Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Zylė

Narys
  • Pranešimų skaičius

    155
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    1 +Pervesti

Apie Zylė

Paskutiniai lankytojai

645 profilio peržiūros

Zylė pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

151

Reputacijos taškai

  1. Zylė

    LS-Life.lt Startas 03.01

    Taigi sveiki, buvau padaręs pertrauką su SA:MP na bet ir vėl nusprendžiau grįžti. Daug masčiau kokį projektą pasirinkti. Na naršiau, naršiau po forumus, vaikščiojau po serverius, žiūrėjau kaip dirba administratoriai, atsižvelgiau į GM [Gamemode] kaip ir kiekvienas normalus žmogus daug dėmesio kreipiau kaip bendrauja administratoriai, direktoriai ir visi kiti žaidėjai. Na galiausiai nusprendžiau pasirinkti Ls-Life.Lt. Na žinoma kils klausimas kodėl ? Taigi pirma užėjau į svetainės forumą, pamačiau jog forume nuolat vyksta bendravimas, aktyvus temų kūrimas ir pnš. Na taip pat žinoma apsižiūrėjau ir serveryje, sudomino kai kurios sistemos, mapp darbai, žaidėjai ir kt. Taigi nenoriu nieko įžeisti ir pnš tiesiog noriu išsakyti savo nuomonę, tad aišku jau pastebėjote jog siūlau jums šį serverį bet noriu pakalbėti apie visumą, pvz Lietuvoje ''Labai gerus'' serverius kaip LMG, RL, Kugelynas ir pnš. Kuo jie yra geresni ? Daugiau žaidėjų ? Jie jus žavi savo pažadais ? Atnaujinimais ? Žavi tuo kaip tokiam serveryje kaip lmg minimaliai žaidžia 400 žmonių iš jų apytiksliai 200 administratorių, ir 200 vip narių, žmonės kone su milijonais xp, milijardais pinigų, serveryje nėra tvarkos, vis pasikartojantys crash ir pnš. Aš nesakau kad būtent Ls-Life yra toks serveris kur jums nieko netrūks, bet tiesiog noriu pasakyti kad lietuvoje yra žymiai geresnių serverių su naujasnėm sistemom, viskas padaryta tvarkingiau, normalūs administratoriai ir pnš. Paimkime pavyzdį iš kugelio serverio. Administratoriai pasikėlę, direktoriai pasikėlę, ko paklausi neatsakys ir pnš. Nematau dėl ko keltis, pats nesu čia nei administratorius nei dar kas, manau žmonės pamena iš senesnių projektų mane, man į skype rašo 20 žmonių o visiems randu laiko atrašyti, paaiškinti ir pnš. Bet toki žmonės nėra gerbiami, jie niekada netaps tokie kaip iš mūsų lietuvoje ''geriausių serverių'' administratorių, gal nebus tokie žinomi, nebus kažkuo panašūs, bet bus savimi ir tą garbę užsitarnaus. LMG serveris kuriamas ne dėl ko kito o dėl pinigų, senai bežaidžiau RL negaliu nieko pasakyti bet kai žaidžiau niekas nesužavėjo, dabartinis kugelio serveris yra toks pats kaip visi jo senesni serveriai. Kur tie jūsų atnaujinimai ? Kur jūsų žadėti dalykai ? Pastebėjau kai žaidžiu Ls-Life kad žmonės nežada jie stengiasi daryti, įrodyti kažką bet žmonėms sunku tai pastebėti kokių gerų yra serverių be jūsų šūdlmgių, kugelynų ir pnš. Sakykit ką norit bet laikysiuosi savo nuomonės, galit stumti aiškinti kažką, bet tai yra tiesa manau atsiras protingų žmonių kurie tam pritars. Neskaitau pamokslų jei jums patinka žaisti tarp 200 admin 200 vip ir dar daug direktorių prašom. bet koks įdomumas kai viską gali turėti ? Kada nori nusiperki admin, šiuo metu labai mažai serverių yra kuriami ne dėl pelno, o dauguma kuria juos tam kad pasipelnytų. Taigi ačiū jei skaitėt, kvailas nuomones galite pasilikti sau. Na o mane pamatysite www.Ls-Life.Lt serveryje ! Dar kartą ačiū ir gal būt iki pasimatymo.
  2. Zylė

    Parduodu Xbox 360 žaidimus! Kaina sutartinė

    Visi žaidimai originalūs!
  3. Sveiki supergames lankytojai bei konsolių mėgėjai, taigi turiu nedidelį verslą su konsolių bei pc žaidimai. Taigi turiu keletą xbox žaidimų tai: GTA IV, NBA 2k11, GRID, bei Need For Speed Run. Visų žaidimų kaina sutartinė. Kreipkitės į skype: armiuxi1 Taip pat parduodu ir xbox live kodus 48 valandom vienas kodas 2lt. Žaidimus siunčiu į visus lietuvos miestus, o xbox live kodus atsiunčiu į skype.
  4. Sveiki, pigiai parduodu PS3 žaidimus, originalūs, nedaug naudoti, tvarkingai išlaikyti ir pnš. Detaliau parašykit į skype parašysiu kokius žaidimus dar turiu. Taip pat parduodu ir kompiuterinius žaidimus Bf3 bei Minecraft abiejų turiu po 7vnt. Skype:armiuxi1
  5. Taigi sveiki supergames lankytojai, man reiktų šiokios tokios pagalbos. Bandymui užsisakiau vps pns.lt ir viskas veikia tik yra problema, pajungus serverį jis paveikia gal 20-30 min paskui išsijungia vėliau po kokios 1h vėl pradeda veikti ir pnš kartais išvis nebeįsijungia.
  6. Zylė

    ls-ssp.us.lt || 0.3x klientas

    Ieškomas 0.3x klientas ?
  7. Zylė

    LIBERTY-LIFE.LT

    Manau kad per daug temų sūkurėt... kam milijono temų ?
  8. Zylė

    Done did it...

    Patikimas žmogus gavau acc nesvarbu kada atsiims tą acc bet 5lt tai tikrai čia pigu ir negaila Ačiū!
  9. Zylė

    parduodu Parduodu skype vartotoją! (481 kontaktų)

    Apgavikas, nusipirkom nieko Klaidingus prisijungimus davė
  10. Zylė

    Pristatau LS-Town.us.lt

    Sėkmės
  11. Zylė

    Samp Turnyras

    Nepasitikėjau ir nepasitikėsiu tokiom nesąmonėm
  12. Zylė

    LRG.LT lik ištikimas tam nuo ko pradėjai

    Tai jau tikrai pritariu renui
  13. Gal jei pakeisi aprašymą pakeisiu nuomonę o kolkas nieko nesužinojau nei apie modifikaciją nei apie nieką...
×
×
  • Sukurti naują...