne pagal jo sugėbėjimus, charakterį bet pagal jo metus. Kuo daugiau metu - tuo tu kietesnis. Gal ir kitaip, bet aš suprasdavau taip. Bet tai tu gi kai kuriuose vadinai vaikais nors pats dar toks esi? Manau daugumai tai neturėtu būti kaip įžeidimas, vis vien puse forumo lankytojų nėra "suaugėliai" kažkokie, tik tokius primeta. O ištikru sėdi ant tėvu sprando ir kapoja CS'ą. Tai manau tie kuriems melavau neįsižeis. Kuo tu užsiiemi? - Nuo 10 metų buvau pradejas užsiiminėti grafikos dizainu, ir taip kažkur gal iki 11 metų bet paskui gal puse metų padariau pertrauką. Dar yra mano senas išlykes deviantart vartotojas, dabar esu patobulėjas bet nelabai stipriai ir čia yra mano naujas deviantart vartotojas. Prieš keleta dienų pradėjau mokytis HTML/CSS kodavimų tai sakyčiau visai neblogai sekasi. Buvau bandęs kažką daryti su zModeler, jeigu tai kam nežinoma programa tai pasistengsiu paiškinti trumpai ir aiškiai - daromi tiesiog įvairiausi modeliai, tiksliau taip sakant puošiami. Lyg ir buvau padaręs keletas mašinų bet tiesiog kažkaip pasidare per sunku. Buvau dar bandęs piešti per Cinema 4D bet tiesiog kompas jau nelabai tam skirtas. Tai kaip suprantu tu turi antra supergames vartotoja - Taip, aš jį turiu ir nenaudoju kažkokiems blogiems tikslams kaip +REP deliojimas ar forumo eurų pervedimas. Antras supergames vartotojas. Iš šio IP tiesa sakant turiu gal dar keletas vartotojų bet tikrai jau senai su jais nesinaudoju. Lyg ir sakiai iš antro vartotojo kad leavini supergames - Taip buvo taip. Man tiesiog atsibodo kai kurie žmones nepasako tavo daromų klaidų, nemažai freeposterių yra ir daug daugiau priežaščių. O kodėl aš ir vėl čia? Aš aišku galėjau pasilikti daugumai gerai žinome labirinte bet tiesiog ten nėra didelis aktyvumas tai teko gryžti čia. Aišku yra dar keletas panašių forumų bet jie ilgai neišsilaiko. Kur tu gyveni? - Aš gyvenu Zarasuose, manau nedaugelis ši miestelį/miestą žino bet man jis visai patinka Parodyk savo nuotrauką - Deja kaip atrodau šiuo metų nuotraukos neturiu. Yra keletas išsaugotu nuotraukų nuo vaikystės bet ir tai jos albumuose ne kompiuteryje. Koks tavo ūgis ir kiek tu sveri ? - Tikriausiai dauguma tai norėjo sužinoti. Ūgis - maždaug 1,60m koks tiksliai nežinau. Svoris - 60kg. Taip, aš neesu plonas bet ir neesu storas kaip dauguma sako.. Tai manau tiek apie mane. Manau dabar tikrai atsiras nemažai tokių komentarų kuriuose išsipisinesite iš manęs bet žinote ką? Man giliai pochui ant jūsų įžeidžiančios nuomonės, aš džiaugiuosi būdamas toks koks esu.
  8. Šiaip noriu kad didesnis f.eur skaičius būtų
  9. Monster_Full

    Pasiūlykit žaidimų lievam kompiuteriui

    Ko jūs čia iškarto šokinejat su tokio mintim kaip galvok apie naują PC? Nevisi gyvenam tokioje šeimoje kurių tėvai viską perka ką tik norim.
  10. Monster_Full

    Padėkit palyginti PC

    http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Acer/ACER_Aspire_E5-571G_/_15,6_HD/NXMLCEL030/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=588824vos vos galingesnis procesorius. Tai jeigu nori didesnio ekrano gali imt antra varianta, vis vien didelio skirtumo nepajusi. Nusipirks aušinimo padą ir viskas..
  11. Monster_Full

    Pasiūlykit žaidimų lievam kompiuteriui

    Uždarytas šitas žaidimas jau, nebeveikia jis. Counter-Strike 1.6 ir neesu įsitikines kad paveš bet gali bandyt Crossfire, Blackshot.
  12. Monster_Full

    parduodu Parduodu pakvietimus

    Liko 1 pakvietimas.
  13. Monster_Full

    Kokia temperatūra?

    31-32 maždaug prie Zadojos kaimo (jei kas žinot vpš kas per kaimas ).
×
×
  • Sukurti naują...