Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Reál aka vilmux

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1677
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    1 +Pervesti

Apie Reál aka vilmux

  • Gimtadienis 06/20/1993

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

Paskutiniai lankytojai

3311 profilio peržiūros

Reál aka vilmux pasiekimai

Forumo ekspertas (-ė)

Forumo ekspertas (-ė) (8/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys

Neseniai gauti ženkliukai

13

Reputacijos taškai

  1. Esu šio forumo narys nuo 2009m., pagalvojus net baisu daros kiek laiko praėjo. Čia užaugau ir pasiklojau diskusijos bei debatavimo pamatus. Šiuo momentu nemanau, kad forumas turi tiek investicijų, bet viskas šiais laikais yra more responsive ir smooth. IPS tiesiog paseno, reikia prisitaikyti prie naujovių - tapti web discord, slack ar kitos panašios aplikacijos versija. Suteikti/skelbti informaciją pirmiems ir būti kažkuo pranašesni negu kiti Discord Gaming kanalai, šiuo momentu negaliu atsakyti kuo, nes reikia pagalvoti ^^ Visada užsukdavau pažiūrėti kaip forumas laikosi, čia pirmasis mano postas po 7 metų pertraukos. Smagu.
  2. Reál aka vilmux

    Supergames forumas miršta?

    Sau aktualių diskusijų šiame forume tikrai neberandu... Visi forumai pasistūmėjo (Nėra sukaustyti labai griežtų taisyklių, paprasti ir greitai naudojami - reddit.com , 4chan.org ....) Žmonėms sumokant pinigus nuimami neigiami atsiliepimai ir panašūs dalykai. Na labai nekompetetingas forumas tapo palyginus su seniau (Nors visko buvo).
  3. Reál aka vilmux

    Jusu nemegstamiausias forumo narys.

    Aš nesuprantu ar moderatoriai miega ar mano, kad ši tema labai "gerbia kitus forumo narius"?
  4. Iš Paypal į Paypal...
  5. Tema ankedotas. ^^ Kad nebūtų off-topic, nes labusas lukonic' čia lankosi su įspėjimų kūjais, tai mano pozicija yra - Alko whatsoeva, cigaretės whatsoeva.
  6. Reál aka vilmux

    Nerizikuosiu

    O kada čia juoktis?
  7. Reál aka vilmux

    Ar esate susidure su Dark ar Deep web?

    http://www.havocscope.com/ -> http://www.havocscope.com/tag/arms-trafficking/
  8. Reál aka vilmux

    Ar esate susidure su Dark ar Deep web?

    Labai klaidinga tavo nuomonė, nes tau tenka labiau sekti pasaulio naujienas. Labai daug kur tokie dalykai praslysta dėl mažai išsivysčiusių šalių, todėl naujienų ir tikslių duomenų sunkiai rasi va USA duomenys 2004 - 2007 metais. Kur Dark Web, buvo kažkas tokio. Taipogi USA yra atskleidusi, kad labai daug nelegalių prekių, kaip Ginklai, narkotikai ir kt. keliauja internetu. Milžiniški skaičiai vien USA. Kalbant apie Europa, satistikos taipogi stulbinančios ir labai aukštos dėl ginkluotų nusikaltimų - http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Crime_statistics. Tu tikriausiai jų tiesiog nenori matyti, vien sekant redditą -> https://www.reddit.com/r/worldnews . Pamatysi bent kelias temas per dieną dėl ginkluotų apiplėšimų. Kitas labai svarbus faktorius dėl žmogžudysčių yra moralė. Būnant apsiginklavusiu nušauti žmogų reikia labai daug pastangų (Aš taip manau). Tai ginklai labiau gazdinamoji priemonė. Taipogi keista, kad tiek daug praleidai domėdamasis siuntų kompanijomis ir kaip ginklai yra siunčiami. Taip, Transporteriai vėlgi tau atrodo kaip iš kino filmų. Nes taip ir vyksta pasaulyje, tokia ir filmo idėja parodyti kas vyksta. Beto TOR'e gali pasiekti wikileaks, ten mažiau slepiamos intriguojančios naujienos, kurios 'silpnų nervų' žmonėms nėra patariamos. Tiesiog daugiau pagooglink, o ne iš piršto laužk. Kol aš tau mėtau nuorodas, tu remiesi iš piršto laužtais teiginiais, kad aš per daug filmų žiūrių ir nėra daug naujienų apie ginkluotus apiplėšimus??? Jeigu iš to ką rašau, tau susidaro įspūdis, kad yra milžiniški ginklų sandėliai, paskaičiavau truputėli ir nelegalaus ginklų marketas gali siekti 900 Milijonų eurų. Kiek iš jų pirkti internetu? Ir kiek tai turi būti nelegalių ginklų?
  9. Reál aka vilmux

    Revoliucinis CS:GO puslapis Lietuvoje!

    Labai mėgsti laikyti save teisiu. Labai daug pasidomėjau apie STEAM EULA, nes šiuo metu turime on-going projektą. Visgi pagal STEAM EULA skinus pardavinėti yra draudžiama. Tiesiog managint kiekvieną trade ir žinoti, kad tai buvo sandoris dėl realių pinigų yra labai sunku, įrodyti taipogi. Ir taip pagal VALVE EULA visi šie reti skinai turėtu būti pardavinėjami markete. Yra labai daug įstatymų pažeidimų skirtinguose valstybėse, kur STEAM yra galimas. Tai atidaro labai daug tariamų 'loop-hole', nes toks dalykas yra unikalus ir šiuo metu sunkiai kontroliuojamas. http://www.pcgamer.com/european-court-of-justice-rules-on-the-right-to-sell-your-digital-games-and-licenses/ Tai viską apibendrinus šiuo atveju arba STEAM praleidžia pro akis savo pačių sukurtos EULA pažeidimus arba žino, kad tai yra Milijardus viršijantis marketas ir kol niekas nepastebėjo, kol jų niekas į teisimą nepadavė tol jie praleidžia tai pro akis, nes tai jiems neša labai daug pelno. Tavo teiginys, kad skinų pardavinėjamas neatneša Valve pelno tik išdalies yra teisingas. Spėju toliau argumentuoti nereikės kodėl šioje situacijoje tu klysti. Kadangi labai grubei reiški savo mintis, manau tau derėtų atsiprašyti 'Žilvinas P.' taipogi. Tai tiek.
  10. Reál aka vilmux

    Ar esate susidure su Dark ar Deep web?

    Pažiūrėk 'Escrow' žodžio reikšmę, o ne paslaugą. Pick Uperiu gali būti netgi tu jei esi keliautojas Tam yra Deep nete svetainės tokios, kur taipogi tavo paymentas būna 'held' kol prekę pasiekia numatyta vietą, vagysčių būna, bet vėlgi tame reikale yra patikimų žmonių, todėl patikimi Pick Uperiai ir kainuoja daugiau negu daug. Manyti, kad viskas rožėm klota ir skelbiami duomenys teisėsaugos puslapiuose apie sėkmingus Dark neto puslapių uždarymus ir rastus didelius pinigų/narkotikų/ginklų punkus gali būti pramanyti šiek tiek nelogiška. Kam to reikia? Jog atrodytų, kad pasaulyje nusikalstamos veiklos nėra? Tas pats tariamas cardinimas dar pakankamai sėkmingai, kad ir sunkiai, bet vistiek veikia. Tokios svetainės kaip altenen/tht nėra uždaromos ir ten galima puikiausiai pamatyti leakintu kortelių, kurios beje tikrai veikia. Lengvi pinigai visada priveda prie kažko didesnio, tai manyti, kad tokio dalyko nėra, tiesiog naivu. Kaip galvoji narkotikų siuntos ar ginklų siuntos keliauja? Iškur Lietuvoje žmonės gauna nelegalius ginklus? Kaip nusikalstamoje veikloje susikalbama? Telefonu? Taksofonu? Laiškais? Kaip milžiniškos siuntos, beje ir Lietuvos Klaipėdoje yra aptinkamos, kokainas/ginklai. Delfiai ir Alfos gi rašo. Kaip tokios siuntos randamos pakankamai didelių kompanijų laivuose, taigi viskas taip yra saugoma. Taip, jeigu dirbi DPD, kas tau trukdo paimti EU siuntą ir įvažiuoti į kitą EU šalį? Hah, manau tokia didelę reputaciją turinčiai kompanijai, kaip pats sakai, tikriausiai net nesitikėtum patikrint ar kažko mašinos paslėpto nėra ir dar jėtau tikrinti visą siuntų registrą ar nėra papildomos dėžės kelias valandas būtų varginantis darbas. Tikriausiai DPD dar nėra toks galiūnas siuntimo pasaulyje. Imkime worldwide kompaniją Fedex. Galvoji tokie straipsniai 'Is Fedex America's No. 1 Drug Dealer?' Nenoriu duoti konkrečių pavyzdžių, nes jų perdaug. Užtenka įvesti 'Fedex Drugs', 'Fedex Guns', 'UPS Drugs', 'UPS Guns' ir panašius dalykus į google, kad visą tai pamatytum ir įsitikintum. Legalumo grey zonos, kaip Šveicarija ir Liuksemburgas, kurti tokias 'Shady' kompanijas kaip Paypal vėlgi yra labai paprasta ^^, todėl neaiškinsiu dar gilesnių detalių apie nelegalias gigantų veiklas, kurios nebūtinai galbūt plėtojamos savininkų, nes tai sunku įrodyti, gal tai tiesiog daro darbuotojai. Kaip sakiau check-inai net siuntų kompanijų yra pakankamai paparasti. Seniau būdavo 'močiutės' laiškelis su meškiuku prikimštu kokaino (Kas atrodo iš kino filmo, nes kino filmai tokia informacija ir rėmėsi ^^). Dabar tai daroma daug paprašiau. Atsiunčia kokį drabužį kuriame yra tiesiog įsiūtas tas paketas, nebesivargina tokiais kūrybingais užsėmimais. Ginklų gabenimas tuo labiau legalus Fedex USA, ką apie tai gali pasakyti daugiau. Sorry už ilga postą ir klaidas. Rašiau greitai ir bandau mokytis taisyklingos lietuvių kalbos ir RIŠLUMO, kuri man pravers gyvenime.
  11. Reál aka vilmux

    Revoliucinis CS:GO puslapis Lietuvoje!

    Ammm arba aš ne taip skaitau arba tu Techniškai ką supratau iš Steam pusės, tai Subscriptions yra extra contentas aka CS:GO Skinai.
  12. Reál aka vilmux

    Ar esate susidure su Dark ar Deep web?

    Tam yra escrow service. Ginklai yra parduodami 100% ir labai dažnai slepiami kituose daiktuose. Pvz metaliniuose lagaminėliuose su užraktu, šiuo atveju peršvietus ginko nesimatytų, tik lagaminėlis (Čia kalbu jeigu eina ne per Europa). Per Europą prekės paštu keliauja labai dažnai net netikrinamos, užrašomi fake adresai iš kur siųsta ir kt. Taipogi yra dar viena paslauga tai "Pick Up'ers". Už jų paslaugas reikia nemažai mokėti, priklausomai nuo siuntos vertės (Kiek matęs dažniausiai taikoma tik prekėms 1000$+ ir ši paslaugėlė kainuoja apie 200$-300$). Veikia ji labai paprastai, tiesiog siuntų išvežiotojai paima prekę iš sutartos vietos ir šia sunkia metodika pervežinėja kur kam reikia, kol atsiduria pas tave. Dažniausiai ši siunta eina ilgai netranzitinėse šalyse (Pvz. Lietuva). Prekės labai greit gali sulaukti tranzitinėse šalyse (Pvz. Lenkija, Vokietija...). Daugiau žinai, mažiau gali bijoti.
  13. Reál aka vilmux

    Finansu tvarkymu paslaugos (tik rimtiems)

    O jums komentatoriai sunkiai sekasi atskirti dėmesio auką nuo rimto posto.
  14. Reál aka vilmux

    Ar esate susidure su Dark ar Deep web?

    Jei yra labai didelis noras, kažkokių psichotropinio šūdo pabandyt, geriau bandykit pradžioj regulated š. Štai jums šiuo metu legalūs, bet jų legalumo klausimas jau keliamas kai kur. To this date, Lietuvoj jie nėra nelegalūs - Aderolis, Modafinilas, Dopaminas, Kofeinas. Visus šiuos dalykus galima rasti netgi skelbimuose ^^.
  15. Reál aka vilmux

    Kodel nekenciat geju?

    Pasiūlyk rengti eitynes naktį, gal kai miegosi bugnų barbenimas taip nenervins/ nesukels neapykantos.
×
×
  • Sukurti naują...