Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dejavu

Narys
  • Pranešimų skaičius

    120
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Dejavu pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

20

Reputacijos taškai

  1. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Nėra card'inti , pirkėjams pasakysiu iš kur gauti raktai , legaliai. Matau labai trugdo šita tema kažkodėl.Visi žino kad galima parsisiūsti nulaužtus windows'us ir t.t. norės pirks, norės ne.
  2. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Kai kuriem lengviau tiesiog suvesti kodą ir gauti tapatį ir daugiau,negu vargti su visokiom programom kurios taipat gali turėti RAT'ų ar dar kokių virusų ar nesamonių. Taipat galėsit gauti Microsoft Support. Ir dar yra daug dalykų kurių aš nežinau šiuo metu.
  3. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Rašiau kad kainų dar nebuvo laiko sugalvoti tad siūlykit savo ir susitarsim. Bandysiu G2A raktus parduot greit.
  4. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Atrodo kad neįmanoma kadangi už Adobe programas reikia mokėti kas mėnesį. O nė vieną kartą už raktą.
  5. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Kokiu būdu mokėsit? paimčiau kažkur 7$ gal ir pigiau ,bet žiurint kokiu būdu. Galiu eiti pirmas jei turit reputacijos nemažai.(70+)
  6. Dejavu

    Microsoft legalių raktų parduotuvėlė.

    Turiu "Windows 8.1 Pro" Windows'ai be 32/64 bit tai turėtų veikti abu. Taipat turiu "Windows 7 Pro" kiek matau nėra surašyti kokie bit tai turėtų veikti abu. Kainas siulykite patys nes kolkas nežinau kokias dėsiu, susitarsim.
  7. Taigi aš pardavinėsiu Microsoft CD-Kodus, visi veikiantys ir legalūs ,todėl visados veiks. Mokėjimai PayPal, Bitcoin, kiti mokėjimų būdai(pasakysiu ar priimu jei paklausite specifiškai kurį) Nepriemu bankų mokėjimų. Raktus kuriuos galiu gauti Windows XP + visokie edition'ai (Home edition,Tablet edition,Professional ir t.t) Windows Vista Windows 7 + visokie edition'ai (Home Basic,Home premium,Ultimate,Professional ir t.t) Windows 8 + visokie edition'ai (pasakysiu ar turiu jei paklausite) Windows 8.1 + visokie edition'ai (pasakysiu ar turiu jei paklausite) Windows 10 + visokie edition'ai (pasakysiu ar turiu jei paklausite) Turiu Office 2010,2013 ir 2016 metų + Office 2016 for Mac. taipat yra Outook ir Visio 2010 ir 2016 raktai. jei nepaminėjau reikiamo rakto,susisiekite manimi skype Tomas14061. Kainų kolkas neturiu bet susitarsime daug neimsiu ( maksimum 15$ žiūrint ką pirksite.) ačiū už skaitymą.
  8. Dejavu

    8 veikiančios NETFLIX'o paskyros.

    Nežinau apie tai bet aš pavyždžiui naudoju NETFLIX iš ispanijos,amerikos nors aš gyvenu UK. Žiūrint kokiu būdu mokėtum. Už 3-4USD CS:GO skinų vertės , duočiau 2mėn CrunchyRoll garantiją. Pranešus man per skaipą kad account'as nustojo veikti,aš patikrinu ir jei tai tiesa,duodu tau naują account'ą. Šiaip negaliu pasakyti kiek laiko veiks tas account'as nes jis nulaužtas yra,bet savininkai account'o negali pamatyt jeigu kasnors kitas naudojasi jų prisijungimu.Daugiau skypėj,sunkiai man čia paaiškint.
  9. Nežinau kur kitur galėčiau dėt,arčiausiai buvo ši forumo sekcija,jei ne čia dedu,prašau praneškit! Kątik mano cracker'io nučenkinti accountai,pilnai veikiantys,galit žiurėt per ką norit,telefona,tėliką,kompą. (: [email protected]:stella1 [email protected]:deborah3 [email protected]:fatdevil [email protected]:angels [email protected]:happy760 [email protected]:douchebag4 [email protected]:1q2w3e [email protected]:bungwipe Tuo pačiu, jei yra susidomėjusių parduodu pigiai už CS:GO skinus ar šiaip Steam daiktus ,šiuos accountus. Netflix,DirectTV,Hulu+,Spotify, CrunchyRoll,MineCraft ALTS,Spite,Origin,Deezer, UFC,Mediafire,PSN,WWE,Dishworld,Dishanywhere, Rhapsody,BTsports,CBS accunts Su manim susisiekti galit SKYPE : Tomas14061
  10. Dejavu

    Pasiūlykit kokių kabliojančių žaidimų

    Payday 2 (tikrai jei mėgsti šaudymus ,plešimus užsikabliuosi).Hawken(robotų valdymas,MP,panašus į titanfall),HearthStone(kortų žaidimas),Tom clancy's Ghost recon (Free on steam,geras multiplayer),Team Fortress 2, Civilization V, World of Tanks,CS:GO.
  11. Dejavu

    Gta V torrentuose

    Jei esat GTA gerbėjas ,tai patikėkit GTA 5 tikrai geras ir smagus žaidimas,bet crackintoj versijoj gta online negalėsit žaist,dalyko dėl ko žaidimas yra toks geras(vien dėl šito ,kai po savaitės baigiau įstoriją, žaidžiau ,ir dar žaidžiu šį žaidimą jau porą metų).
  12. Dejavu

    Gta V torrentuose

    Sėdejau ant X360 su GTA 5 , o dabar ant PS4 su GTA 5, jau pabodo žaist jį senai kažkaip žinokit,neveltui 2013 metais išleistas... Back to topic Kiek skaičiau tai mūsų krekeriai skidrow rašė kad kai Rockstar'as išleis reikiamus failus pradėti žaisti,bus ir iškart nulaužta.Bet galime ir tikėtis ilgesnio laukimo nes Rockstar'as spėju prikūrė apsaugų piratų stabdymui. O ištiesų nors ir gana senai buvo žaidimas išleistas,vistiek megaujuosi juo,istorija senai jau baigta,žaidžiu vien dėl online dabar su draugais darydamas apiplešimus ar šiaip random shit,o nulaužtas GTA 5 greitai pabos kai baigsit STORY.
  13. Dejavu

    Balandžio 7 d. jau galimės Preload GTA V

    Smagu,nors pats atsižaidęs GTA V story ir patį online ant XB360 and PS4 porą metų ,vistiek kalu belekaip su draugais, dar labiau, kai visi heist'ai išėjo. Kaži ar PC versija palaikys 1ST PERSON vaizdą kaip PS4 ar X1? Nes kiek žinau XB360 ir PS3 to tikrai nepalaikė.Rockstar'as turbūt pridės visų gerybių PC gameriam už tokį ilgą laukimą.Spėjų mūsų piratai krekeriai pradės laužyt žaidimą greitu metu.
  14. Dejavu

    Padėkit prisiminti žaidimą

    Nevykusiai čia taip bandei įkišt savo pasenusį žaidimą. Baack to topic : Jei gali daugiau info : - Žaidimas Multiplayer , Single Player? - Ta programelė kaip launcher'is ar kas buvo ?
  15. #FreeProgreen mothafuckars

×
×
  • Sukurti naują...