Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Lucio

Narys
  • Pranešimų skaičius

    765
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    3
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    2 +Pervesti

Lucio paskutinį kartą laimėjo Gegužės 17 2017

Lucio turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Apie Lucio

  • Gimtadienis 06/01/1998

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2009 profilio peržiūros

Lucio pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

442

Reputacijos taškai

  1. Oi tu, vagie.. Arijus pasitraukė iš sampo ir supergames žymiai anksčiau(2013), negu tie tavo pranešimai, visokios žaidimų krautuvės. Tai simbolizuoja ir tai, jog pakeista visa informacija: gimimo metai, skype, nickname.. Kad accountas senas ir buvo gan gerai žinomas praeity, galvojai, geriau seksis visokie pardavimai ir t.t.? Nors matau, kad metai laiko neaktyvi paskyra, žinau, kad prieš tuos metus lankėsi ne Arijus, tai manau, jog buvai užblokuotas ir mano žinutės nepamatysi, bet pathetic, seniuk.

  2. Lucio

    R-MG.lt | Los Santos miestas

    Aprašymas nieko nekeičia, jeigu nėra unikalių sistemų. Kaip matau serverio darbai yra tokie pat banalūs kaip visada, taip pat ir jų elementarios sistemos, kurios yra visuose serveriuose. Ties verslų, namų sistema irgi galėjot kažką įdomesnio padaryt, nes dabar paprasta sistema ir net "nevarkė" taupyt ant tų verslų, jei jame nėra jokios veiklos, tik parduot kitam ir etc. How ever, parodysit dar kartą, kad SA:MP iš tikrųjų nebėra įdomus žaidimas, kur galima įdomiai praleisti laiką. Bet vdrūk, parodykit, jog klystu.. Good luck.
  3. Lucio

    Ka paveš šis kompiuteris?

    8gb ram ar i5 yra minimalūs reikalavimai battlefieldui 1, tačiau kaip matau, tavo core i3, tai reiškia, net minimalius reikalavimus pažeidi.
  4. Patikimas žmogelis, linkiu sėkmės. #peace
  5. Lucio

    Pirmas dizainas su Photoshop

    Chebra, jeigu jau rašot neigiamą atsakymą, kodėl nebūtų geriau argumentuot, kur tos klaidos? Kaip galima suprasti, kur yra padaryta klaida, jeigu tiesiog pilstot iš tuščio į kiaurą parašydami "klaiku", "yra kur tobulėti" ir panašiai. Čia nėra kritika, tik šūdų pylimas atsiprašant. Gerai, pakalbėkime apie dizainą. Apie tavo nupieštą dizainą ( dar kai jis pieštas pirmąkart ) esu neutralios nuomonės, nors matosi, jog pastangų įdėta. Kol nepaspaudžiau ant nuotraukos, galvojau, jog dizaino kokybė yra labai prasta ( sulietas ir pan. ), tačiau paspaudęs ir padidinęs nuotrauką, pamačiau, jog viskas ok su kokybe. Vienas geras aspektas yra tas, jog patiko gražiai suderintas backgroundas, tačiau taip pat yra ir minusas kalbant apie tekstus. Nesu GFX ekspertas ar žinovas, pats grafikos darbais neužsiimu, tačiau mano nuomone, raštų fontai nėra gražūs. Ypač tas viršuj kampe žodis "DESIGN", nėra gražus šriftas. Iš visų šriftų gražu buvo tik "Just another creative we love design", tas šriftas visai patiko. Beje, ne "Orginal", o "Original", įvėlei rašybos klaidą piešdamas dizainą, lol. Bet čia nesiruošiu kabinėtis prie lietuvių kalbos gramatikos sugebėjimų. Kaip ir minėjau, ten kur ant backgroundo raudonas fonas, kur pavadinta "Mūsų darbai", labai tie visi tekstai sugrūsti ir keistai atrodo, pats raudonas fonas kažkoks keistokas, tačiau kaip ir minėjau, nesu žinovas ir visų skonis skirtingas, tad peikti negaliu ar pasiūlyti kokios kitos spalvos, nes pats neįsivaizduoju kaip atrodytų. Apačia, kur ten "ABOUT US", vietoj tų visų testų objektų, parašyk kažką plačiau, tuomet gal labiau užims tą laisvą vietą ir atrodys gražiau, nes dabar apačia atrodo, lyg nebūtų lygiavimo, nors jis dalinai yra. Su "MORE INFO" ir kur tos iconos, labiau siūlyčiau į dešinę pastumti kartu su tais "test", nes gražiau atrodytų bent jau mano akimis, kad jie prasidėtų toliau nei "more info" žodžiai. Tobulėti dar yra kur, tačiau nesakau, jog darbas prastas. Jis visai gražus, tik reikia subtiliau pakoreguot. Sėkmės.
  6. Lucio

    Nemokamas Steam žaidimas – DUNGEONS 2

    Gaila pavėlavau.. Gal yra paskelbta kur nors data, kada artimiausiu metu vėl dovanos kokį nors žaidimą? Pamenu pasiėmiau dirt3 ir dirt showdown nemokamai iš humblebundle.
  7. @Mantas gražiai piešia ir gan pigiai.
  8. Nebloga svetainė, yra tiesioginė nuoroda svarbu : D Ačiū, jog pasidalinai nauja svetaine. Sėkmės.
  9. Gerulis narvelis, bet asmeniškai aš tiek nemokėčiau. Na, bet tavo pinigai, tavo sprendimai. Narvelis tikrai gražus, patiktų žiurkėnui ^^
  10. Sveiki. Taigi kaip supratote iš temos pavadinimo, ieškau žmonių, kurie žaistų nba / fifa ant playstation 4 konsolės ir norėtų pažaisti online. Norintys susisiekit asmenine žinute arba skype: vin.fan7 P.S: Būtina kalbėti.
  11. Lucio

    parduodu Parduodu Steam Gifta

    Žmogus tikrai patikimas! Nebijokite užsisakyti ar eiti pirmi, viskas įvyks sklandžiai ir akimirksniu
  12. Lucio

    Pagalbos su Fizika.

    Kitą kartą atidžiau paieškok. http://spargalka.lt/pratybos/45-Fizika-8-klasė-Fizikos-pratybos-2-dalis-užduočių-sąsiuvinis.html
  13. Lucio

    HTML/CSS/JS sukoduotas dizainas

    Man visai patiko, tačiau šįkart apsieisim be argumentų, nes abejoju ar čia kažką blogai padaryto įmatau. Sėkmės
  14. Lucio

    Pagalbos su Fizika.

    Tėvai kur? Prastas įprotis susikaupt likus dviem savaitėm padėčiau, bet deja jau užmirštos fizikos žinios. Ir aš irgi nepamenu, ar kada nors gyvenime reikėjo fizikos pratybų. Btw, numesk viršelį pratybų, pabandysiu surast internete atsakymų.
  15. Lucio

    Steam Acc

    Numest steamo nenori? Būtų daug lengviau suprasti, ar nori žmogus mainytis ar ne, nes dabar bereikalingai kviest į skype, ka žinau..
×
×
  • Sukurti naują...